Αναζήτηση για περισσότερες από 5029 εγγραφές

Return

από Maxpaok
Παρ 23 Ιαν 2026, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

κάποιοι μιλάνε για κοουτσάρισμα. Κανένα τέτοιο δεν υπήρξε, μα κανένα.
Έχει φτιάξει ένα τέτοιο σύνολο, έχει βελτιώσει κάθε άτομο, κάθε τακτικό του κομμάτι και πλέον παρουσιάζει η ομάδα αυτή την μαγευτική εικόνα.
η ομάδα έπαιξε όπως την κούρδισε, ότι δούλεψε, ότι τικ της έκανε υπολογιστικά. Μετά απλά ...
από marsantos
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Στις αρχές της σεζόν (όταν δε βλεπόμασταν), χωρίς στραβοστομιές και μπούλους και κατάρες, έλεγα ότι δυστυχώς έκλεισε ο κύκλος σου. Το μάτι μου το αλήθωρο.

Μακάρι να θέλεις να μείνεις.
Μακάρι να θέλουν να σε κρατήσουν.

Ούτε που θέλω να σκέφτομαι οτι θα έχουμε σήριαλ

Φίλε pachanga καλημέρα.
Το ...
από Afanas
Σάβ 24 Ιαν 2026, 00:13
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτάζοντας πίσω στην πορεία μας φέτος, παρατηρώ μια σημαντική διαφορά στα εντός και τα εκτός παιχνίδια. Εντός έδρας μπαίνουν αρκετά λιγότερα γκολ σε σχέση με εκτός έδρας. Αυτό μπορούμε να το δούμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa (το κύπελλο το αφήνω απ'έξω γιατί η δυναμικότητα των αντιπάλων ...
από nunies4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Στις 30 Νοεμβρίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τρεις μέρες αργότερα, κόντρα στην Άστον Βίλα, ήταν η πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα της Μπράιτον.
Μόνο που η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς στο 24ο λεπτό αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από τον ...
από dragon
Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Κ πάλι οι γνωστοί εμμονικοι αντιλουτσεσκου fc κ όχι ΠΑΟΚ εξαφανισμενοι στα λαγούμια περιμένοντας με ανυπομονησία στραβοπάτημα ή κακή περίοδο της ομάδας για να βγάλουν κόμπλεξ.
Θυμίζουν τα τρολακια στο X που νικάει ο ΠΑΟΚ την μπετις κ αυτοί απο τη στενοχώρια τους σπαμαρουν γράφοντας για τσετσενους κ ...
από Kirilos_Despotas
Δευ 26 Ιαν 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Κυκλοφορεί αυτό το πολύ ωραίο βίντεο στο youtube από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπετις. Ο Κεντζιορα λεει ωραία πραγματάκια για ΠΑΟΚ, Τουμπα, Ραζβαν κλπ.
από Kirilos_Despotas
Δευ 26 Ιαν 2026, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Και μόνο οι αναφορές που κάνεις παιχταρά μου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης δείχνουν τη νοοτροπία και τη φιλοδοξία και το πνεύμα γενικότερα που υπάρχει σε αυτήν την ομαδάρα. Πρωταθλητής γαρ, με τον ΠΑΟΚ, με πολύ καλή καριέρα στην πλάτη σου, και σε υποτιμούμε κατά καιρούς (κι εγώ μαζί), αλλά ...
από ABOLEYTOI
Τρί 27 Ιαν 2026, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

ο Μαλιούφας του λέει "εγώ μάρκαρα τον Μαραντόνα" και ο Κετζιόρα απαντάει "κι εγώ τον Μέσσι" :lol: :lol: :lol:
από Taseos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ε όχι και φταίει ο ντελιας γιατί έφαγε κάρτα σε φάουλ που του έγινε. Το θρασύδειλο Αρχίδακι από την Ισπανία.
από Maklaz
Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Το 7 σκόραρε για τους 7 !

Η φανέλα σηκώθηκε ψηλά !

Ούτε που με νοιάζει τι γίνεται από εκεί και πέρα.
από Maklaz
Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

leomatos88 έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:30
Maklaz έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:20 Το 7 σκόραρε για τους 7 !

Η φανέλα σηκώθηκε ψηλά !

Ούτε που με νοιάζει τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Και το 8 για τους 7+1...
Το ευχόμουν και έγινε αδελφέ!!!
από Taseos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ναι ματς για κριτική. Είχαμε την ημέρα που είχαμε έστειλε και ο ελληναράς αξιοματουζοα τον καμικάζι του να δείξει σεβασμό στη μέρα
από navigator11
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Ηρεμα μαγκες.

Τι ήρεμα ρε συ! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες αυτός ο γαμώσπιτος να έχει σφυρίξει έτσι την ομάδα; Στερώντας της τη δυνατότητα και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα σήμερα αφενός και δημιουργώντας μας τεράστια προβλήματα εν όψει του αμέσως επόμενου αγώνα ...
από Sera4
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που έδειξες και σήμερα, απαλυνε λίγο τη μαυρίλα μέσα μου τις τελευταίες μερες. Αυτή η αυταπάρνηση, η μάχη, η ψυχή και το ποδόσφαιρο, αυτό είναι ΠΑΟΚ.

Σε ευχαριστώ πολύ για σήμερα.
από navigator11
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Ακριβώς επειδή η μια ομάδα,που αγωνιζόταν, είχε δυσβάσταχτο φορτίο, όφειλαν όχι να της κάνουν καμιά χάρη αλλά να σεβαστούν ό,τι πραγματικά συνέβαινε εν ώρα αγώνα και να την αφήσουν να αγωνιστεί στα ίσια. Αντ' αυτού έγινε με πρόθεση χυδαία νόθευση όχι μόνο του τελικού αποτελέσματος αλλά και απόπειρα ...