Αναζήτηση για περισσότερες από 2486 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αντε παλι 3 σχολια μακρια απο το Σαββιδηκε Χατζοπουλε δωσε την ΚΑΕ μην παιζεις παιχνιδια...ρε σεις σταματηστε τα σεναρια..ουτε εκει ησασταν ουτε ειδικοι ειστε..η ανακοινωση της ΚΑΕ απλα αναφερει το επομενο και τελευταιο βημα οπως εκανε και στα προηγουμενα..ως τωρα λεγατε μπραβο στην ΚΑΕ για την ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κατανοώ ποιός ο λόγος που έχουν γραφτεί 100 ποστς από όταν την έπεσα λίγο να ξεκουραστώ. Αυτή η συμφωνία, που επικαλείται η ΚΑΕ ότι έχει λάβει χώρα πριν 2,5 μήνες, μου μοιάζει δύσκολο να είναι αποκύημα της φαντασίας του Χατζόπουλου ως προς το περιεχόμενο και τους όρους της. Δε βλέπω κάτι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται πυρά η ΚΑΕ και κατ’ επέκταση ο Χατζόπουλος, ο οποίος έπραξε ακριβώς όπως το έκανε από την πρώτη στιγμή.
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν χαλάσει θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις προθέσεις του Μυστακίδη.
Γιατί με το μέγεθος που ...
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν χαλάσει θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις προθέσεις του Μυστακίδη.
Γιατί με το μέγεθος που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο ποσό per se δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Στα liabilities όμως πχ νομικό στάτους κ exposure του "ποσού Ιβάν".
Λέμε τώρα thinking out loud
Πρέπει να είσαι ακριβώς μέσα.
Τώρα ποσταρε στο FB ο Πανάκας ότι " με πληροφορίες που δε σηκώνουν αμφισβήτηση, ο Αριστος δε θέλει να πληρώσει τον Ιβαν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα ο βάζω 250μυρια σε κλειστό λογαριασμό γιατί είμαι ΠΑΟΚΙ από Νεάπολη δεν θέλει να δώσει 2 μυρια στον Ιβαν για το δάνειο;
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
καλά αυτοί που κάθονται απ'τη μέση και πάνω, θα τελειώνει το παιχνίδι και θα ρωτάν ποιός κέρδισε! Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτιάχνεις τόσο μεγάλο γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο που έχει ένα γήπεδο μπάσκετ..
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα ...
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορεί επουδενί να χαλάσει ένα ντιλ για 2-3 εκατομμύρια όταν μιλάμε για τέτοιο οικονομικό μέγεθος σαν τον Τέλη. Αν χαλάσει (φτου φτου) σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε το μπασκετ του ΠΑΟΚ. Και ότι είχε απότερο σκοπό.
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι συζητάμε ρε
5 χαρτιά τα χει για να σκουπίζει τον κωλο του
Οποίος δε θέλει να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει
Δωστα και τελείωνε, άντε μας έχει ζαλίσει τον έρωτα απ τον Ιούνιο!!!
5 χαρτιά τα χει για να σκουπίζει τον κωλο του
Οποίος δε θέλει να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει
Δωστα και τελείωνε, άντε μας έχει ζαλίσει τον έρωτα απ τον Ιούνιο!!!
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που απο την αρχη εχει συμφωνηθει να αποπληρωθουν ολα τα χρεη και αυτα εχουν πιστοποιηθει απο τον οικονομικο ελεγχο δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση. Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ μάλλον κατάλαβες λάθος.
Τόσο καιρό αυτό δεν ακούγαμε πως πρώτα γίνεται η μετάβαση και μετά η εξόφληση;
Προφανώς δεν γίνεται να γίνει το αντίστροφο, πουθενά δεν έχει γίνει.
Επίσης λέει ότι αυτό συμφωνήθηκε εξ αρχής, άρα από πλευράς Τέλη δεν άλλαξε κάτι.
Το τι κατάλαβα εγώ δεν έχει σημασία ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναδιάβαστε τις ανακοινώσεις για τελευταία φορά το λέω.
Η μία λέει ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ. Δεν λέει πριν.
Η άλλη λέει ΟΤΑΝ ΘΑ. Δηλαδή στο μέλλον.
Είναι απλά Ελληνικά...
Η μία λέει ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ. Δεν λέει πριν.
Η άλλη λέει ΟΤΑΝ ΘΑ. Δηλαδή στο μέλλον.
Είναι απλά Ελληνικά...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους
Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??
Και για να συμπληρώσω: δηλαδή έχουμε δύο πλευρές, από τη μια το Χατζόπουλο κι από την άλλη την την "alpha sports ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τον Σαββίδη ήρθε ο Χατζόπουλος...άντε να σοβαρευομαστε λίγο γιατί από το καλοκαίρι μας έχεις ζαλίσει...θες καλώς δεν θες άστο...δεν είναι όλοι λάθος και εσύ ο σωστός...τώρα δεν μπορείς να βάλεις αν δεν πάρεις πρώτα την ομάδα ,όταν πλήρωσες το 99 όπως έχεις βάλει να λένε σαν τι τα έβαλες ;