Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές

Return

από Gka4
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πριν την συμφωνία με Ζαφ, με βάση όλα όσα είχαν συμβεί μέχρι τότε (έλευση 2 ελεύθερων ακραίων μπακ, Κροάτη δανεικού, στο παρά τσακ ξεπούλημα Ντέλια), έτσι και μας είχαν φέρει Γιακουμή και τους 2 Ιταλούς θα ήμασταν οι περισσότεροι ευχαριστημένοι. Στην μετά Ζαφ εποχή έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μας και ...
από Gka4
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

δεν προλαβαν την λιστα,θα παρουν μονο για ελλαδα κτλπ

στις ποσες φορες θα σταματησει αυτη η δικαιολογια ,ο ΠΑΟΚ θα παιξει 4 ματς με γαλλοισπανικες ομαδες το καταλαβε κανενας τους,τον ενοιαξε?

τα 2 απ τα 4 ματς που αναφερεις θα παιχτουν με τον ζαφειρη στη λιστα και με τον νεο(?) φορ

Ο ...
από Gka4
Τετ 03 Σεπ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Μπας και υπάρχει κανένας γνώστης του τουρκικού ποδοσφαίρου να μας πει πως διάλο μπορούν τα μεμέτια να ξοδεύουν ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές και για μισθούς χωρίς να έχουν πρόβλημα με το FFP? Μιλάμε πως η Γαλατά και η Φενέρ συναγωνίζονται τους Άραβες σε μισθούς αλλά και στα ποσά που ξοδεύουν αλλά ...
από Gka4
Κυρ 14 Σεπ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Η κόκκινη φυσικά δεν ήταν, έκοψε και μια επίθεση των Σερρών όταν είδε ότι βγαίνει επικίνδυνη αντεπίθεση, όλα μια χαρά.

Καρφί δεν μου καίγεται για τον γκευ αλλά το να λες ότι δεν ήταν κόκκινη είναι παράλογο

Γιατί είναι παράλογο;
Ο διαιτητής ήταν στα δυο μέτρα, δίνει φάουλ και κίτρινη ...
από Gka4
Κυρ 14 Σεπ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι την προσπάθεια που έκανε ο Τετέι στην ασίστ που έδωσε στην ισοφάριση, ο Τσάλοφ δεν μπορεί να την κάνει ούτε στο playstation. Ο Τσάπρας για αναπληρωματικός δεξιός μπακ είναι σούπερ.
από Gka4
Δευ 15 Σεπ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Με δεδομένο ότι εμείς κερδίζουμε τον Παναιτωλικό, ποιό αποτέλεσμα θεωρείτε ότι μας συμφέρει περισσοτερο στο μεταξύ τους ματς;
Νίκη βάζελου, ισοπαλία ή νίκη γαυρου;
Θεωρώ ότι μας συμφέρει πιο πολυ μια νίκη του βάζελου.

Εξαρτάται. Είναι πολύ νωρίς για να πεις με σιγουριά και πρωτίστως έχει να ...
από Gka4
Κυρ 21 Σεπ 2025, 03:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Γκέλες θα κάνουν όλοι, μην τρελένεστε. Έκαναν οι ζελες, στο τσακ δεν έκαναν οι γαύροι με τον Αστέρα με γκολ στο 92, παραλίγο να κάνει και η χάρτινη με τον Κομπότη αλλά τους έσωσε ο Στρακόσα. Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από αυτά τα παιχνίδια γιατί όλοι θα χάσουν πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς. Στα ...
από Gka4
Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.
...

Φίλε giapa καλημέρα. Στις τριαροτεσσαρες ήμασταν φουλ θολωμένιο για αυτό και χάσαμε εύκολα. Ειδικά στην περυσινή. Το ίδιο πάει να επαναληφθεί και φέτος Αντίθετα στους αγώνες των ...
από Gka4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Επειδή κάποιοι ξεχνάνε.....εγώ θα τους το θυμίζω κάθε φορά που κράζουν την ομάδα....

Μετά το ματς στη Λαμία,προπερσι,,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ βριζαμε την ομάδα και λέγαμε πως χάσαμε το πρωτάθλημα...

Ένα μήνα μετά,ειμασταν όλοι αγκαλιά και αποθεωναμε αυτούς πους βριζαμε γιατί μας έφεραν το πιο μάγκικο ...
από Gka4
Σάβ 27 Σεπ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Με 6-7 βαθμούς κερδισμένους ήδη από το Σεπτέμβριο μήνα με γκολ στο 90 (κι ότι αυτό συνεπάγεται για τη ψυχολογία της ομάδας) ,θεωρώ ότι το μόνο που απομένει είναι η απονομή στο γαυρο.

Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικους λόγους.εγω ήμουν σίγουρος δε θα τελειώνε το ματς αν δεν εβαζε γκολ

-2-0 ...
από Gka4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η ομάδα δείχνει να έχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι αλλά αυτά τα επανωτα λάθη δεν δείχνουν σοβαρη ομάδα.

Στο σημείο αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ερασιτέχνη που φρόντισε να γ@?%#ει την φετινή χρόνια πριν καν αρχίσει.

Και ναι δεν έγιναν σωστές κινήσεις αλλά η ομάδα μπήκε να κάνει ...
από Gka4
Δευ 29 Σεπ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Δείτε απλώς γιατί δεν μέτρησε το 2 1 του Παναιτωλικού. Εννοώ την απόφαση του ημιαυτόματου οφσάιντ.

Δεν το πολυκατάλαβα εάν είναι γιατί είμαι πιο μακρύ το χέρι του επιθετικού ή πιο χοντρός ο σβέρκος του.

Έκανα copy τον κανονισμό:
Ένας παίκτης που βρίσκεται στο γήπεδο του αντιπάλου (δηλαδή ...
από Gka4
Τρί 30 Σεπ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Είπαμε , το δικό μας παιδί είναι είναι το ωραιότερο , αλλά ο καρπουζας το τερμάτισε.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πάντα αυτό λέει. Ε, μια φορά στα 5 χρόνια δικαιώνεται.

H συνολική δυναμική που έχει αναπτύξει ο γαύρος του επιτρέπει να μη μας βλέπει καν στον αγωνιστικό ορίζοντα. Ακόμα και να ...
από Gka4
Τετ 01 Οκτ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ο Λούτσε είναι με διαφορά ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να συνταξιοδοτηθεί. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιοι επιτυχημένοι προπονητές κάποια στιγμή απομακρύνονται από τις ομάδες τους αλλά θα ξεπεράσω τους πιο ...