Αναζήτηση για περισσότερες από 4270 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Το βρήκες παιχταρά μου
- Τρί 27 Ιαν 2026, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
marsantos DamoN Συνεχίζω την κουβέντα εδώ για να μην είμαστε off topic
Με βάση δικό μου υπολογισμό που μάλλον διαφέρει λίγο από αυτόν του fotmob οι αναμενόμενοι πόντοι μας ανα παιχνίδι ήταν οι εξής:
ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0 2.70 xPts
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 2.86 xPts
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-1 2.54 xPts
ΠΑΟΚ ...
Με βάση δικό μου υπολογισμό που μάλλον διαφέρει λίγο από αυτόν του fotmob οι αναμενόμενοι πόντοι μας ανα παιχνίδι ήταν οι εξής:
ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0 2.70 xPts
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 2.86 xPts
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-1 2.54 xPts
ΠΑΟΚ ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυ 1/2 ΠΑΟΚ- Πανσερραϊκός (π)
Τε 4/2 βαζ-ΠΑΟΚ (κ)
Κυ 8/2 ρούλης-ΠΑΟΚ (π)
Τε 11/2 ΠΑΟΚ-βαζ (κ)
Κυ 15/2 ΠΑΟΚ- αεχ (π)
Πε 19/2 ΠΑΟΚ- Θέλτα (ε)
Κυ 22/2 Λάρισα-ΠΑΟΚ (π)
Πε 26/2 Θέλτα- ΠΑΟΚ (ε)
Κυ 1/3 ΠΑΟΚ- Τρίπολη (π)
Τε 4/3 Κηφισιά- ΠΑΟΚ (π)
Κυ 8/3 γαύρος- ΠΑΟΚ (π)
Πε 12/3 ΠΑΟΚ- λυόν (ε)
Κυ 15/3 ΠΑΟΚ ...
Τε 4/2 βαζ-ΠΑΟΚ (κ)
Κυ 8/2 ρούλης-ΠΑΟΚ (π)
Τε 11/2 ΠΑΟΚ-βαζ (κ)
Κυ 15/2 ΠΑΟΚ- αεχ (π)
Πε 19/2 ΠΑΟΚ- Θέλτα (ε)
Κυ 22/2 Λάρισα-ΠΑΟΚ (π)
Πε 26/2 Θέλτα- ΠΑΟΚ (ε)
Κυ 1/3 ΠΑΟΚ- Τρίπολη (π)
Τε 4/3 Κηφισιά- ΠΑΟΚ (π)
Κυ 8/3 γαύρος- ΠΑΟΚ (π)
Πε 12/3 ΠΑΟΚ- λυόν (ε)
Κυ 15/3 ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Αγκάλιασαν το μαύρο σου το χρώμα
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ήταν αλλιώς, για να γράφαμε κι απόψε όπως κάθε φορά άλλος το κοντό του κι άλλος το μακρύ του. Αλλά δεν είναι αλλιώς.
Είχα ένα σφίξιμο απόψε όπως και χιλιάδες άλλοι συνοπαδοί.
Αιωνία σας η μνήμη αδέρφια!
Είχα ένα σφίξιμο απόψε όπως και χιλιάδες άλλοι συνοπαδοί.
Αιωνία σας η μνήμη αδέρφια!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα βράδυ που δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις. Δεν γνωρίζεις τίποτα.Στο τέλος σου μένουν οι εικόνες και τα συναισθήματα. Τα όσα ζήσαμε απ'την κερκίδα,τα όσα είδαμε από τους παίκτες(τα δάκρυα του Ντεσποτοφ) ,την ατμόσφαιρα στο τέλος,την κατανυκτική, την εικόνα της ομάδας,όλα αυτά μαζί. Καλό ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 02 Φεβ 2026, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγο πιο ήρεμα ψυχολογικά σήμερα, να πω ότι δυστυχώς με αφορμή αυτό το γεγονός ακούστηκε η επικοτερη συνθηματαρα του ΠΑΟΚ ασταμάτητα σχεδόν ένα ημίχρονο και βάλε. Δεν ξέρω τι συναρπάζει στο να προμοτάρει σε κάθε σύνθημα ότι είσαι μάγκας επειδή ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και στην καλογρεζα σοκιμεσες και ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 01:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όντως leo είναι γρίφος η διαχείριση.leomatos88 έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 01:34 Το έχω μεγάλη απορία πώς θα μοιράσει το χρόνο ο Ραζβάν αυτόν το μήνα.
