Αναζήτηση για περισσότερες από 1957 εγγραφές

Return

από sic-4
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να ...
από marsantos
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Όλα τα λεφτά το ματς με την Γιουνγκ Μπόις.
Νίκη με αυτήν μας φέρνει πολύ στην πρόκριση.
Νόμιζα ότι η Μπραν είναι εύκολη.
Όλα θα είναι μάχη.
Αλλά αργεί αυτό.
Πρώτα Βόλος.
Μεγάλο κρας τεστ νοοτροπίας και διαχείρισης.

Υγ. Doomαρε ελπίζω να είσαι καλά. Χθες θα έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο. Και για ...
από aivas19
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μαγκα Νταμπανοβιτς, πως τον πετσοκοψες ετσι τον Γαλλο Ηλιοπουλο;;; Φλωρογαλλε πανε σπασε καμια πινακιδα σαν τον Seajet, για αυτα εισαι. Το παικτακι σου πεφτει αναποδα απο τη φορα του τραβηγματος της φανελας. Χαλβα.
από astral
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το ...
από Mitsospaoki4
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

4 βαθμοί στα πρώτα 3 ματς ήταν better than expected.
Και ας μην κερδίσαμε το φαινομενικά εύκολο ματς.

Τώρα στα επόμενα 3 χρειαζόμαστε 6-9 βαθμούς.
από leomatos88
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είπαν κάποιοι άνθρωποι την αλήθεια, έτσι όπως την βλέπουμε τόσοι και τόσοι.
Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι βρίσκονται στην ξενιτιά και νιώθουνε τον ΠΑΟΚ όπως είναι πραγματικά.
από Cylon-4
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Αυτη θα επρεπε να ειναι η κοινη ανακοινωση ολων των συνδεσμων.
από Мир
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Άμα είσαι εξωτερικό το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η ομάδα, ούτε συμφέροντα, ούτε ιδιοτέλια, ούτε τακίμια, μόνο ΠΑΟΚ, μετά μια χαρά βγαίνουν οι ανακοινώσεις ...

Βγειτε να τους πείτε υπάλληλους του Σαββίδη και αυτούς και ότι έχουν συμφέροντα. Τους αγόρασε πρετζελ ο πρόεδρος που δεν ...
από Мир
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Ας πάει ένα αλάνι από Αθηνα να καλμάρει την Κιμπλερλι, να έρχεται και αυτή να βλέπει τα ματσάκια στη σουίτα του Ιβάν.
από Мир
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Δεν ξέρω τι περιμένει ο Ντουμλορντ για να μπουκάρει γιατί μ'αυτά και μ'αυτά αναβένουμε στο team ranking της UEFΑ. Nα πάμε τελικό θέλει;
από Kabamaru11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...

...Ενταξει? ΕΙναι κανονικοι παικτες ο Μπιανκο και Βολιακο? Ηρεμησατε?

Για τον Τσωχο κ οι 2 ειναι ενας παικτης ...
από paokspren
Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:53
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης μπορεί κάποιος επιτέλους να σταματήσει τον βλάκα τον Τσώχο από το να μεταδίδει αγώνες του ΠΑΟΚ? Πέρα από την ασταμάτητη παπαρολογία, δεν ξέρει τους παίκτες μας και δεν μπαίνει κάν στην διαδικασία να τους μάθει. Είναι σαν να μεταδίδει αγώνες ομάδας του εξωτερικού!
από Guitarman
Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα είναι μια όμορφη φωτεινή ηλιόλουστη μέρα.

Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.

Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
από marsantos
Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

...

Doomαρεεεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δε φαντάζεσαι τη χαρά μου.
Είσαι καλά φιλαράκι;
Εύχομαι η απογοήτευση σου να έχει να κάνει μόνο με τον ΠΑΟΚ και να είσαι μια χαρά στα "εκτός" ΠΑΟΚ.
Όσα δεδομένα κι αν υπάρχουν πάντα χρειάζεται και η κριτική ματιά.
Doomαρε ψυχαρα
Για ...
από breakdown88
Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd

Ήταν που ήταν από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς, πλέον με τη διαφαινόμενη απώλεια τίτλου από την Bodö γίνεται ακόμα πιο σημαντικό. Για να μην αναφέρω όλα τα υπόλοιπα, το πιο σημαντικό είναι ότι νίκη σημαίνει κατά 95% διασφαλισμένη πρόκριση στο 9-24 (από πολλούς δημοσιογράφους αφήνεται να ...