Αναζήτηση για περισσότερες από 5260 εγγραφές
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Α ρε πουστη,παραμύθι που πούλησε ο τύπος.
Για τα μάτια του κόσμου η απόκτηση της ΚΑΕ,ευτυχώς κράτησε ο Ιβάν και γλυτώσαμε.
Λυπάμαι πολύ, αλλά δε βλέπω ο άνθρωπος αυτός να νοιάζεται και δεν θα έχει καλό τέλος όλο αυτό.
Κρίμα γιατί πιστέψαμε οτι κάτι μεγάλο έρχεται,για το τμήμα που εμένα προσωπικά ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός μια χαρά έχει. Οι φανατικοί μέχρι θανάτου υποστηρικτές του ΑΣ μέχρι τα μέσα+ του περασμένου Νοεμβρίου λογικά θα νιώθουν ελαφρώς άβολα για την κωλοτουμπάρα που θα χρειαστεί να κάνουν προς υπεράσπιση του διαγαλαξιακού ΠΑΟΚτσή.
Οπως και το αντιθετο. Οι φανατικοι "επικριτες" - "παραιτηθειτε ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγησαν και οι κολαούζοι στο τουητερ. Άλλα ποροφιλ εχουν σβηστεί, άλλα έχουν να ποστάρουν καιρό κι άλλα κάνουν τις πάπιες.
Στο ρόλο της αρχι-πάπιας ο κομανταντε Τσακαλέας που μαλλον ξέχασε τα τσιτάτα που πόσταρε για τον Ιβάν.
Στο ρόλο της αρχι-πάπιας ο κομανταντε Τσακαλέας που μαλλον ξέχασε τα τσιτάτα που πόσταρε για τον Ιβάν.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
,,,gianisparis4....Ήταν συμφωνία τού Κατσαρή σε παραπέμπω στην ανακοίνωση δυτικών.....το μπαχάλο από τις 16 Ιουνίου έχει ονομα Άλκης Θανάσης έχουν την πλήρη ευθύνη σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΣΎΡΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΏΤΑ...δεν θα μας κάνεις να ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρις να θελω να σε προσβαλω,ουτε επιθεση ειναι,μια ερωτηση μονο;Γραφτηκες στον Α.Σ.;Εγω προσωπικα γραφτηκα και στις επομενες εκλογες ΣΙΓΟΥΡΑ αυτους που ειναι τωρα ΔΕΝ θα τους ψηφισω.
Δεν θα ξεχασω τι ζησαμε το καλοκαιρι,απο κει κ περα βλεπουμε απο τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ να μην ειναι ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Τι έγινε ρε; Το έχουμε ρίξει σε παροιμίες, γνωμικά, fancy τσιτάτα κλπ; Εμένα πάντως στην κατηγορία όλων αυτών πολυαγαπημένο παραμένει το ... παπανδρεικό "Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Είχε, θυμούμαι, κάνει ψιλοθραύση εδώ μέσα προ κάμποσων μηνών.
Τελικά το τσιτάτο που περιγράφει όλο αυτό το ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη με την ΠΑΕ τρώγεσαι εσύ ρε φίλε; ένα από τα ελάχιστα κομμάτια του ΠΑΟΚ που βγάζει υγεία προς όλες τις κατευθύνσεις και μας κάνει περήφανους καθημερινά; προφανώς και δεν είσαι εμπαθής
Δεν τρωγομαι με την παε. Ισα ισα που δεν γινεται γηπεδο χωρις την παε μεσα.
Για τον ΑΣ απλα διερωτουμαι ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα, να δούμε τι θα γίνει.

- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανενα επαγγελμα δεν ειναι ντροπη
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην μπαινετε ρε σε σελιδες ανθρωπων που δεν αγαπουν πραγματικα τον ΠΑΟΚ.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι μπράβο, να βγαίνουν μπροστά τα παιδιά σιγά σιγά, μη φοβούνται.
Μπορεί να ξέχασαν δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ, και της πρώην ΚΑΕ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ποτέ δε λησμόνησαν ένα ευχολόγιο για τον κ. Μυστακίδη. Έτσι αντιλαμβάνονται την αντικειμενική ενημέρωση.
Ένα μπράβο από μένα.
Μπορεί να ξέχασαν δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ, και της πρώην ΚΑΕ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ποτέ δε λησμόνησαν ένα ευχολόγιο για τον κ. Μυστακίδη. Έτσι αντιλαμβάνονται την αντικειμενική ενημέρωση.
Ένα μπράβο από μένα.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Απύθμενο θράσος, πραγματικά.
Και σταματήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή τη χυδαία έκφραση με τους δύο δισεκατομμυριούχους. Δεν είμαστε σαλιάρηδες, δεν κοιτάμε τους ανθρώπους στην τσέπη τους, δε θαυμάζουμε ή λοιδωρούμε τους ανθρώπους για τα λεφτά τους.
Νομίζω οτι αυτές οι δυο φράσεις συνοψίζουν όλη την ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ο Τέλαρος "Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής Των Έργων" Μυστακίδης δεν κάνει πουστιές και ψέματα. Έχει κακούς συμβούλους. Δεν κάνει ο Τέλαρος τέτοια πράγματα.
Δεν έγραψα τόσες ώρες επειδή ήμουν στην εκκλησία και άναβα λαμπάδα στο όνομα του Τέλαρου, που εξ αιτίας του έμεινε ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ.
Να σας ...
Δεν έγραψα τόσες ώρες επειδή ήμουν στην εκκλησία και άναβα λαμπάδα στο όνομα του Τέλαρου, που εξ αιτίας του έμεινε ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ.
Να σας ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Θα διαφωνησω Καναδε,το Μαρακι ειναι το δεξι χερι του Ιβαν,δεν ειναι απλως οικονομικη διευθυντρια.Ειναι διοικητικα το ατομο κατω απο τον Ιβαν.Καλα εκανε κ μιλησε στο μαγκικο.
Επειδη ειμαι μεγαλος κουτσομπολης,τσεκαρα το ινστα της,η κοπελα μου φαινεται πολυ ταπεινη για το πορτοφολι της και βοηθαει ...
Επειδη ειμαι μεγαλος κουτσομπολης,τσεκαρα το ινστα της,η κοπελα μου φαινεται πολυ ταπεινη για το πορτοφολι της και βοηθαει ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Paok today 2 άτομα όλοι κι όλοι και ντράπηκαν να βάλουν το όνομα τους κάτω από αυτό το πόνημα επιπέδου ομάδας αλήθειας.
Ειδικά το κλείσιμο με τα σάλια για τα δισεκατομμύρια είναι πραγματικά εξευτελιστικο.
Οι επαγγελματίες ΠΑΟΚτσηδες είχαν το θράσος να μας λένε ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος όχι και ...
Ειδικά το κλείσιμο με τα σάλια για τα δισεκατομμύρια είναι πραγματικά εξευτελιστικο.
Οι επαγγελματίες ΠΑΟΚτσηδες είχαν το θράσος να μας λένε ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος όχι και ...