Αναζήτηση για περισσότερες από 5027 εγγραφές
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Όταν κατά παράβαση των κανονισμών που ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή κατακυρωθεί ή ακυρωθεί γκολ σε γήπεδο ομάδας του ποκ που θα δώσει πρωτάθλημα σε ομάδα εκτός ποκ εις βάρος της ομάδας του ποκ μπορούμε να ξανασυζητήσουμε με τους απατεώνες.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω γραφουν/λενε με καμαρι (!) οτι το 18 ηταν το πιο μαγκικο εβερ
Για οπαδο του χαρτιου σιγουρα, αυτο ειναι μαγκια, να κλεβεις με τις πλατες αλλων, ολη τους η ιστορια δηλαδη ως ο φτωχοσ ψ(ιχ)ο(υ)λογλυφτης του ποκ
Για οπαδο του χαρτιου σιγουρα, αυτο ειναι μαγκια, να κλεβεις με τις πλατες αλλων, ολη τους η ιστορια δηλαδη ως ο φτωχοσ ψ(ιχ)ο(υ)λογλυφτης του ποκ
- Τρί 23 Δεκ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, γιορτάρες μέρες είναι, σας εκλιπαρώ, μην καθόμαστε τώρα να διαβάζουμε αναλύσεις, ούτε καν καφενειακές δεν αξίζει, περί οπαδών της χάρτινης. Μιλάμε για τύπους, που δήλωναν σοκαρισμένοι για τα όσα ... τρομοκρατικά είχε βιώσει το ποδοσφαιρικό μπουλούκι τους εκείνο το βράδυ στην Τούμπα (δε θα ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω αρκετούς φίλους αεκτσηδες και όλοι τους θεωρούν ότι η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι άσπιλη, δεν έχει λερώσει ποτέ τα χέρια της και πάντα πάει ενάντια στο κατεστημένο.
Δεύτερον, θεωρούν ότι εμείς και ο γαύρος (όπως πάντα) είμαστε αδέρφια σωματεία επειδή πέρσι ψηφίσαμε παρέα να αλλάξει το φορματ ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε deep, εγώ δε θα ήθελα να τους δώσω την ευκαιρία να πιστέψουν (όχι να πουν) ότι είμαστε ίδιοι με αυτούς. Ο μικρός στο σπίτι από 5 ετών βλέπει αεκ - ατρόμητο και λέει "είμαι ατρόμητος γιατί η αεκ κλέβει". Φαντάζομαι το λένε πολλά παιδάκια στο σχολείο. Αυτό είναι αρκετό νομίζω.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε leomatos καταλαβαίνω την οπτική σου και θέλω τόσο πολύ να ταυτιστώ μαζί σου αλλά αδυνατώ..
αυτή η "ανισορροπία" που μας δημιούργησε αυτή η ΚΛΟΠΗ δεν ξεπλένεται ούτε με 100 καθαρά και δίκαια δικά μας συνεχόμενα πρωταθλήματα..
αυτό το στίγμα, αυτός ο λεκές ξεπλένεται και πληρώνεται μόνο με το ...
αυτή η "ανισορροπία" που μας δημιούργησε αυτή η ΚΛΟΠΗ δεν ξεπλένεται ούτε με 100 καθαρά και δίκαια δικά μας συνεχόμενα πρωταθλήματα..
αυτό το στίγμα, αυτός ο λεκές ξεπλένεται και πληρώνεται μόνο με το ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλυτερη τιμωρια απο το πως τους ΓΑΜΗΣΑΜΕ ολους και σηκωσαμε το πρωταθλημα προπερσυ, δεν μπορει να υπαρξει.
Εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και δεν θα γινουμε ποτε σαν τα μουτρα τους.
Εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και δεν θα γινουμε ποτε σαν τα μουτρα τους.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ποια τρια κλεμμενα ρε παιδια;;
Τουλαχιστον 5 πρωταθληματα μπορω ετσι προχειρα να μετρησω με κορυφαιο για μενα αυτο του 1973
Και ολοι οι τελικοι κυπελλου που εγιναν στο γηπεδο του φιναλιστ
Ειμαι large και δεν χρεωνω και την πολη του φιναλιστ
Γιατι ετσι μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι ΠΡΩΤΟΣ σε κατακτησεις ...
Τουλαχιστον 5 πρωταθληματα μπορω ετσι προχειρα να μετρησω με κορυφαιο για μενα αυτο του 1973
Και ολοι οι τελικοι κυπελλου που εγιναν στο γηπεδο του φιναλιστ
Ειμαι large και δεν χρεωνω και την πολη του φιναλιστ
Γιατι ετσι μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι ΠΡΩΤΟΣ σε κατακτησεις ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
"Λεβεντιά" στη χαβούζα δεν υπάρχει. Κάποτε υπήρχαν μερικές ομάδες που σεβόμουνα, όπως ο Φωστήρας Ταύρου (δείτε όμως πώς εξαφανίστηκε) και ο Εθνικός Πειραιά (φαγώθηκε κι αυτός). Με εμάς ο Ατρόμητος έπαιξε όπως πάντα τη μπάλλα τής ζωής του (και καλά έκανε), σήμερα είδε τον ολυμπιακό και τον ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πρωταθλητές θεοφανείων εκτοπίστηκαν από το βάθρο τους ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Οργισμένη ανακοινωσούλα υποθέτω ότι συντάσσεται ήδη από το γειτονικό σωματείο.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόσεξα ότι όλο και λιγότεροι πάνε στο σκουλικάου. Τι έγινε, δεν πιστεύουν πια στον τίτλο?
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρίμα τα ΑΕΚούγεννα...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
το σκατό στην κάλτσα ο γαύρος με τους παικταραδες, την προπονηταρα, την μπαλoμένη διοίκηση και ένα μάτσο πέναλτι το ένα πιο γελοίο από το άλλο.
- Δευ 12 Ιαν 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Tι εχετε να πειτε για τις δηλωσεις του ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ .....οτι ο ΠΑΟΚ με εξεφραζε σαν φιλοσοφια παλια οχι τωρα.....ο φιλος του ζαγορ....ρε τι ακουμε
Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια....

Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια....