Η αναζήτηση βρήκε 821 εγγραφές

Return

από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Γιατί για το γήπεδο δεν θα κατέβει η Dimera αλλά ο Σαββίδης προσωπικά;

Όχι φίλε.
Για το γήπεδο δεν θα κατέβει ούτε ο Σαββίδης προσωπικά, ούτε η Dimera απευθείας.

Δημιουργείται μια νέα, 100% ελεγχόμενη από τη Dimera, εταιρεία που θα φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Την κατασκευή και ...
από eorptol1
Παρ 12 Σεπ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Καθηστε καλά θά βγεί ο φούρναρης και θά κουνάει το μπουκάλι πάλι καί θά τρέχετε νά κρυφτειται
....
από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

@Maklaz Τι πιθανοτητες δινεις για να χτισει την Τουμπα ο Σαββιδης με τα σημερινα δεδομενα;

Ο Σαββίδης έχει την ΠΑΕ, έχει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, έχει τις δυνατότητες να το κάνει, έχει υπομονή και όταν όλο αυτό μετατρέπεται σε παιχνίδι εξουσίας έχει αποδείξει ότι τελικά όσες ...
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
από Guitarman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Μην είστε ξενερωτοι. Έχουμε πάρτυ. Οι δισεκατομμυριουχοι θα φέρουν τον Λεμπρον. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο κανονικό ΝΒΑ, η Τούμπα θα γίνει Wembley και η νέα προεδρική σουιτα θα είναι συνεχώς με αναμενα φώτα.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:32 ας ξεκινησει ο ιβαν απο ενα καλο φορ
Ο ιβαν δεν ξεκιναει τώρα

13 χρόνια εχει πράξεις
Με θετικό πρόσημο για πολλούς(για σένα????)
δεν εχει να αποδείξει κατι
από gervasio artigas
Σάβ 13 Σεπ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας τις διοικητικές ιστορίες από τα παλιά. Για τα περισσότερα είχα άγνοια. Είναι το είδος ιστορίας της ομάδας μας για το οποίο δεν μαθαίνουμε ποτέ.

Από όλους όσους θέλαν το καλό μας, για μένα ο ‘’καλύτερος ...
από eorptol1
Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

η γιανακοπουλου οταν της ζητησαν το χαρτι που υπεγραψαν ειπε στον αγγελο αλλα και στην συνεντευξη νομιζω....δεν εχει καμμια αξια σας το λεω εγω αλλα δεν το εδειξε.....ας το δειξει αφου δεν παραγει κανενα αποτελεσμα γιατι να πιστεψουμε τα λεγομενα της....
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο εκθεσεις ...
από Maklaz
Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πως ένας άνθρωπος που τα έχει βάλει με όλους και με όλα, γκρέμισε ένα ολόκληρο κατεστημένο, έφερε τίτλους κόντρα σε όλους, θα μπορέσουν τώρα κάτι λίγοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να τον εμποδίσουν, να κάνει την νέα τούμπα.

Το γλυκάκι έρχεται πάντα στο τέλος.
από trouman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από trouman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;
από gervasio artigas
Κυρ 14 Σεπ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Ο Τελαρος εχει δηλώσει ΕΠΙΣΗΜΑ τα εξής:
«Eίναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα ...
από Maklaz
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;

Ε και εσύ.... δίκιο έχουν, να βγει να πει τι;
Ότι μέχρι στιγμής έχω κάνει τανα μου τον Α.Σ. και όποτε βαράω το ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...