Αναζήτηση για περισσότερες από 1960 εγγραφές

Return

από marsantos
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι ...
από hasio_john
Παρ 30 Ιαν 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Κακή κλήρωση (βέβαια το ξέραμε πως θα πέσουμε σε αυτούς), αλλά ΠΑΟΚ είσαι και προχωράς με ψηλά το κεφάλι!
Το ματς το είχαμε στο τσεπάκι αν έπαιζε τουλάχιστον ένας από Γιακουμάκη, Ντέλια, .... δυστυχώς τώρα παίζουμε χωρίς ΚΑΙ τους 2 όπως και χωρίς προπονητή! Νομίζω πως ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει ...
από danirifle
Παρ 30 Ιαν 2026, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

εγώ ξέρω ότι στη φάση που είναι η ομάδα μας, οποιοσδήποτε αντίπαλος θα πρέπει να ματώσει για να μας βάλει κάτω
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 30 Ιαν 2026, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτούς η σφαλιάρα θα ναι τέτοια που στον επόμενο γύρο θα καταλάβουν τι έπαθαν. 19 κ' 26 τα ματς. Μετά να έρθουν αυτά τα χθεσινά σουργελα που πανηγύριζαν(που κατά βάθος αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά δίκιο είχαν, αφού δεν έχασαν) να μάθουν να σέβονται.
από marsantos
Παρ 30 Ιαν 2026, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

...
Εμένα πάλι οι ελλείψεις που θα έχουμε σε εκείνο το παιχνίδι δε με αγχώνουν τόσο. Όχι ότι δεν είναι σημαντικές. Ειδικά υπό το πρίσμα ότι επιβλήθηκαν ετσιθελικά. Αν είναι να βοηθήσουν ωστόσο στο να μας υποτιμήσουν έστω και ελάχιστα οι άλλοι, είμαι οκ. Ας πάρουμε μια ισοπαλία στην Τούμπα και ...
από curtis
Σάβ 31 Ιαν 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Μπορώ να συμφωνήσω όσον αφορά τίτλους στην Ελλάδα κλπ, για Ευρώπη ομως δυσκολεύομαι. Δεν έχουμε μπει CL και την ευθύνη την έχουμε νομίζω εμείς.

Οχι φίλε δεν έχουμε μόνο εμείς την ευθύνη. Δε γίνεται να έχουμε πολύ ανώτερο συντελεστή από βαζελο και χαρτι και πάλι να κληρωνόμαστε ΚΑΘΕ χρόνο ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Για τις κληρώσεις θα σάς παραπέμψω σε μία συνομιλία που είχε κάνει ένας συμφουριτης με ΑΙ (για το βοθρολιμανο)και την είχε παρουσιάσει εδώ. Μπορεί να ήταν ο Γιάννης Αγιάννηςή την είχε σχολιάσει, δεν θυμάμαι. Ερώτηση στην απάντηση, ερώτηση στην απάντηση στο τέλος είχε παραδεχτεί και το μηχάνημα ότι ...
από tolis14
Σάβ 31 Ιαν 2026, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω αυτό το παρτάλι τον Ισπανό που μας έπαιξε στη Γαλλία να μη δίνει μια εξώφθαλμη δεύτερη κίτρινη στο ματς Οσασούνα - Βιγιαρεάλ και μετά θυμάμαι τις 2 κίτρινες που έδωσε στον Κωνσταντέλια και δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι ήταν το λιγότερο αποφασισμένος να μας καθαρίσει
από marsantos
Σάβ 31 Ιαν 2026, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι πως τον οσφπ έχει κάτσει ενα Κυριακή - Τετάρτη - Σάββατο - Τρίτη που είναι ίσως ο πιο δύσκολος συνδυασμός αγώνων με 4 ματς ανά 3 μέρες.

Λιβαδειά, Λεβερκούζεν, Παναιτωλικός, Λεβερκούζεν.
Είναι λίγο δύσκολο να μην τους αφήσουν κουσούρια ενόψει του μεταξύ μας τοσο πυκνά κοντινοι ...
από boogeyman77
Κυρ 01 Φεβ 2026, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη δικαιολογία, που ενδεχομένως θα μπορεί να σταθεί σε περίπτωση που εμφανίσουμε κάποιο αγωνιστικό μπλακαουτ την ερχόμενη Τετάρτη, αδερφέ, θα έχει να κάνει με το περιρρέον κλίμα γύρω από τον ΠΑΟΚ την περίοδο αυτή. Πραγματικά, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες ...
από Jean Valjean
Δευ 02 Φεβ 2026, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι έχει ευθύνες και η ίδια η ομάδα μας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ είναι αυτή που είναι.
από marsantos
Τρί 03 Φεβ 2026, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 13:44 Βλεπω να κοβεται ο Μπιανκο απο τη λιστα και δεν μου αρεσει
Γειά σου φιλαράκι aivas.
Πως είσαι;
Σε θέλω μάχιμο γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
Για τον Μπιανκο..
Θεωρείς πως θα μείνει στη λίστα ο Ιβανουσετς με άγνωστο χρόνο επιστροφής;
Εκτιμώ πως θα είναι εντός ο Ιταλός.
από sn0ufel4
Τρί 03 Φεβ 2026, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Σαστρε Ιβανουσεκ κ Τσαλόφ είναι οι παίκτες που θα μείνουν εκτός λογικά
από Τρόμος
Τρί 03 Φεβ 2026, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Γερεμέγεφ στη θέση του Τσάλοφ.
Ζαφείρης στη θέση Ιβσνούσετς.
Σάνσεζ στη θέση Σάστρε.
Δεν παίζει να κοπεί χαφ (Μπιάνκο ή Καμαρά) για να μπει ο Ζαφείρης θα κοπεί ο Ιβσνούσετς μιας και ο Χάτσιδης έχει ανέβει και υπάρχουν μεσοεπιθετικόι.
από Jean Valjean
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη ειναι αυτές που έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια των κυπέλλων Ευρώπης.
Αρχίζω να πιστευω ότι η μεταγραφή Κοταρσκι στην Κοπεγχάγη ήταν ένα διαβολικό σχέδιο του ΠΑΟΚ που οδήγησε σε αποκλεισμό των Δανών από την Ευρώπη, στο να χάσουν το πρωταθλημα μετά από χρόνια και στο να ...