Είναι πανδύσκολο το πρόγραμμα, είναι μεγάλη η πρόκληση.
...
Αν τα βάλουμε όλα μαζί δε θα βγάλουμε άκρη.
Βήμα βήμα..
Κάθε αγώνας φτιάχνει νέα δεδομένα.
- Τρί 03 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε εμπόδιο σε καλό.
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους,
η ΟΜΑΔΑΡΑ μας για να πιάσει το στόχο των 2,5 μ.ο. β/αγώνες έως την 26 αγωνιστική, δύναται να χάσει 1 ματς, το οποίο όμως δεν πρέπει να είναι με το σίχαμα ή τους ψευτοκλέφτες.
Θα έχει αγγίξει το στόχο κ με 2 ισοπαλίες, τις οποίες θα αγόραζα από τώρα (με ερπετά & σίχαμα). Μπορεί να ...
η ΟΜΑΔΑΡΑ μας για να πιάσει το στόχο των 2,5 μ.ο. β/αγώνες έως την 26 αγωνιστική, δύναται να χάσει 1 ματς, το οποίο όμως δεν πρέπει να είναι με το σίχαμα ή τους ψευτοκλέφτες.
Θα έχει αγγίξει το στόχο κ με 2 ισοπαλίες, τις οποίες θα αγόραζα από τώρα (με ερπετά & σίχαμα). Μπορεί να ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαύροι αρκετά πιο ήρεμος, εύχομαι τα σχέδια σας να εξανεμιστούν ρε πρωταθλητές του κώλου.
Να έχει χιονοθύελλα, χαλάζι κ ότι άλλο φαινόμενο προκύψει, να αναβληθεί το ματς στη Λιβαδειά για την επόμενη, ταλαιπωρία & την Κυριακή με έντονη βροχή να παλεύεται σαν τα γουρούνια στη λάσπη...μήπως σκοράρετε ...
Να έχει χιονοθύελλα, χαλάζι κ ότι άλλο φαινόμενο προκύψει, να αναβληθεί το ματς στη Λιβαδειά για την επόμενη, ταλαιπωρία & την Κυριακή με έντονη βροχή να παλεύεται σαν τα γουρούνια στη λάσπη...μήπως σκοράρετε ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
3-4 μαρκαρίσματα για να κόψουν το λιγότερο την μπάλα σε κομβικούς μας παίχτες θα κάνουν σίγουρα οι τσουρουκάδες της Οσίας Ξένης. Ειδικά αν βρεθούν νωρίς νωρίς πίσω στο σκορ. Εύχομαι να είμαστε απόλυτα κυνικοί και αποτελεσματικοί και από ένα σημείο κι έπειτα το μυαλό μας να είναι αποκλειστικά στην ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι Άρης;;; Αλλάξτε το σε ΟΑΡΗΣ παρακαλω
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καλυτερη ομαδα στην χωρα θα μπει να παιξει το ποδοσφαιρο της και να επικρατησει. Το ποσο τοξικο θα ειναι το ματς το ξερουμε. Το ξερουν ομως και οι παικτες μας και θα προσαρμοστουν.
Τεραστιας σημασιας αποτελεσμα αν ερθει το διπλο εκει που οι αλλοι 2 αφησαν βαθμους. Και μεγαλο ψυχολογικο χτυπημα για ...
Τεραστιας σημασιας αποτελεσμα αν ερθει το διπλο εκει που οι αλλοι 2 αφησαν βαθμους. Και μεγαλο ψυχολογικο χτυπημα για ...