Αναζήτηση για περισσότερες από 4986 εγγραφές

Return

από marsantos
Παρ 17 Απρ 2026, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Είναι κάτω στο πάτωμα γραμμένος ένας αριθμός. Ο ένας τον κοιτάει από τη μια μεριά και διαβάζει 6. Ο άλλος βρίσκεται απέναντι και διαβάζει 9.
50 ώρες να συζητάμε δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη για το αν είναι ήταν θετικό ή αρνητικό το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Εγώ βλέποντας hl και ζωντανά από το ...
από navigator11
Παρ 17 Απρ 2026, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ απόλυτα με τον marsantos ως προς το κομμάτι της τυχόν ψυχολογίας του κωλόχαρτου. Είναι επουσιώδους σημασίας. Ο καράφλας, εφόσον όπως λέτε αρκετοί είναι στοιχειωδώς αυτογνωσάκιας προπονητής, δε γίνεται να πιαστεί λαλάκας από το χθεσινό και να θεωρήσει πως ο έστω και ξεκούρδιστος ΠΑΟΚ έχει την ...
από navigator11
Παρ 17 Απρ 2026, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δε με απασχολεί το πώς θα σταθεί η φωτοτυπία. Δε νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν το πώς θα επιλέξει να κατεβάσει και να στήσει την αρμάδα του ο Σέρβος Βόκολος. Αναμονή κατά βάση, προσπάθεια, εφόσον και το κοράκι δείξει προθυμία, να μην αποκτήσει στοιχειώδη ρυθμό το παιχνίδι, ει δυνατόν ποτέ ...
από Τρικυμίας
Σάβ 18 Απρ 2026, 06:57
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά πίστευα ότι θα έμεναν πίσω αλλά βρέθηκαν να είναι σε πολύ πλεονεκτική θέση για να πάρουν το πρωτάθλημα. Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα κάνουν διπλό στην έδρα του ινδάλματός τους. Νομίζω ότι αυτό το απρόσμενο, σε συνδυασμό με το φούσκωμα @@ από τα διάφορα σάιτς, είναι που μας κάνει να μιλάμε ...
από eorptol1
Κυρ 19 Απρ 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς δεν είχε, πολύ άσχημα παιχνίδια έκανε πριν φύγει από ΠΑΟΚ εύχομαι όμως τα καλλίτερα είναι δικό μας παιδί.....
από Mitsospaoki4
Κυρ 19 Απρ 2026, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Καλός για ομάδες σαν τον Πανσερραϊκό.

Για παραπάνω, δεν..
από freemind
Πέμ 23 Απρ 2026, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

καλά κάνανε
εγώ και διαρκείας να είχα δεν θα πήγαινα
από flash4
Πέμ 30 Απρ 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο βάζελος έχει 6-7 παικταράδες που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι με μεγάλα σουτ κι έχουν και αυτή τη διαιτησία που αν το συγκρίνεις με το χθεσινό είναι να κλαις και διαμαρτύρονται κι από πάνω δημιουργώντας κλίμα όταν χρειάζεται.
από Michael Scott
Παρ 01 Μάιος 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Είπα ότι το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι λυπηρό και με διορθώσατε αλλά επειδή έχω δει πάνω από 25 ματς της διοργάνωσης φέτος και πάνω από 100 την τελευταία 4ετία, επιτρέψτε μου να καταθέσω την άποψή μου.

Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο είναι χαμηλό;

Αρχικά, δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό ...
από kokoblokos
Παρ 01 Μάιος 2026, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Συνέλθετε παιδιά. Διακρίνω μια ικανοποίηση για την νίκη του βαζελου στην Ισπανία, επειδή εμείς χάσαμε προχτές απο την Μπιλμπάο, με κακή εμφάνιση μεν , αλλά με συνολικά 70% (και στα δύο ματς)κατά η διαιτησία,δε.

Να σας επαναφερω λοιπόν στις εργοστασιακές σας ρυθμίσεις.
Ο βαζελος ή μάλλον καλύτερα το ...
από flash4
Παρ 01 Μάιος 2026, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος δει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τις ισπανικές και καπάκι τα αντίστοιχα του βάζελου, ξαναλέω θα κλάψει από τα νεύρα για τη διαφορά στην αντιμετώπιση. Επίσης αυτός που έχουν στον πάγκο είναι χειρότερος "κλαψας" από τους Ισπανούς, για τον πρόεδρο δε, ουδέν σχόλιο.
από GEOL
Παρ 01 Μάιος 2026, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδα ο Φούντας ενδιαφέρει μεγάλη Ελληνική ομάδα. Λέω για μας δεν είναι, κάτι θα είχε ακουστεί. Οπότε το μυαλό μου πήγε σε κάποιον από τους άλλους τρείς. Χτυπάω την είδηση και τι ανακαλύπτω: λήκι :lol: :lol:
από freemind
Τετ 06 Μάιος 2026, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

st4this έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 18:47 Α ακομα εκτος έδρας παίζουν; Σε τι διοργάνωση πάμε να βάλουμε τα λεφτά μας ρε μλκς...
το κακό της υπόθεσης είναι ότι τους επιτρέπουν να παίζουν όχι το ότι παίζουν σε άλλη χώρα
από icue
Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη το κρατος εδωσε τζαμπα την χρηση του ΟΑΚΑ στον Γιαννακοπουλο αυτος εβαλε ενα παρκε και τωρα πουλαει την χρηση; Αν ισχυει προφανως. Καλα καταλαβα;
από GEOL
Παρ 08 Μάιος 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο σπήκερ στο βαζελινάδικο "υγρός" τώρα που επέστρεψε ο βάζελος :mrgreen: