Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές

Return

από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από kokoblokos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Ντροπή και μόνο ντροπή. Σε όλες τις ομάδες ο ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου, ο θεματοφύλακας των ιδεών που πρεσβεύει κάθε ομάδα, το ανάχωμα σε κάθε περίεργο επενδυτή που θα ασχοληθεί με ΠΑΕ, ΚΑΕ.

Σε μας συμβαίνει το αντίθετο.

Και όσοι ψάχνετε την αιτία του κακού, να ποιά είναι: ΜΤΣΤΚΓΜΣ.
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.

Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε

Τα διαθέτει ο Μύσταξ ...
από GEOL
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι ...
από Dimitrisou
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει ανοιχτη θεση βοηθου γεωπολιτικου αναλυτη στον ΑΣ!κανε αιτηση :mrgreen:
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πέθανα με τον διαβήτη …🤣🤣🤣
Αυτό ήταν μάγκες τέλος για σήμερα . Σπατάλησα πολύ φαια ουσία . Έσβησα
από Dimitris_L4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Πολλά τα εκατομυρια ρε παιδιά που πετιουνται.
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.

Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο. Έχει φωτογραφίες και δεν είναι η ώρα να τις ανεβάζω μια μια εδώ

https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara

Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
από nunies4
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε και πατήσει το κουμπί του "γήπεδο σε άλλη περιοχή" τι γέλια έχουμε να κάνουμε
από trouman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι ονειρεύονται μαγαζάκια για τα παιδιά τους, ένα γυραδικο, ένα προπο, ένα μανικιούρ πεντικιούρ για το κορίτσι, όλο και κάποιος θα θέλει πριν από ένα ματς μια περιποίηση. Άλλοι μπορεί να θέλουν δίπλα στον σύνδεσμο να έχει κι ένα καφέ, δικό μου σου του κλπ... Επενδυτικά μυαλά...
από navigator11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι το μόνο που βλέπω να γίνεται είναι, αν δε λογικευτούν (διότι ουδείς εκ των διαφωνούντων με τα σκουλήκια του ΑΣ δεν αξιώνει να παραχωρήσουν το πρότζεκτ κατασκευής της νέας Τούμπας σε κανέναν Σαββίδη χαριστικά, ούτε άνευ όρων και ασφαλιστικών δικλείδων, ομοίων με αυτούς που είθισται να ...
από Мир
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:36
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλουν να είναι σατανικοί από την ΠΑΕ, το υπάρχον συμβόλαιο χρήσης της Τούμπας λήγει 2032 κοντά. Μένεις Τούμπα μέχρι να βρεθεί νέος χώρος για να ωριμάσουν μελέτες και να κατασκευαστεί το γήπεδο εκεί, στην συνέχει τους χαιρετάς και δεν ξαναβλέπουν φράγκο.
Μετά είναι θέμα των μελών του ΑΣ αν θα ...
από thodoris31
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Να πάρουνε δρόμο όλοι οι προδότες από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

να ξυπνήσει ο λαός του ΠΑΟΚ επιτέλους και να τους στείλει από εκεί που ήρθανε τους προδότες