Αναζήτηση για περισσότερες από 2486 εγγραφές

Return

από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

joshua

Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...

Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
από warmeater
Σάβ 18 Οκτ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Aυτό που σχεδόν όλοι νομίζουν οτι η ενδεχομένη έλευση του Θεσσαλονικέως στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα συνδυασθεί με απογείωση , καλό θα είναι να κρατούν "μικρό καλάθι"
Οι νεότεροι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και καλό είναι να ερευνήσουν και να μάθουν ότι όταν την δεκατεία του '80 το μπάσκετ ηταν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τι ...
από Franky
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
από warmeater
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Το φοβερο ειναι ότι όλοι αυτοι οι ΑΣιστας ΑΡΔ και λοιπά νούμερα θεωρουν "φυσιολογικο" να ειμαι εγω ΣΑββιδης η Τελης και να "δινω λογο" και "εγγυησεις" με ..κλειστούς λογαριαμους 200 εκ στον ΑΣ που ειναι... ερασιτεχνικό σωματείο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
από eorptol1
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

η απειλη στον κατσαρη απο τελη που ανεφεραν οι δυτικες και δεν διαψευστηκε ειναι για μενα κατι πολυ σοβαρο που παει να περασει μπαι....και δεν πρεπει....
από astral
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Μας πώς γίνεται τέτοια καραπ00τσακλαρα με δανεικούς και φραγκοδιφραγκα?
από Kabamaru11
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
από MagdiTolba
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

σε σενα που δεν εισαι φουρναρης και τον χαζοβιολη που εβαλες να μιλαει αντι για εσενα, μπουκωθείτε και οι 2 με το 0-2 και ξεκουμπιστείτε γρήγορα και όμορφα, λαμόγια.
από Guitarman
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Δευτέρα σήμερα. Περιμένουμε να στείλετε ειδοποίηση πότε θα μπορεί το ακριβοθωρητο και ιδιαίτερα πολυάσχολο δσ της πισπιριγγου του ΠΑΟΚ να συναντηθεί για το μνημόνιο. Τώρα βέβαια μετά από τέτοια εμφάνιση εχθες μπορεί να το λερωσατε λίγο το βρακάκι σας και να το αναβαλετε πάλι...
από loukas karadimos
Δευ 20 Οκτ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

δεν θα μιλησω ανοιχτα για το τι σκεφτομαι για την σιωπη του ASS

νιωθω οτι το ημερισιο μπαν που εφαγα τις προαλλες (επεστρεψα στο λυκειο) θα γινει μηνιαιο, ισως και μονιμο

θα περιμενω την αντιδραση της ΠΑΕ, ηρθε η ωρα να μπουνε τα πραγματα στη θεση τους, και ο καθε κατεργαρης να παει στον παγκο του ...
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Τελικα τι μερα θα παραδοθει το μνημονιο; Αυτη την εβδομαδα δεν ειπε η μανα;

Σήμερα θα περάσει η μέρα τους, παραγγέλνοντας φανέλες και κασκόλ της Lille. Από αύριο θα κάνουν άτυπη μάζωξη για να καταλήξουν στη δικαιολογία, που θα χρησιμοποιηθεί ώστε να μην έρθουν σε επικοινωνία καν με την ΠΑΕ για ...
από GEOL
Δευ 20 Οκτ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Φαιδρές μαριονέτες όλης αυτής της ιστορίας! Ανάξιοι λόγου, τιποτένιοι και ασήμαντοι, βαθιά αναξιόπιστοι, δεν αξίζει να τους πάρεις στα σοβαρά.
από Dimitris_L4
Δευ 20 Οκτ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σας κηφηνες...μετα απο τετοιο διπλο, να συνεδριασεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πειτε ΠΑΛΙ μαλακιες...ο χρονος σας τελειωνει...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Συνεδρίαση, ξεσυνεδριαση,ένα να βάλετε στο μυαλό σας . Γήπεδο σύγχρονο η ομάδα θα αποκτήσει. Και θα το φτιάξει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Τώρα αν δεν είναι η Τούμπα το μέρος, αυτό θα αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Τα ονόματά σας θα γραφτούν με μεγάλα γράμματα στην Τούμπα όπως οι προδότες. Για να μην ...