Η αναζήτηση βρήκε 803 εγγραφές

Return

από Equalizer
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"

Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ

Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
από navigator11
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
από Ιάσονας
Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
από iremidynami 4+
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ έκανε ένα καλό (χωρίς βέβαια να το θέλει) μέσα στην πληθώρα των ανήθικων πράξεων του. Συσπείρωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ γύρω από τον ιβαν, γιγαντωσε τον Σαββίδη.

Είπαμε, 95-5 είναι η φάση.
Δεν αξίζει να ασχολούμαστε.
Μαθήματα ηθικής στον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κανείς και καμιά ηθική ...
από Мир
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:15
Jump to forum
Jump to topic

Σίγουρα οι ΓΣ του Α.Σ. θα θυμίζουν τη σκηνή στο νεκροταφείο από την ταινία "Ο Καλός, ο κακός και ο άσχημος" με τον Τουκο να τρέχει γύρο από τους τάφους για να ξεθαψει τον τάφο θαμμένο χρυσό υπό τη μελωδία 'Ecstasy of Gold" του Ένιο Μορικόνε.
Μόνο που στις ΓΣ έχει πολύ περισσότερους Τούκο, όχι μόνο ...
από Χωρικός
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες καιρό τώρα. Εδώ πήγε και έγινε εταιρία :''Νέα Τούμπα'' Τί να λέμε τώρα; και μας λέτε ιστορίες για αγρίους
από george188
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Για την ωρα δεν ειναι για λαικη κατανάλωση, εκτος αν θεωρει καποιος λογικό να μιλήσει ο ιβαν (αυτο το διαστημα) με αυτους που κουνάνε μπουκάλια στον αερα ουρλιαζοντας και πλέκουν το εγκώμιο του άμεσου ανταγωνιστή του.
από eorptol1
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Mια ερώτηση μπορώ να κάνω εγώ ο άσχετος; Ποιοι είναι αυτοί οι "σύνδεσμοι" και οι "συνδεσμίτες" που συνομιλούν με τον Ιβάν, με ποια ιδιότητα ακριβώς, σε τι τόπο και χρόνο; (Ως γνωστόν δεν υφίστανται πλέον σύνδεσμοι μετά από πολλαπλά νομοθετήματα).
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί, πότε μιλάνε με τον ...
από Franky
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.

150 άτομα πρέπει ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 01 Σεπ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Έκατσα έγραψα δύο σελίδες και τις έσβησα.
Έχω βαρεθεί να γίνομαι ο κακός
και τώρα πρέπει να ψάξετε λίγο
για να δείτε την αλήθεια.

Διαβαστε λοιπόν τα δεκάδες άρθρα
που υπάρχουν για τον κ. Μυστακίδη
και αντί να επικεντρωθείτε στα σενάρια
που κάνουν, επικεντρωθείτε για μια φορά
στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τις ...
από danirifle
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
από Montrealiotis
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε γαμωτο αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά θα ήταν τρομερό νέο. Τώρα απλά ανησυχώ
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος.
Τώρα είμαι μαζεμένος γιατί το ΔΣ είναι ικανό να τρέξει σενάρια μόνο και μόνο για να παραμείνει ενώ πλέον έχει ημερομηνία λήξης.
από Black_Knight
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.