Αναζήτηση για περισσότερες από 5305 εγγραφές

Return

από SCIFO
Τρί 09 Ιουν 2026, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη ...
από Sardan
Τετ 10 Ιουν 2026, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσει ή όχι, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. ΟΚ απέτυχε με κρότο φέτος. Δεν είναι ούτε ο Γκουαρντιόλα ούτε ο Κλοπ.Έχει τα κολλήματα του.

Δεν παύει όμως να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία μας (εάν όχι ο πιο επιτυχημένος) και μ' ένα ρόλο ...
από abc_o_ karpouzas
Τετ 10 Ιουν 2026, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι ο ΠΑΟΚ...δεν ξέρει ποιον έχει προπονητή...απο που προκύπτει;

Το λέμε...εμεις..και ο...κολκας...;;
από van rooy
Τετ 10 Ιουν 2026, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουν συζητήσει καθόλου μεταξύ τους.

Ο Ιβαν δεν έχει φερθεί έτσι ούτε στους εχθρούς του.
από Andrew R
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Είναι τόσο στενάχωρο αυτό που συμβαίνει σχεδόν απίστευτο . Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία εχοντας στο τιμόνι της ομαδος τώρα τρεις ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προτάξει τα στήθια τους πολύ πιο πέρα απο την επαγγελματική τους ιδιότητα να μην συνεργαστούν για το καλό της ομαδος .Γράφονται κι ...
από Bono.
Τετ 10 Ιουν 2026, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τεράστιο σεβασμό στον Ραζβάν. Και ως άνθρωπο και ως προπονητή του ΠΑΟΚ.
Τεράστιο όμως, καθώς τον θεωρώ από τους σημαντικότερους ανθρώπους που πέρασαν από αυτόν εδώ τον Σύλλογο, σε οποιοδήποτε πόστο κ αν αναφερόμαστε.
Με όλα τα στραβά του, εκ των οποίων το σημαντικότερο για μένα, η εμφανής ...
από Vet_eranos
Τετ 10 Ιουν 2026, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Ραζβαναρε, ηδη άρχισαν βλέπω τα περί αραπιας..

Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..

Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
από rockcity4
Τετ 10 Ιουν 2026, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Για πάντα ο πιο μεγάλος σου φίλος
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω ...
από Nassos
Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Βγαλτον από το αεροπλάνο Ιβάν και ανανέωση.
από Andrew R
Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν παει πουθενα ο Λουτσος :opaokara:
από AntreasG4
Πέμ 11 Ιουν 2026, 02:01
Jump to forum
Jump to topic

Θα ανατραπεί το κλίμα και ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ :pano:
από Shadow
Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο ένα επιχείρημα μπορώ να ακούσω για την αντικατάσταση του Λουτσέσκου. Ότι η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα χρειαζόταν/χρειάζεται ένα "σοκ". Ναι η δημιουργία ενός "σοκ" εντός ομάδας (συνήθως αλλαγή προπονητή) το έχουμε δεί να δουλεύει στον ομαδικό αθλητισμό, τις περσισσότερες φορές όμως ...
από Σουριναμέζος
Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να προσδοκούμε ότι φαντάζει απίθανο, μένω με την ελπίδα ότι θα γίνει το 1% για παραμονή Ραζβάν μέχρι να εκλείψει και αυτό το 1%.

Φυσικά παραμονή Ραζβάν όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ανανέωση συμβολαίου (δηλαδή dream scenario :mrgreen ...
από DimitrisS
Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Φυγει δεν φυγει φετος, καποια στιγμη μεσα στο επομενα χρονια, θα πρέπει να γινει μια προτομη διπλα σε αυτη του μεγαλου Γιωργου Κουδα.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 11 Ιουν 2026, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω ξανά να παρουσιάσω μια πιο δομημένη άποψη από το θέλω δε θέλω Λουτσεσκου. Την ίδια που παρουσίασα και στο τοπικό της λειτουργίας της ΠΑΕ συνολικά, η οποία είναι και το δάσος. Ο Λουτσεσκου, ο Μάτος, ο Τουμαζατος , ο Αντρέ είναι τα δένδρα που πρέπει όμως να φυτευτούν με τη σωστή σειρά ...