Ο μοναδικος ιδιοκτητης στον κοσμο που θα διαχειρίζεται 2 καινουργια γηπεδα ποδοσφαιρου
Και ισως και ενα του μπασκετ
Not Bad
Αναζήτηση για περισσότερες από 2455 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Φήμες, για φήμες λέει το άρθρο...
Power game.
"Με αφορμή την παρουσία του προέδρου Αλαφούζου στην «κλειστή» συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών και προέδρου του Συμβουλίου «Ενεργειακής Κυριαρχίας» των ΗΠΑ, Νταγκ Μπέργκαμ, με κάποιους Έλληνες εφοπλιστές, κυκλοφόρησε μια φήμη που δεν κατάφερα (μέχρι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε δωσε λιγο χρονο. Ειναι η αμηχανια της επομενης μερας της συνειδητοποίησης οτι το εγχειρημα απετυχε. Θα εχουν και την ανησυχια τους για την θεση τους στην επομενη μερα του συλλογου.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλο θα ειναι να τους αποξενωσουμε τελειως,αυτους και τους today,αρκετοι ζυγιστηκαν και βγηκαν μ@λακες η στημενοι.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. 
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας δουμε ορισμένα μικρά αλλά σημαντικά ζητήματα σχετικά με την προπαγανδα του ποκ.
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.
Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
Ας μην κοιτάμε μόνο τα χοντρά, τα "εγκλήματα", πουσυμβαινουν μια στο τόσο, ας κοιτάμε και τα πταισματα που συμβαίνουν συνέχεια κι είναι αυτά που διαμορφώνουν την άποψη του μέσου οπαδου.
Καλός παικτης ο Ελ Καμπι ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι έγραψε ο μπάρμπα βαζελος ; Ο βλέπω το ΠΟΚ ως ολυμπιακό αλλά μη μου πειράζετε την παναθα ; Ο άνθρωπος που πότισε τον ΠΑΟΚΤΣΗ με αυτή την κακομοιριά σε Μπάσκετ και μπάλα; Που έβλεπε πρωτάθλημα του κωλου μόνο στα πρωταθλήματα του γαβρου; Ο άνθρωπος που ενώ το μπάσκετ διαλυόταν 25 χρόνια και ήξερε ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Π...ς γιος , Παναθηναικος.
- Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
- Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
Το καταστατικό όπως έγραψα και σε άλλα θέματα,
αναρτήθηκε στη σελίδα του fb του Πανακα.
Είναι αυτό του 2024.
Το διάβασα και την Τρίτη θα ανεβάσω μια πλήρη ανάλυση για αυτό.
(Δε μπορω τώρα γιατί δεν έχω υπολογιστής σπίτι)
Μπορείτε να το δείτε φυσικά όλοι, αφού είναι εκεί αναρτημένο.
Με την επιφύλαξη ...
αναρτήθηκε στη σελίδα του fb του Πανακα.
Είναι αυτό του 2024.
Το διάβασα και την Τρίτη θα ανεβάσω μια πλήρη ανάλυση για αυτό.
(Δε μπορω τώρα γιατί δεν έχω υπολογιστής σπίτι)
Μπορείτε να το δείτε φυσικά όλοι, αφού είναι εκεί αναρτημένο.
Με την επιφύλαξη ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
Με αυτά τα ματς ανδρωθήκαμε στην Τούμπα μικροί. Χρυσές περίοδοι, όπου οι παράγκες ήταν σε πλήρη δράση.
Και μετά μέσα στη μιζέρια μας και τις αυτοκτονικές μας μέρες να κοιτάμε τα ταβάνια των υπό κατάληψη γραφείων, ήρθε ένας Καυλιάρης. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, με την εμφάνιση του Τσετσένου ...
Και μετά μέσα στη μιζέρια μας και τις αυτοκτονικές μας μέρες να κοιτάμε τα ταβάνια των υπό κατάληψη γραφείων, ήρθε ένας Καυλιάρης. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, με την εμφάνιση του Τσετσένου ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Το τοπικ το άνοιξε ΠΑΟΚτσακι με ατόφια αγάπη για την ομάδα
Αυτό σημαίνει μόνο ΕΝΑ πράγμα
ΓΜΣΤ ΤΟΝ ΠΣΤ ΤΝ ολυμπιακο
1926
Αυτό σημαίνει μόνο ΕΝΑ πράγμα
ΓΜΣΤ ΤΟΝ ΠΣΤ ΤΝ ολυμπιακο
1926
- Παρ 03 Οκτ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Παιδιά εντελώς φιλικα
Οσοι νομιζετε οτι "θα χάσουμε" ΜΗΝ ΠΑΤΕ τσο γηπεδο
Δεν είναι ανάγκη
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ την κυριακη δεν ειναι η εγκληματικη
Ενα γενικά ΜΕΤΡΙΟ συνολο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΑΚΤΙΚΑ από ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ προπονητη
Το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ
Με την κλονισμένη ...
Οσοι νομιζετε οτι "θα χάσουμε" ΜΗΝ ΠΑΤΕ τσο γηπεδο
Δεν είναι ανάγκη
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ την κυριακη δεν ειναι η εγκληματικη
Ενα γενικά ΜΕΤΡΙΟ συνολο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΑΚΤΙΚΑ από ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ προπονητη
Το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ
Με την κλονισμένη ...