Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε εσείς από τις δηλώσεις του προέδρου αλλά δεν ακούγεται καλό για την υπόθεση https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ksanaxtupise-o-proedros-tis-slabia-apaitoume-suggnwmi-gia-tin-upothesi-zafeiri/5069054#google_vignette
Σελίδα 322 στο σχόλιο μου.
Η αναφορά που ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το γραφω απο την αποψη να ασχολουνται και με κατι αλλο εκτος πρωταθληματος.Δεκτο αυτο που λες ,το βλεπουμε πως θα παει.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εύχομαι τίποτα για τους άλλους 2, μου περνάνε παντελως αδιάφοροι. Σε κάθε σενάριο υπάρχει ο αντίλογος (να αποκλειστούν για να μην έχουν έξτρα έσοδα αλλά θα είναι ξεκούραστοι, να περάσουν για να έχουν κούραση αλλά θα έχουν έσοδα και με μια καλή για τα κυβικά τους πορεία θα έχουν και ψυχολογια ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη βγάλαμε ντελαλη για έλλειψη ρευστού και τελικα αντι να πουλησουμε τον Ντελια 18+2, αγορασαμε αλλο παικτη με 10+2 🤯
Φίλε όχι σε μένα αυτά δεν ξεκίνησα χθες να βλέπω ΠΑΟΚ…Όλοι ξέρουμε η ανανέωση Ντελια και επακόλουθως η αγορά Ζαφειρη μετά από ποτε έγινε…Αν δεν γινόταν το ντου ο Ντελιας ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αν υπάρχει θέμα ρευστότητας ή όχι με τον Ιβάν, απαντήθηκε με την μη πώληση Ντέλια και την απόκτηση Ζαφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν απόφαση της διοίκησης να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. Τα τελευταία χρόνια ο Ιβάν έχει στραφεί σε ένα μοντέλο που η ομάδα θα έχει αυτάρκεια και δεν θα χρειάζεται να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό το αίσθημα ότι είμαστε καλύτεροι. Δε φάνηκε στο πρώτο ματς.
Κλεφτοπόλεμο πρέπει να παίξουμε μάλλον.
Πιο έτοιμοι πιο δεμένοι οι αντίπαλοι.Εχουν προβάδισμα.
Κυπελλούχοι Αυστρίας, νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα 0-2 την Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας.
Δε θα μας σώσει ο ...
Κλεφτοπόλεμο πρέπει να παίξουμε μάλλον.
Πιο έτοιμοι πιο δεμένοι οι αντίπαλοι.Εχουν προβάδισμα.
Κυπελλούχοι Αυστρίας, νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα 0-2 την Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας.
Δε θα μας σώσει ο ...