Η αναζήτηση βρήκε 790 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο κάθε προπονητής θα πρέπει να κρίνεται βάσει της ομάδας στην οποία δουλεύει και των στόχων που έχει αυτή. Ο Χιμένεθ ασφαλώς και δεν έκανε για μόνιμο πρωταθλητισμό, αλλά για να σφίξει το λήκι και να το κάνει "ομάδα" θα είναι πολύ καλός. Χωριό δεν θα είναι πλέον ο Άρης, τουλάχιστον όχι από Νοέμβριο ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Έχει κλείσει το ρόστερ στο τμήμα και ξαφνικά ακούμε διαφορά απόψεων στον σχεδιασμό; Και πως συμπληρώθηκε το ρόστερ; Όσο για το αντρικό... Εκεί μιλάμε για τρομερό σχεδιασμό. Πολύ σοβαρό σχεδιασμό. Ανακοινώθηκαν δύο Κουβανοί, ο ένας δεν έρχεται λέει και ο άλλος κάνα μήνα και βάλε περιμένει βίζα ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Κάθε χρόνο πριν την πρώτη αγωνιστική ένα και μόνο πράγμα σκέφτομαι, πώς θα γίνει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με οποιαδήποτε διοίκηση, με οποιοδήποτε ρόστερ. Δεν πολυβλέπω άλλα ματς, μόνο τον ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, η συνταγή είναι να πάρεις το maximum με όλα τα λιμά και ό,τι περισσότερο μπορείς με την ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.
Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.
Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα φίλε leo
Κατανοητό το σκεπτικό σου.
Ένας λόγος παραπάνω να μη θεωρούμε ποτέ εύκολα αυτά τα παιχνίδια.... Είναι μέχρι το μεδούλι ποτισμένοι με το να νιώθουν εχθρότητα εναντίον μας...
Ειδικά από τη στιγμή που αυτά τα παιχνίδια κρίνουν πρωταθλήματα..
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρίμα ρε παιδιά να πατάμε τις πεπονόφλουδες του κάθε χαμουτζη ΑΡΔ.. ποιος Λουτς στον κακομοίρη το βαζελο , ποιος Λουτς έξω από τον ΠΑΟΚ;
Έγινε μια στραβή σε ένα ματς ξεκούδουνο και χάσαμε την εμπιστοσύνη σε όλα ;
Πέντε μηδέν σβηστό σήμερα με χατ τρικ Τσαλοβ
Έγινε μια στραβή σε ένα ματς ξεκούδουνο και χάσαμε την εμπιστοσύνη σε όλα ;
Πέντε μηδέν σβηστό σήμερα με χατ τρικ Τσαλοβ
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είναι η ομάδα μη μασάτε. Θα το βάλει το γκολ.
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
80 20 κατοχή, ο αντίπαλος να μην περνάει το κέντρο , κάνα δυο χαμένα αχαστα πάνω στη γραμμή του τέρματος, αλλά ακούμε για πανάρχαιο ποδόσφαιρο και το προπονητή που φταίει. Τι θα έκανε το σύγχρονο ποδόσφαιρο σήμερα μάγκες ; θα έδινε την κατοχή στον παναιτωλικό για να χτυπήσει στο τρανζισιον και να ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί σήμερα να μείναμε στο μηδέν αλλά η ομάδα φαίνεται να παίζει ακριβώς όπως θέλει να παίξει, και το κάνει dominantly.
Καλύτερες μέρες έρχονται
Καλύτερες μέρες έρχονται
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόλυτα. Μηδενική απειλή, πλήρης έλεγχος ρυθμού, 15+ εκτελέσεις μέσα από την περιοχή. Ματς για 3-0 όπως μαρτυρούν και τα xGoals του αγώνα (2.8-0.2). Ουσιαστικά η ομάδα πέτυχε όλα της τα ζητούμενα στο γήπεδο, επειδή το ποδόσφαιρο είναι μη-ντετερμινιστικό σπορ ήρθε 0-0
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει την ένταση και τα νεύρα τα καταλαβαίνω αλλά κρίσεις χωρίς ποδοσφαιρική βάση δεν τις αντέχω..
Σε τι φταίει σήμερα ρε σεις ο Λουτσεσκου; Το στήσιμο που έκανε της ομάδας οδήγησε σε παιχνίδι κατοχής 80-20 και σε καμία 25 τελικές κι άλλες τόσες προϋποθέσεις..
Που ήταν η ατομική ποιότητα των ...
Σε τι φταίει σήμερα ρε σεις ο Λουτσεσκου; Το στήσιμο που έκανε της ομάδας οδήγησε σε παιχνίδι κατοχής 80-20 και σε καμία 25 τελικές κι άλλες τόσες προϋποθέσεις..
Που ήταν η ατομική ποιότητα των ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσακ μπαμ οι σελίδες.
Δε διαβάζω τίποτα. Φαντάζομαι. Τζάμπα ψυχοθεραπεία. Μια δωρεά στο paokmania ρε τουλάχιστον κάντε...
Όχι δε χάρηκα.. το πόδι του Γιακουμάκη να έμπαινε λίγο πιο σωστά σε κενή εστία, άλλα τραγούδια θα ακούγαμε.
Η ανάκτηση της μπάλας ήταν εντυπωσιακή. Και αυτό θα φανεί στα ...
Δε διαβάζω τίποτα. Φαντάζομαι. Τζάμπα ψυχοθεραπεία. Μια δωρεά στο paokmania ρε τουλάχιστον κάντε...
Όχι δε χάρηκα.. το πόδι του Γιακουμάκη να έμπαινε λίγο πιο σωστά σε κενή εστία, άλλα τραγούδια θα ακούγαμε.
Η ανάκτηση της μπάλας ήταν εντυπωσιακή. Και αυτό θα φανεί στα ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια μπορει καποιος υπευθυνα να μου απαντησει πως η αποτυχια σε ενα ματς που ενας αντικειμενικος κριτης (η στατιστικη με οποιες αποκλισεις μπορει να υπαρχουν) το βλεπει για 3-0, εχει αμεση συναφεια με τη φιλοσοφια του πορπονητη η ακομα και με το συνολικο σχεδιασμο της διοικησης?
Οχι με το αν ο ...