Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Άσχετο, Παρτιζάν έχει πάρει φαλάγγι τις ζέλες, κερδίζουν 68-42 στην αρχή της 4ης περιόδου, πανηγυρίζει ο Λάκιτς μπροστά στον Ρογκαβόπουλο και ο Ρόγκα τον χτυπάει και αποβάλλεται. Χαμός, αντικείμενα κλπ και οι παρτιζάνοι τραγουδάνε όλο το γήπεδο "ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ..έχω τρέλα μες στο μυαλό..." :opaokara ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλα γεροντα,το γελιο κανει καλο στην υγεια.prist64 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:23 καλα ετσι και βγει προς τα εξω
η παπαρια που κανανε με τον Κραλ
θα γελασει και το παρδαλο κατσικι
και δεν θα αργησει
- Παρ 06 Φεβ 2026, 02:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIIπ
Θυμάμαι έναν τελικό κυπέλλου με την χαρτοσακούλα από το 1983, 5-0 έπρεπε να τους κερδίσουμε και χάσαμε 2-0 επειδή έτσι τού κάπνισε τού διαιτητή. Υπήρχε και βίντεο στο YouTube για να σας δείξω τι σημαίνει πραγματική σφαγή και όχι χαρτομπούρδες αλλά ο αδερφός έκλεισε τον λογαριασμό του.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Θεσσαλονικιο διαιτητή.....Τον πατέρα του Βασσάρα....
Να τα λέμε κι αυτά....
Να τα λέμε κι αυτά....
- Παρ 06 Φεβ 2026, 03:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάμαι έναν τελικό κυπέλλου με την χαρτοσακούλα από το 1983, 5-0 έπρεπε να τους κερδίσουμε και χάσαμε 2-0 επειδή έτσι τού κάπνισε τού διαιτητή. Υπήρχε και βίντεο στο YouTube για να σας δείξω τι σημαίνει πραγματική σφαγή και όχι χαρτομπούρδες αλλά ο αδερφός έκλεισε τον λογαριασμό του.
Ήμουν ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 03:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν το ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι επιβάλλεται αυτό το ιστορικό οπτικοακουστικό μνημείο να μείνει ως μια παρακαταθήκη εδώ μέσα για τις νεότερες γενεές.
Έχω μείνει αποσβολωμένος ήδη από τη νούμερο 2 "μαχαιριά" εναντίον της αεχάρας μας. Επικίνδυνο φάουλ του Ρέτσου :lol: :lol: :lol:
https://youtu.be/2HX38C9edzU?si=Evj ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball

- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ είναι αυτή ρε αδερφέ;;Maklaz έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:26 Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball![]()
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball :lol: :lol:
https://www.tiktok.com/@lubentv/video/7585920190215490838?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7592638281658730006
Τι ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ είναι αυτή ρε αδερφέ;; :lol: :lol:
Ακομα και οι ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball :lol: :lol:
https://www.tiktok.com/@lubentv/video/7585920190215490838?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7592638281658730006
Καλημέρα σε όλους,
Γελούσα μόνος μου 5 λεπτά, το είδαμε με τη γυναίκα ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Για οσους θελουν να ξαναδουν τα αισχη του 1983..
- Παρ 06 Φεβ 2026, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτό ο Ιβαν Σαββίδης και η προσφορά του είναι η σημαντικότερη όλων των εποχών και όλων των αθλημάτων στον ΠΑΟΚ.
Για το παραπάνω βίντεο που είχα καμιά 5ετία να το δω και δυστυχώς το ξαναείδα.
Για το παραπάνω βίντεο που είχα καμιά 5ετία να το δω και δυστυχώς το ξαναείδα.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προπονητής που έχουν δεν ασχολείται μαζί τους σοβαρά.
Να ακούσω ότι χτίζουν ομάδα, οκ ! Αλλά πώς ? Χρειάζεται παίκτες για να ΜΗΝ κάνεις γιομες από τον τερματοφύλακα σου στον επιθετικό μπας και μπορέσει να σπάσει την μπάλα ή να φύγει από τον αμυντικό σε κάποιο λάθος;
Βάζεις δεύτερο επιθετικό στο ...
Να ακούσω ότι χτίζουν ομάδα, οκ ! Αλλά πώς ? Χρειάζεται παίκτες για να ΜΗΝ κάνεις γιομες από τον τερματοφύλακα σου στον επιθετικό μπας και μπορέσει να σπάσει την μπάλα ή να φύγει από τον αμυντικό σε κάποιο λάθος;
Βάζεις δεύτερο επιθετικό στο ...