Η αναζήτηση βρήκε 228 εγγραφές

Return

από Nassos
Δευ 01 Ιουν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Μοιράζουν σανό όταν δε συμφωνούν με τις απόψεις μας, αν συμφωνούν είναι ευαγγέλιο.
από Nassos
Δευ 01 Ιουν 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Εγώ είδα τη συνέντευξη του βιειρινια και ησύχασα. Όλα θα πάνε καλά.

Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
από Nassos
Τρί 02 Ιουν 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά δε γίνεται να φτιάχνετε ένα σενάριο με το μυαλό σας και μετά να εκνευριζεστε με αυτό.

Η ομάδα έχει προπονητή, τα υπόλοιπα είναι σενάρια. Εγώ θα ξαναπώ να δείτε τη συνέντευξη του βιειρινια όσοι δεν την έχετε δει.
από Nassos
Τρί 02 Ιουν 2026, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως κατάλαβα οτι μιλάει συνέχεια με τον Ιβάν κσι εκφέρει άποψη για τα πάντα, απο τους μικρούς και τη β ομάδα μέχρι και τις μεταγραφές.

Όμως μίλησε και για τη φετινή χρονιά, τη χαρακτήρισε αποτυχία και οτι πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν πολλά κ οχι μονο σε ότι αφορά τους παίχτες. Είπε ...
από Nassos
Τετ 03 Ιουν 2026, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αν δεν είχαμε στρατηγική να πουλάμε ότι καλό βγάζει η ακαδημία μας, τότε ναι.

Θα μπορούσαμε να έχουμε Γιαννούλη, Κουλιεράκη, Τζόλη, Τζίμα εδώ, να αγοράζαμε έναν Γιακουμάκη και έναν Ζαφείρη, να τους πλαισιώναμε με Μύθου, Χατσίδη και να είχαμε μία εντεκάδα για τσουλού βγαλμένη από τα σπλάχνα του ...
από Nassos
Τετ 03 Ιουν 2026, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Είπαμε οι αρδ ευαγγελιο άμα συμφωνούν μαζί μας, αλλιώς αρδ και πουλάνε τσετσενικο σανό. Εγω πάντως την κάψα για Γιαννούλη μονο επειδή είναι Έλληνας την καταλαβαίνω. Δεν μπορούμε να βρούμε έναν κενι για δεξιά? Με καμία προγιαγια από Ελλάδα?
από Nassos
Σάβ 06 Ιουν 2026, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Ε φαντάζομαι αν τη λίστα την φτιάχνουν ο τσίκνας με τον σερα, κάτι ξέρουν παραπάνω.
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν ειδικοί, πλέον, μέσα στην ομάδα για να κρίνουν μεχρι πόσα αξίζει ο Γιαννούλης και σε ποια λεφτά μπορούν να βρουν καλύτερο.

Ελπίζω και θέλω να πιστεύω, οτι αυτοί δεν κινούνται με βάση γοητρα και βλακειες, μονο ποιος είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ.
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Καμία άτοπη σύγκριση. Ο φίλος για το όραμα μιλάει..
Ξέχωρα τα ονόματα το σημαντικό είναι τι όραμα δίνεται στον κόσμο..

Ε ναι είναι όραμα ο Χεζόνια αλλά όχι το ότι σε 13 χρόνια πήραμε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Ούτε οι ακαδημίες που βγάζουν Ντέλια και Κούλιε που τις ζηλεύουν όλοι είναι ...
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπεται να γράφεται τέτοια προπαγάνδα εδώ μέσα. Δηλαδή μπορεί να γράφει ο καθένας οτι του κατέβει στο κεφάλι? Ο Ζαφείρης και ο σαντσεζ δεν ήταν αγορές? Ξερω για κάποιο λόγο δε θα μετράνε, θα πληρώθηκαν με λεφτά μονοπολης.

Το πρόβλημα λέει δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά ...
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Καί με Μπάμπα (πραγματική ηλικία άγνωστη).

Φυσικά, για να μην χαλάσει η ομοιογένεια και για να παίζουμε το σύστημα
με παίκτες που το ξέρουν. Ναί αυτό με τις πασούλες από τα μπακ στον τερματά
και μετά στα σέντερ μπακ και μετά πάλι πίσω μέχρι να γίνει το λάθος και να
το φάς.

Αν μείνει ο ...
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύετε οτιδήποτε άσχημο βγει για την ΠΑΕ και ας το βγάλει και το τσιλι καφενείο, ενώ κάτι θετικό είναι σανό και ας το πει ο ίδιος ο Γιαννούλης.
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Ένας Ιβάν που έχει στο περίμενε ένα μήνα τον προπονητή των επιτυχιών του και συνομιλεί με τον Κονσεισάο μήπως και τον κλείσει, αλλά εάν δεν τον κλείσει θα κρατήσει τον Ράζβαν. Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ένας Ιβάν που έχει συμφωνημένο και ...
από Nassos
Τρί 09 Ιουν 2026, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Τρομερή απάντηση που ούτε παιδί δημοτικού δε θα έδινε.. ήθελα να ήξερα που αποσκοπεί τέτοιου είδους σχόλιο στα γραφόμενα μου ..

Συγγνώμη εκ των προτέρων που ανακατευομαι φίλε μου. Αλλά είναι η δεύτερη φορά που διαβάζω μήνυμα σου που εκνευριζεσαι και κράζεις την ομάδα με δικές σου θεωρίες ...
από Nassos
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO

Γιατί υπάρχει κανένας που δεν πιστεύει οτι πρέπει να γίνει εξορθολογισμος των οικονομικών? Καλή επιτυχία στον άνθρωπο.

Ότι ήταν στον Άρη του καρυ και τον βαζελο δε λέει τπτ. Αλλα μαγαζιά, άλλοι συνεργάτες, διαφορετικά αποτελέσματα.