Είναι πραγματικά λυπηρό να μην μπορείς να χαρείς σε τέτοιες στιγμές, να μην μπορείς να κοιτάξεις το σήμερα, το αύριο, να προσπαθείς να πιαστείς από στιγμές και πυροτεχνήματα για να ικανοποιήσεις και να ταΐσεις το "τέρας" μέσα σου.
Εγώ όμως δεν σας λυπάμαι, επιλογές λέγονται αυτά και θα τις ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 5101 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
προσωπικά απορω γιατι θεωρειτε οτι ο Αντωνακης ειναι ΠΑΟΚτσης
Διαβαζα πριν χρονια "αρθρα" στο contra και το εκοψα εξ αιτιας του
Αν αυτός ειναι ΠΑΟΚτσης , εγω ειμαι αστροναυτης
"δουλειά" κανει
Οπως και οι παοκλαντ και αλλοι συναφείς παπαρια μαντολες που εχουν την εξης λογικη:
¨εχω μια σελιδα ...
Διαβαζα πριν χρονια "αρθρα" στο contra και το εκοψα εξ αιτιας του
Αν αυτός ειναι ΠΑΟΚτσης , εγω ειμαι αστροναυτης
"δουλειά" κανει
Οπως και οι παοκλαντ και αλλοι συναφείς παπαρια μαντολες που εχουν την εξης λογικη:
¨εχω μια σελιδα ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα το αγαπητό ΑΝΤ1 την αλλη βδομάδα θα δείχνει βαζελο -Πλζεν αντι για ΠΑΟΚ-θελτα...
Ποιος να το περίμενε;
Ξεφτίλες
Ποιος να το περίμενε;
Ξεφτίλες
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ με αδέρφια παοκτσήδες που ασχολείστε συνεχώς με δημοσιογράφους που είναι αποδεδειγμένα λίγοι ...
οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που έχουν ποδοσφαιρική άποψη και μπορείς να κάτσεις να ακούσεις με επιχειρήματα είναι ελάχιστοι ... θα έλεγα όχι πάνω από τρεις ...
στον ΠΑΟΚ δυστυχώς έχουμε επίσης ...
οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που έχουν ποδοσφαιρική άποψη και μπορείς να κάτσεις να ακούσεις με επιχειρήματα είναι ελάχιστοι ... θα έλεγα όχι πάνω από τρεις ...
στον ΠΑΟΚ δυστυχώς έχουμε επίσης ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα το αγαπητό ΑΝΤ1 την αλλη βδομάδα θα δείχνει βαζελο -Πλζεν αντι για ΠΑΟΚ-θελτα...
Ποιος να το περίμενε; :lol:
Ξεφτίλες
Michael καλημέρα.
Αφού το κέρδος είναι πάνω από όλα θα βλέπουμε ασταμάτητα βάζελο.
Καλώς ή κακώς ένας αγώνας του πάο έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση από έναν αγώνα ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λόγος που τα ιδιωτικά όπως ο Αντ1 μεταδίδουν βάζελο είναι για να συνεισφέρουν κι αυτοί στην αύξηση των εσόδων του Παναθηναϊκού. Το ποσό που δίνουν μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από το έσοδο που θα έχουν από την τηλεοπτική μετάδοση, αυτό όμως δεν τους ενοχλεί, ιδιωτική εταιρεία είναι όχι δημόσια ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα τους ενδιαφέρανε τα κέρδη θα ειχανε κλείσει εδώ και 25+ χρόνια. Όλα τα κανάλια είναι μέσα και μας κοστίζουν πολλαπλάσια από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ. Ούτε καν για να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συχνότητες δεν πληρώνουν, ενώ κόντεψαν να κάνουν επανάσταση όταν τέθηκε αυτό το θέμα, χώρια όλες αυτές τις ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που το έμαθα θα το λέω όλη την ώρα
Ω Αθηναίοι μπλαγκαραζουμιο
Ω Αθηναίοι μπλαγκαραζουμιο
- Τρί 24 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Ρε παιδιά δε γίνεται να συνεχίσει να μας στέλνει ξένους η ΟΥΕΦΑ. Δεν είναι επειδή έτσι θέλει ο Μάκης, αλλά επειδή έτσι πρέπει.
Μη βλέπετε φαντάσματα και βγάλετε κακό και τον Γκαγκάτση.
Σε λίγο κλείνουμε δεκαετία με ξένους και προφανώς κάποια στιγμή θα σταματήσουν να έρχονται.
Γιατί να ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μάκης όμως είναι στην κορυφή του σχήματος, που θέτει το πλαίσιο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
Ήξερε πού πήγαινε, δεν είπε πάω & όπου βγει. Αν πας στη χαβούζα με σκαρπίνια αντί για γαλότσες, εύκολα διορθώνεται.
Στα μπουρδέλα πάντως δεν έχουν παρθένες, πουτάνες έχουν.
Όλοι όσοι ασχολούνται με τα ...
Ήξερε πού πήγαινε, δεν είπε πάω & όπου βγει. Αν πας στη χαβούζα με σκαρπίνια αντί για γαλότσες, εύκολα διορθώνεται.
Στα μπουρδέλα πάντως δεν έχουν παρθένες, πουτάνες έχουν.
Όλοι όσοι ασχολούνται με τα ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μάκης δεν παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι εξτρέμ πολιτική κάνει και πρέπει να είναι διπλωματης για να μακροημερευσει.
Τώρα τέτοιου τύπου σχόλια καλύτερα να μη γίνονται, γιατί έχουμε δει Γκιρτζικιδες και ένα κάρο άλλους.
Του σκάβουν όλοι τον κακό ας μη το κάνουμε και εμεις
Δεν είναι θέμα ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ, δεν έχουν δώσει τόσα χρόνια, που τους έχουν ... κλέψει τη δουλειά οι αλλοδαποί στα ντέρμπι, μισό διαπιστευτήριο ικανότητας ακόμα και σε παιχνίδια της πλάκας. Πέρα από το ότι όντως είναι χομπίστες και ... ευαίσθητοι σε τραμπουκίσματα κλπ (άνθρωποι είναι, σε αυτό δε γίνεται να τους ψέξουμε ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τρομακτικό να μην μπορεί να αντιληφθεί ο μέσος πσοκτσης τον κίνδυνο της παντελής απουσίας των ξένων διαιτητών από τα ματς πρωταθλήματος μας . Έτσι κι αλλιώς μια χαρά αγώνες παίρνουν . Το μίνιμουμ ειναι αυτό που απολαμβάνει η ομάδα έως τώρα αν το χάσει κι αυτό να μην ψάχνεται άλλου για φταίχτες ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε λεοματος , εγώ δεν έχω inside πληροφορίες και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τη δυνατότητα των Ελληνων διαιτητών να αποφύγουν τις απόπειρες επηρεασμού.
Με το φτωχό μου το μυαλό και οι ξένοι που έρχονται δέχονται πιέσεις. Προφανώς αυτά γίνονται σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ. Υποθέτω κι ελπίζω να είναι ...
Με το φτωχό μου το μυαλό και οι ξένοι που έρχονται δέχονται πιέσεις. Προφανώς αυτά γίνονται σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ. Υποθέτω κι ελπίζω να είναι ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλληνες διαιτητές και καμμένα φούρνοι ή άσπρα πόλο δεν πάνε μαζί. Ας πιάσουν πρώτα τους ενόχους και μετά μιλάμε.
Ή αλλιώς πώς θα έχουμε ανεξάρτητη διαιτησία αν δεν έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη;
Ή αλλιώς πώς θα έχουμε ανεξάρτητη διαιτησία αν δεν έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη;