Ας απαντήσουν οι υπερασπιστές του ΑΣ πού χάθηκαν εδώ και 3 μήνες. Ντροπιαστική κατάστασηCylon-4 έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 09:16 5.000.000 εσοδα, ανακοινωσε επισημα ο λογιστης του ΑΣ.
Αγωνιστικες επιτυχιες των τμηματων, ελαχιστες.
Καταλαβατε, γιατι ηταν , ειναι και γινεται προσπαθεια να ειναι, κλειστο club ?
Αναζήτηση για περισσότερες από 1957 εγγραφές
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.
Τι ψάχνω να βρω ...
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.
Τι ψάχνω να βρω ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
"Heavy is the head that wears the crown".
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τις 7 το πρωί στο πόδι, πριν καμιά ώρα μπήκα σπίτι, έκανα μπάνιο, έπαιξα με τον μικρό πρίν πάει για ύπνο, έφαγα και έχω μια απορία τσακάλια μου.
Ξεχαρμανιάσατε ή ακόμη;
Ξεχαρμανιάσατε ή ακόμη;
- Τετ 29 Απρ 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνολικά θα τον κρίνεις κάποιον όχι ότι βολεύει στο αφήγημα που έχουμε στο μυαλό μας....ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε απίστευτα παντού ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και παρέσυρε για λίγο μόνο το βόλεϊ του ερασιτέχνη τριετία τίτλων.... φυσικά Navi την μπούρδα θα την πουν κάποιοι για έναν τίτλο που κόντεψε με ψίχουλα να την ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει πέρα από τα συνηθισμένα ύποπτα accounts τ που έβρεξε και εμφανίστηκαν, υπάρχει μια απογοήτευση.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλεος, καρνάβαλος δεν ήμασταν. Αφελείς μέχρι ηλιθιότητας, ανακόλουθοι στις εξαιρετικές μας εμφανίσεις κύρια του διμήνου 15/12/25-15/2/26, ερασιτέχνες στο διοικητικό γίγνεσθαι και ότι άλλο θέλετε. Καταλαβαίνω τα νεύρα γιατί κι εγώ βγήκα από το μπαρ στο οποίο βλέπαμε τα ματς 150 ΠΑΟΚτσήδες και 4-5 ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να χτίσουμε έναν οργανισμό που να έχει ψύχωση και λύσσα με τους τίτλους. Αυτή πρέπει να είναι η στόχευση.
Απόλυτος κυνισμός και κανένα συναίσθημα.
Όχι τρίτες ευκαιρίες, όχι δικαιολογίες, όχι πρωταθλητές στο ντέρμπι, όχι βραβείο καλύτερης μπάλας διμήνου, όχι 1/10 τίτλους και όλα καλά. Πρέπει ...
Απόλυτος κυνισμός και κανένα συναίσθημα.
Όχι τρίτες ευκαιρίες, όχι δικαιολογίες, όχι πρωταθλητές στο ντέρμπι, όχι βραβείο καλύτερης μπάλας διμήνου, όχι 1/10 τίτλους και όλα καλά. Πρέπει ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κοροϊδεύει ο κλόουν,έσπασε την διαπλοκή λέει,το πιο μάγκικο λέει.
Άλλαξε ρότα πρόεδρε, μας ξεπέρασαν όλοι,μόνο ο Βάζελος έμεινε και αυτός έρχεται με φόρα.
Κάνε κάτι,βρες γιατί κατέρρευσε η ομάδα σαν χάρτινος πύργος.
Το χάνουμε το τρένο,αλλαξε τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματα σου στην ομάδα.
Μην ...
Άλλαξε ρότα πρόεδρε, μας ξεπέρασαν όλοι,μόνο ο Βάζελος έμεινε και αυτός έρχεται με φόρα.
Κάνε κάτι,βρες γιατί κατέρρευσε η ομάδα σαν χάρτινος πύργος.
Το χάνουμε το τρένο,αλλαξε τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματα σου στην ομάδα.
Μην ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα κατσω τωρα να κραξω,οτι ηταν να πω τα ελεγα το καλοκαιρι αλλα ημουν ο μιρλας τοτε...Δεν πειραζει υγεια...
Εγω ενα πραγμα θα πω για τον Ιβαν...
Ιβαν δες απο ποιον εχασες το πρωταθλημα ρε???Απο εναν κλοουν καραγκιοζη το εχασες!!Εγω ντρεπομαι,ελπιζω κι εσυ το ιδιο....
Εγω ενα πραγμα θα πω για τον Ιβαν...
Ιβαν δες απο ποιον εχασες το πρωταθλημα ρε???Απο εναν κλοουν καραγκιοζη το εχασες!!Εγω ντρεπομαι,ελπιζω κι εσυ το ιδιο....
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε και για τα υπόλοιπα.
Στήσε οργανισμό που να ξέρει μπάλα. Τα σόγια κλπ ΔΕΝ ξέρουν μπάλα. Κράτα τα μέσα προφανώς επειδή δεν εμπιστεύεσαι κανένα, και στο κάτω κάτω των παιδιών σου (θα) είναι η ΠΑΕ, ιδιοκτήτες είναι, πρέπει να είναι παρόντες και να είναι όλοι σούζα όταν εμφανίζονται.
Αλλά τις ...
Στήσε οργανισμό που να ξέρει μπάλα. Τα σόγια κλπ ΔΕΝ ξέρουν μπάλα. Κράτα τα μέσα προφανώς επειδή δεν εμπιστεύεσαι κανένα, και στο κάτω κάτω των παιδιών σου (θα) είναι η ΠΑΕ, ιδιοκτήτες είναι, πρέπει να είναι παρόντες και να είναι όλοι σούζα όταν εμφανίζονται.
Αλλά τις ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω με την νεα δεκαετια να συνεχισουμε την ανοδικη πορεια της ομαδας και την εκτοξευση με νεο γηπεδο και προπονητικο.
Καλο 2020 αδερφια!
https://media1.tenor.com/m/bU4cLdViJrwAAAAd/stamata-luben.gif
https://media3.giphy.com/media/v1 ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να ρωτήσω κάτι;
Γιατί μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία σχετική διαδικασία εν εξελίξει και χωρίς κάποια σχετική είδηση ή ανακοίνωση, έχουμε διαβάσει από διαφορετικά μέλη και σελίδες στα σόσιαλ, αναφορές (συγκεκαλυμένες κριτικές στην καλύτερη, ύπουλα επιχειρήματα στη χειρότερη - δεν ισχύουν τα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ρόστερ μας είναι πολύ καλύτερο από περυσι?
Που το είδατε αυτό ρε παιδιά?
Την πέμπτη θα το δούμε
Με τα σέντερ μπάκ που έχουμε τώρα τον Φλεβάρη γελάγαμε και πονταραμε πόσες γκελες ανά ματς θα κάνει ο Μιχαηλίδης...
Μετά τον Φλεβάρη μας έκοψε το γέλιο
Στα χαφ υπήρχε πρόβλημα που δεν λύθηκε ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.
Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα ...