Είναι κάτω στο πάτωμα γραμμένος ένας αριθμός. Ο ένας τον κοιτάει από τη μια μεριά και διαβάζει 6. Ο άλλος βρίσκεται απέναντι και διαβάζει 9.
50 ώρες να συζητάμε δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη για το αν είναι ήταν θετικό ή αρνητικό το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Εγώ βλέποντας hl και ζωντανά από το ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4986 εγγραφές
- Παρ 17 Απρ 2026, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Συμφωνώ απόλυτα με τον marsantos ως προς το κομμάτι της τυχόν ψυχολογίας του κωλόχαρτου. Είναι επουσιώδους σημασίας. Ο καράφλας, εφόσον όπως λέτε αρκετοί είναι στοιχειωδώς αυτογνωσάκιας προπονητής, δε γίνεται να πιαστεί λαλάκας από το χθεσινό και να θεωρήσει πως ο έστω και ξεκούρδιστος ΠΑΟΚ έχει την ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε με απασχολεί το πώς θα σταθεί η φωτοτυπία. Δε νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν το πώς θα επιλέξει να κατεβάσει και να στήσει την αρμάδα του ο Σέρβος Βόκολος. Αναμονή κατά βάση, προσπάθεια, εφόσον και το κοράκι δείξει προθυμία, να μην αποκτήσει στοιχειώδη ρυθμό το παιχνίδι, ει δυνατόν ποτέ ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 06:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά πίστευα ότι θα έμεναν πίσω αλλά βρέθηκαν να είναι σε πολύ πλεονεκτική θέση για να πάρουν το πρωτάθλημα. Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα κάνουν διπλό στην έδρα του ινδάλματός τους. Νομίζω ότι αυτό το απρόσμενο, σε συνδυασμό με το φούσκωμα @@ από τα διάφορα σάιτς, είναι που μας κάνει να μιλάμε ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς δεν είχε, πολύ άσχημα παιχνίδια έκανε πριν φύγει από ΠΑΟΚ εύχομαι όμως τα καλλίτερα είναι δικό μας παιδί.....
- Κυρ 19 Απρ 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός για ομάδες σαν τον Πανσερραϊκό.
Για παραπάνω, δεν..
Για παραπάνω, δεν..
- Πέμ 23 Απρ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
καλά κάνανε
εγώ και διαρκείας να είχα δεν θα πήγαινα
εγώ και διαρκείας να είχα δεν θα πήγαινα
- Πέμ 30 Απρ 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βάζελος έχει 6-7 παικταράδες που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι με μεγάλα σουτ κι έχουν και αυτή τη διαιτησία που αν το συγκρίνεις με το χθεσινό είναι να κλαις και διαμαρτύρονται κι από πάνω δημιουργώντας κλίμα όταν χρειάζεται.
- Παρ 01 Μάιος 2026, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπα ότι το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι λυπηρό και με διορθώσατε αλλά επειδή έχω δει πάνω από 25 ματς της διοργάνωσης φέτος και πάνω από 100 την τελευταία 4ετία, επιτρέψτε μου να καταθέσω την άποψή μου.
Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο είναι χαμηλό;
Αρχικά, δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό ...
Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο είναι χαμηλό;
Αρχικά, δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνέλθετε παιδιά. Διακρίνω μια ικανοποίηση για την νίκη του βαζελου στην Ισπανία, επειδή εμείς χάσαμε προχτές απο την Μπιλμπάο, με κακή εμφάνιση μεν , αλλά με συνολικά 70% (και στα δύο ματς)κατά η διαιτησία,δε.
Να σας επαναφερω λοιπόν στις εργοστασιακές σας ρυθμίσεις.
Ο βαζελος ή μάλλον καλύτερα το ...
Να σας επαναφερω λοιπόν στις εργοστασιακές σας ρυθμίσεις.
Ο βαζελος ή μάλλον καλύτερα το ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος δει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τις ισπανικές και καπάκι τα αντίστοιχα του βάζελου, ξαναλέω θα κλάψει από τα νεύρα για τη διαφορά στην αντιμετώπιση. Επίσης αυτός που έχουν στον πάγκο είναι χειρότερος "κλαψας" από τους Ισπανούς, για τον πρόεδρο δε, ουδέν σχόλιο.
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω σε πρωτοσέλιδα ο Φούντας ενδιαφέρει μεγάλη Ελληνική ομάδα. Λέω για μας δεν είναι, κάτι θα είχε ακουστεί. Οπότε το μυαλό μου πήγε σε κάποιον από τους άλλους τρείς. Χτυπάω την είδηση και τι ανακαλύπτω: λήκι

- Τετ 06 Μάιος 2026, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
το κακό της υπόθεσης είναι ότι τους επιτρέπουν να παίζουν όχι το ότι παίζουν σε άλλη χώραst4this έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 18:47 Α ακομα εκτος έδρας παίζουν; Σε τι διοργάνωση πάμε να βάλουμε τα λεφτά μας ρε μλκς...
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το κρατος εδωσε τζαμπα την χρηση του ΟΑΚΑ στον Γιαννακοπουλο αυτος εβαλε ενα παρκε και τωρα πουλαει την χρηση; Αν ισχυει προφανως. Καλα καταλαβα;
- Παρ 08 Μάιος 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σπήκερ στο βαζελινάδικο "υγρός" τώρα που επέστρεψε ο βάζελος