Αναζήτηση για περισσότερες από 2514 εγγραφές

Return

από warmeater
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Λοιπόν
Δυο πράγματα
ΠΡΩΤΟΝ: ο κ. Πετμεζας δεν ειναι απλά "εκπρόσωπος " του Τελη Είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε"
(ΑΡΘΡΟ 39 ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα διοικήσει την εταιρεία, το αποτελούν οι κάτωθι που συγκροτούνται με το παρόν σε «σώμα ...
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ...
από Мир
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζω να πιστεύω ότι ο θεσσαλονικευς είναι βάλτος από κάτω για να ξανακάνει το Big4 σε ΠΟΚ και να επανελθει η κανονικοτατα στο Λεκανοπέδιο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΠΑΟΚτσης ονειρεύεται να διαλύσει την ομάδα για να την πάρει στον έλεγχο του ή να έχει προσωπικό επιχειρηματικο συμφέρων και να μην ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν ...
από loukas karadimos
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.

Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα ...
από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
από Franky
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Θα φύγει ο ΠΑΟΚ απο την Τούμπα????

Σώπα ρε μάγκα. Και ποιός είσαι εσύ?

Κάντε καμια κίνηση, και θα φύγετε με ελικόπτερα απο τη Χώρα. Όλοι μαζί.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στο Λαό του όπως γράφτηκε σε εκείνο το πανό..

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του.

Οι ΑΣίτες δεν ανήκετε στο Λαό του ΠΑΟΚ.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και ...
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.

Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Μολις διαβασα την ανακοινωση καποιων συνδεσμων.
Μια λεξη την χαρακτηριζει για μενα.
ΑΣΤΕΙΑ.
Η τεχνη του να γραφεις για να γραψεις και να μην λες τιποτα.
Θα σας πουμε τον λογο που πηγαμε στην συνεδριαση αλλα δεν σας τον λεμε.
Δεν θα σας πουμε ουτε τι εγινε.
Αλλα θα σας πουμε οτι δεν θελουμε τους ...
από Equalizer
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Μολις διαβασα την ανακοινωση καποιων συνδεσμων.
Μια λεξη την χαρακτηριζει για μενα.
ΑΣΤΕΙΑ.
Η τεχνη του να γραφεις για να γραψεις και να μην λες τιποτα.
Θα σας πουμε τον λογο που πηγαμε στην συνεδριαση αλλα δεν σας τον λεμε.
Δεν θα σας πουμε ουτε τι εγινε.
Αλλα θα σας πουμε οτι δεν θελουμε τους ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτα κάτι συμπτώσεις... μερίδα συνδέσμων (που δηλώνουν μόνο ΠΑΟΚ... τι μου θυμίζει αυτό...) πήγε εχθες στο ΔΣ και σήμερα έβγαλε και ανακοίνωση κατηγορώντας το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (πόσο είπαμε ήταν η ψηφοφορία όταν διεκόπη? 5-2 κατά του Ησαΐα?). Επίσης στέκεται ξεκάθαρα εναντίον ...
από Pablo_Escobar
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Η κατηφόρα ΑΣ και οργανωμένων συνεχίζεται.
Ευτυχώς ο αθλητισμός και οργανισμός του ΠΑΟΚ θα τους ξεράσει αναπόφευκτα γιατί πάει μονο μπροστά. Όλο αυτό τελικά θα βγει σε καλό.
από PAOKevolution
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χριστός και η Παναγία. Τι έχουμε ακόμα να τραβήξουμε και να δούμε... Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τον ΠΑΟΚ πολεμάτε βρε μ@λ@κες! Τον ΠΑΟΚ!
από george188
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι επί χρόνια κόβουν φλέβες για τον Σαββίδη, προσκυνούν, παριστάνουν τους φρουρούς του, τι κανουν; Έχουν μόνιμη δουλεια; Είναι στο payroll 13-14 χρονια;

Ολοι αυτοί, κριμα που δεν το κατάλαβες, εδώ και 13-14 χρόνια πανηγυρίζουν τιτλους και νίκες, αισθάνονται υπερήφανοι γιατί ο ΠΑΟΚ κατέστη ...