Αναζήτηση για περισσότερες από 5029 εγγραφές

Return

από Sardan
Τετ 03 Δεκ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ και στο αρμόδιο τμήμα για την ευαισθησία επί του θέματος. Μπράβο και στο PAOKMANIA για την κεντρική θέση του σχετικού άρθρου.

Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
από loukas karadimos
Τετ 10 Δεκ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

αυτο το γιδι που φωναζε και την ΠΑΕ μετα και την ΠΑΕ πρεπει να ειναι πολυ πονεμενο

τετοια μερα, τετοια λογια

δε γμστε ρε μλκς, παρτε μπουλο απο τον συλλογο εξι μηνες τωρα μας εχετε αρρωστησει

διποδα του κερατα, τον ΠΑΟΚ αγαπατε η να μισητε γενικα και αοριστα θα ηθελα να ηξερα

ασταδιαλα ...
από eorptol1
Τετ 10 Δεκ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τετ 10 Δεκ 2025, 19:37 Α ρε Βεζυρτζη που κατάντησες?? Ο πρόεδρος των προέδρων να ξεροσταλιαζει για μία χειραψία και ένα φιλί σταυρωτά. Και είς ανώτερα τι να πω???
τουλαχιστον ο βεζυρτζης εχει τεραστια ιστορια ,ο γλυτσας ο Δημοκρατης και εκει χαμογελαστος οπως καποτε ετρεχε χαμογελαστος πισω απο τον Ιβαν....
από icue
Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Και εγω γουσταρω να ζησουμε ξανα πρωταθληματα με δυνατους αρη και γριες, κανα πανιωνιο κανα περιστερι. Να θυμηθουμε τα παλια.
από Taseos
Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μακάρι να ρίξουν χρήματα και ο κινέζος στα λήκια και κάνας σοβαρός επενδυτής στην χάρτινη.
Από το να βλέπουμε αδιάφορους αγώνες πρωταθλήματος για να κάνουν προπόνηση οι βρικόλακες ή να πρωταγωνιστούν ομάδες με 50 άτομα όπως ο Προμηθέας ή η κάθε γειτονιά της χαβούζας, χίλιες φορές αυτοί.

Το ...
από kayde
Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Εισαι απο τους ανθρωπους που νιωθω περηφανος που ανηκεις στο σωματειο μας Θαναση.Εισαι μαγκας,τιποτα αλλο.

ΠΑΟΚ για παντα.
από navigator11
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Εχει πάνω από 5 χρόνια που ο Ιβαν θέλει να φύγει και θα μας παρατήσει οπότε δεν δίνω σημασία ακόμα και αν το σενάριο έχει κάποια δόση αλήθειας .
Ευσεβείς πόθοι
Πάντως να ξέρετε εσείς της έντονης κριτικής για αυτοβελτίωση ότι κοιμούνται και ξυπνούν και οι δίπλα και οι από κάτω με όνειρο ο Ιβαν να ...
από Equalizer
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά την πρόθεσή μου την έγραψα ρητά και κατηγορηματικά μήνες πριν. Ούτε έβαλα στοιχήματα, ούτε έβαλα προαπαιτούμενα, ούτε πιθανλογόγησα πράγματα.

Ήμουν δίκαιος και θετικός στο ωραίο και ευγενικό χαμόγελο του επενδυτή

Ήμουν και είμαι δίκαιος και θετικός στο οτι σίγουρα θα πέσει χρήμα στο ...
από spiridoula
Τετ 17 Δεκ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Οπου συνωμοσια στον μπασκετικο ΠΑΟΚ , ο Βασιλης Οικονομιδης. Αυτος με τα φιλαρακια του (Πανελουδης Τακης , Θανασης Κατσαρης ) αποκαθηλωσαν τον Λακη Οικονομιδη απο προεδρο και εβαλαν τον Αλεξοπουλο . Το οτι εγινε προεδρος του ΕΣΑΚΕ δε μου λεει τιποτα
από navigator11
Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή μιλάμε για άκρως σημαντικό ζήτημα, δε νομίζω πως είναι αχρείαστο να εποκοινωνηθεί ότι έχει ξεχρεώσει το τμήμα. Με τη μέγιστη επισημότητα.
από Sera4
Παρ 16 Ιαν 2026, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:34 Επειδή μιλάμε για άκρως σημαντικό ζήτημα, δε νομίζω πως είναι αχρείαστο να εποκοινωνηθεί ότι έχει ξεχρεώσει το τμήμα. Με τη μέγιστη επισημότητα.
Όχι μόνο αχρείαστη δεν είναι, αλλά κρίνεται απαραίτητη η ανακοίνωση λύτρωσης του τμήματος.
από katafraktos
Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Gazzetta
«Είναι όλα τα χρέη της ΚΑΕ μέσα στη συμφωνία» ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην προέδρου της ΚΑΕ και ανθρώπου που διατήρησε σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο τον σύλλογο επί των ημερών του δαπανώντας πάρα πολλά χρήματα.

«Κάναμε μια συμφωνία και δεν τηρήθηκε, γι’ αυτό και στάλθηκε το εξώδικο στον κ ...
από eorptol1
Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Αρε χατζοπουλε έπεσες σε ανθρώπους άντε να μην πω
από Equalizer
Πέμ 22 Ιαν 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Χατζόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα:

- εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει πληρωθεί πάνω απ' το 50% των αναγνωρισμένων και συμφωνηθέντων χρεών παρότι υπήρχε καταληκτική ημερομηνία 15/1 που ως καλή προθεση είχε δοθεί αντί για τέλος 2025
- απαξιωτική γενικώς η συμπεριφορά, με έδιωξαν από πληρωμένες ...