Αναζήτηση για περισσότερες από 4986 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η εξέλιξη του Μιχαηλίδη είναι απίστευτη. Πέρασε από το φάση που ήταν πολύ καλός στο να χτίζει από πίσω, στο να διατηρήσει αυτό που έκανε και ταυτόχρονα να βελτιώσει σε τρομερό βαθμό τις αμυντικές του τοποθετήσεις - επεμβάσεις.
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
από tolis14
Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικα ο σεβασμος απο ολους δεν περιλαμβανει τους κομπλεξικους χαρτινους. Με το ζορι παραδεχοντε οτι εχουμε καλη ομαδα. Προσπαθουνε τοσο πολυ να πεισουν τους εαυτους τους οτι ειμαστε κατωτεροι τους. Και φυσικα στη δικη τους πραγμτικοτητα ελεγχουμε το παρασκηνιο και τη διαιτησια και κινουμε τα ...
από gervasio artigas
Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Και μια προταση:
Αν ημουν ΙΒΑΝ θα προτεινα ο τελικος να γινεισ στο Παγκρητιο

Καμία άλλη μαλακια έχεις να πεις εσύ;
Δηλαδή να πάει στην άλλη άκρη της χώρας ένας ολόκληρος λαός, επειδή εσυ είδες όνειρο;

Αγαπητέ
Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι αλλά εγώ όταν πρωτοείδα ΠΑΟΚ στον τελικό του 1971 στο ...
από PAOKG4KERKYRA
Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ατμόσφαιρα γηπεδου Τουμπας

Όντως εχθές ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το ευχαριστήθηκε πολύ ο μικρός. Μάλιστα κλείσαμε εισητήρια και για την Κυριακή μιας και θα είμαστε ακόμη εδώ. Ελπίζω σε μια ανάλογη ατμόσφαιρα και την Κυριακή με μπόλικη φωνή και τραγουδι
από sic-4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικα ο σεβασμος απο ολους δεν περιλαμβανει τους κομπλεξικους χαρτινους. Με το ζορι παραδεχοντε οτι εχουμε καλη ομαδα. Προσπαθουνε τοσο πολυ να πεισουν τους εαυτους τους οτι ειμαστε κατωτεροι τους. Και φυσικα στη δικη τους πραγμτικοτητα ελεγχουμε το παρασκηνιο και τη διαιτησια και κινουμε τα ...
από ABOLEYTOI
Τρί 10 Μαρ 2026, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

μα η μια ομάδα είναι από την Κρήτη και η άλλη από τις Νέες Χώρες, πως είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν στο κέντρο της Ελλάδας;
από katafraktos
Τετ 11 Μαρ 2026, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται πριν τελειώσει το πρωτάθλημα
από marsantos
Τετ 11 Μαρ 2026, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Σας έχω και καλύτερο..
25 Απρίλη είναι ο τελικός.
Την επόμενη Πέμπτη 30/04, αν (ξέρω πως είναι τρομερά δύσκολο), λέω αν περάσει ο βάζελος ημιτελικά, που θα παίξει; Λεωφόρο ή ως δια μαγείας το ΟΑΚΑ θα μπορεί να φιλοξενήσει 65002 οπαδούς (οι 65000 θα είναι βάζελοι. Οι υπόλοιποι 2 θα είναι ο giapas με ...
από marsantos
Τρί 21 Απρ 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Είχα βάλει τις προάλλες να δω το τελευταίο δεκάλεπτο της παράτασης και τα πέναλτι του τελικού κυπέλλου της Ισπανίας, μεταξύ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ.
Δύο πράγματα μου πέρασαν από το νου.
Το ένα ήταν οι 70.000 κόσμου και των δύο ομάδων.
Ούτε Βόλος, ούτε δήμαρχος Βόλου, ούτε 7.500 χιλιάδες ...
από marsantos
Τετ 22 Απρ 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

...
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια marsantos, εννοείται ανταποδίδω και σου εύχομαι τα καλύτερα!
Να έρθει αυτό το κύπελλο για 1926 λόγους, να το πανηγυρίσουμε με την ψυχή μας στο Βόλο, στη Θεσσαλονίκη και παντού.
...

Σε ευχαριστώ πολύ leo.
Μακάρι, μακαρι να το πάρουμε γιατί θα είναι ...
από Rexaris
Τετ 22 Απρ 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Τα 10 κύπελλα τα έχω όνειρο να τα δω μια μέρα. Και τα 10 πρωταθλήματα βεβαίως αλλά αυτά μάλλον θα αργήσουν ακόμα. Πάμε για το 9ο 🏆
από Equalizer
Πέμ 23 Απρ 2026, 06:32
Jump to forum
Jump to topic

Το άκρον αωτον της τοξικής μιρλας

Λυπάσαι όσους πανηγυρίσουν ένα πιθανο τίτλο;

Σιγά ρε φίλε, σιγά

Μη τυχόν δώσεις καμία ένδειξη ότι παρακολούθησες τον τελικό ε; Θα θεωρηθεις συνένοχος οσων κάθονται σε καρέκλες και μικραίνουν την ομάδα.

Μακριά από εμας αυτά
από Roo -4-
Πέμ 23 Απρ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε καλά ρε;; Συζητάμε αν θα πρέπει να πανηγυρίσουμε το κυπέλλο;; Αντί να είμαστε μια γροθιά και να ισοπεδώσουμε (αγωνιστικά πάντα) όποιον αντίπαλο βρούμε μπροστά μας, καθόμαστε και μυξοκλαίμε αν θα πανηγυρίσουμε ή όχι σαν τίποτε Μαρίες Αντουανέτες; Συνέλθετε όλοι, η ομάδα μας χρειάζεται και αυτό ...
από Ιάσονας
Πέμ 23 Απρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Στον ΠΑΟΚ τίτλοι δεν περισσεύουν γιατί έχουμε ελάχιστους σε σχέση με το μέγεθός μας και σε σχέση με ότι αξίζαμε στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή το κύπελλο είναι πολύ πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε.
Ο λόγος που πιστεύω πως όλοι ...