Λοιπόν με τις ...κληρωσεις
Η ΕΟ "κληρωθηκε" και επαιξε 8 παιχνιδια εκ των οποίων 4 με ομαδες που αποκλειστηκαν 1 με Μπαγερν που ηταν αδιαφορη (προκρινοταν με νικη με την τελευται Βιγιαρεαλ) με την Αρσεναλ που τους νικησε ολους και αρα ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ κατι σε σχεση με τις αλλες ομαδες και 2 παιχνιδια με ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 5018 εγγραφές
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Παιδια οταν λετε οτι ο Παναθηναικος ειναι ευρωπαικη υποσταση που σεβεται, ευνοει, οτιδηποτε η ουεφα, ενω ο ΠΑΟΚ ειναι ο κατατρεγμενος, ο ανισχυρος κτλ, δεν θεωρειτε οτι προσβαλλετε τον οργανισμο, τον προεδρο του ΠΑΟΚ κτλ;
Οι βαζελοι το καλοκαιρι ηταν στα καγκελα γιατι τους κατσανε υποτιθεται ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Φετος θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα που θα πάρουμε απέναντι σε μικτές βαζελοκηφισιάς και γαβρίο άβε, θα ρίξουν τις θυγατρικές β εθνική οι ξεφτιλισμένοι
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χω βάλει 1-1 στο στοίχημα κανονίστε!!!! 3 βαθμοί είναι αυτοί δεν παίζουμε!!!!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηλιοπουλος ντου σε μακελι
Μας ηρθε γαντι η φαση για να γινουν μαλλια κουβαρια τραγουδιστης - τραγουδοποιός!!
Μας ηρθε γαντι η φαση για να γινουν μαλλια κουβαρια τραγουδιστης - τραγουδοποιός!!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε ρε συ δηλαδή θα μαλώσουν για τους στίχους του τραγουδιού;alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:18 Ηλιοπουλος ντου σε μακελι
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η νεα φιλαδελφεια πρεπει ν' ανοιξει τελωνειο
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος στο φόρουμ της χαρτινης γράφει "όλοι δουλεύουν για τα 100 χρόνια του ρώσσου". Γι αυτό είναι η πιο σιχαμένο ράτσα οπαδών και γι αυτό πρέπει να τους πάμε στο λαιμό (ποδοσφαιρικά) όπου τους βρίσκουμε.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου είπαν ότι θα παίρνω τίτλους στα χαρτιά για να πετσιαζω τα λεφτά του τσουλου και βγαίνω στους τρεις, τρίτος του λέει.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαβαρακατρανέμια
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/26/02/01/6835520-(1)_232520.jpg
Ποιο τραγούδι λέτε να του λέει;
Μου είπαν ότι θα παίρνω τίτλους στα χαρτιά για να πετσιαζω τα λεφτά του τσουλου και βγαίνω στους τρεις, τρίτος του λέει.
Δε Φααααααντομ οφ δη όπερα ιζ χιερ....
Στο ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρά στο κουράγιο σας,που τους βλέπετε. Μπαίνω πάντα στο τέλος να δω αν ήρθε αυτό που θέλω. Προσπαθώ να έχω μία εικόνα των παιχνιδιών και των ομάδων τους από τα γραπτά εδώ μέσα πάντα μετά από χρόνια μελέτης από ορισμένες πένες συμφουριτων. Τις περισσότερες φορές αν όχι όλες οι περιγραφές τους είναι ...