Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ζόρικο πολύ το συναίσθημα. Το έχω ζήσει, όντας τη στιγμή της απώλειας 22 χρόνια μικρότερος σε σχέση με τον Ραζβάν τώρα. Όσο ατσάλινο χαρακτήρα κι αν έχει, που έχει ο κοουτς, κι όσο επαγγελματίας και να είναι, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι για το επόμενο διάστημα δε θα μπορεί να είναι ούτε κατά ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν συλλυπητήριο μήνυμα, θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναφορά σε μια στιγμή που ίσως έχει περάσει απαρατήρητη, την πρώτη συνάντηση της οικογένειας Λουτσέσκου με την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Τον Αύγουστο του 1970, η κληρωτίδα φέρνει αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου για τον 1ο γύρο του ...
Τον Αύγουστο του 1970, η κληρωτίδα φέρνει αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου για τον 1ο γύρο του ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε βλέπω δακρυσμένο και σπάω στρατηγέ μου. Τι δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο. ΠΟΤΕ δεν είσαι έτοιμος. ΠΟΤΕ. Η κατάρα το σίγουρο τέλος της ζωής.της γλυκιάς ζωής
- Σάβ 11 Απρ 2026, 02:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μέρα που θα φύγει ο Ραζβάν από εμάς, θα γίνει ισόβιος προπονητής τής Εθνικής Ρουμανίας. Μακάρι να κάτσει ακόμη πολλά χρόνια εδώ και να κερδίσει ακόμη πολλούς τίτλους με τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το 9ο μας Κύπελλο!
- Δευ 13 Απρ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα μια ανανεωση θα σημανει τρομερη συσπειρωση. Ανακοινωστε αλλη μια τριετη συνεργασια και παμε να τους παρουμε παραμαζωμα.
- Δευ 13 Απρ 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μπες πάτα το χαρτί και φέρε το νταμπλ αρχηγέ
- Δευ 13 Απρ 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Ξέρω ότι μπορεί να ακουστώ κολλημένος με το συγκεκριμένο παίκτη , αλλά δε γίνεται ένας παίκτης που εγγυημένα ξέρει να παίζει και έχει βοηθήσει την ομάδα να τον βγάζουμε σαπάκι , ή άχρηστο ή οτιδήποτε άλλο
Και τσουπ ξαφνικά βγαίνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα εδώ και καιρό....
Σιδερένιος παλίκαρε
Και τσουπ ξαφνικά βγαίνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα εδώ και καιρό....
Σιδερένιος παλίκαρε
- Τρί 14 Απρ 2026, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς δε χρειάζεται να μάθουμε τίποτε τώρα γιατί θα το μάθουν και οι αντίπαλοι. Οι ΠΑΕ είναι εταιρείες, 6 ματς έμειναν.
- Τρί 14 Απρ 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ειναι αθλητης της ομαδας μας και παιρνει πολλα λεφτα δεν σημαινει οτι δεν εχει το δικαιωμα στην ιδιωτικοτητα του. Μπορει να μην γουσταρει ο παικτης να μαθει ολος ο ντουνιας τι θεμα υγειας εχει.
Καπου παιδια ωπα. Υπαρχει και ενα οριο στο τι πρεπει ή μπορουμε να μαθαινουμε.
Καπου παιδια ωπα. Υπαρχει και ενα οριο στο τι πρεπει ή μπορουμε να μαθαινουμε.
- Τρί 14 Απρ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκου εκεί ορια..
Εγώ δεν καταλαβαίνω την τόση κάψα να μαθαίνετε ιατρικά θέματα του καθενός..θα γίνουν καλά αν τα μάθετε;
Θα αλλάξει κάτι;
Εσείς θα θέλατε ο εργοδότης σας να τα μοιράζετε όλα;υπάρχει και το απόρρητο έτσι..
Εγώ δεν καταλαβαίνω την τόση κάψα να μαθαίνετε ιατρικά θέματα του καθενός..θα γίνουν καλά αν τα μάθετε;
Θα αλλάξει κάτι;
Εσείς θα θέλατε ο εργοδότης σας να τα μοιράζετε όλα;υπάρχει και το απόρρητο έτσι..
- Τρί 14 Απρ 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα έχουν να κάνουν με την προδιάθεση του καθενός.
Αν έχεις θετική προδιάθεση προς αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις τον λόγο κάποιων ενεργειών συμβιβάζεσαι με τις οποίες αποφάσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση κάνουμε κριτική ακόμα και αν αγνοούμε σημαντικες παραμέτρους του ...
Αν έχεις θετική προδιάθεση προς αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ακόμα και αν δεν καταλαβαίνεις τον λόγο κάποιων ενεργειών συμβιβάζεσαι με τις οποίες αποφάσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση κάνουμε κριτική ακόμα και αν αγνοούμε σημαντικες παραμέτρους του ...
- Τετ 15 Απρ 2026, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φιάσκο ποιο είναι;
- Πέμ 16 Απρ 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Κάπου τα μπέρδεψε ο φίλος The_Analyst_4 και μας άγχωσε...
Ο Τζορμπατζόγλου αναφέρθηκε σε πρόβλημα στο ισχίο (το γνωστό δηλαδή) και όχι στη μέση. Επιπλέον, η κατάσταση του Μεϊτέ δεν είναι σε καμία περίπτωση "μόνιμη", όπως άφησε να εννοηθεί ο φίλος. Πρόκειται για ένα ζήτημα που για να αποκατασταθεί ...
Ο Τζορμπατζόγλου αναφέρθηκε σε πρόβλημα στο ισχίο (το γνωστό δηλαδή) και όχι στη μέση. Επιπλέον, η κατάσταση του Μεϊτέ δεν είναι σε καμία περίπτωση "μόνιμη", όπως άφησε να εννοηθεί ο φίλος. Πρόκειται για ένα ζήτημα που για να αποκατασταθεί ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Ο πρωταθλητής Σαματα δεν τους βλέπει αυτούς τους δυο
- Σάβ 18 Απρ 2026, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Φτάσαμε αισίως στο 16 στα 15.
15 συνεχόμενοι αγώνες στους οποίους κάποιος παίκτης είτε πριν τον αγώνα είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα βγάζει πρόβλημα.
Νομίζω δεν πρέπει να έχει υπάρξει στην ιστορία του ποδοσφαίρου κάτι αντίστοιχο.
Και δε φτάνει αυτό για να καταλάβουμε πως δε μπορεί να υπάρχει ομάδα ...
15 συνεχόμενοι αγώνες στους οποίους κάποιος παίκτης είτε πριν τον αγώνα είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα βγάζει πρόβλημα.
Νομίζω δεν πρέπει να έχει υπάρξει στην ιστορία του ποδοσφαίρου κάτι αντίστοιχο.
Και δε φτάνει αυτό για να καταλάβουμε πως δε μπορεί να υπάρχει ομάδα ...