Η αναζήτηση βρήκε 81 εγγραφές

Return

από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
από sourmenetes
Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Καλό θα είναι από όλους όσους ειρωνευονται και χλευαζουν, το μοναδικό που αποδεδειγμένα κράτησε το τμημα, να κάνουν λιγο υπομονή.

Εινια το λιγότερο ντροπή να χλευαζεται κάποιος την ώρα που κάνεις δε γνωρίζει!!

Ο άνθρωπος είπε δεν μπορεί να πει παραπάνω. Ας δούμε τι μέλει γενέσθαι κα μετά μιλάμε ...
από Jean Valjean
Τρί 23 Σεπ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μου αρκεί ένα επίθετο για να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου: ΠΑΟΚτσής.
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
από Maklaz
Σάβ 24 Ιαν 2026, 01:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σωστά, μιας και όλες οι ΑΕ έχουν οπαδούς, εισιτήρια, συνθήματα, γήπεδα, τηλεοπτική κάλυψη, υπάρχουν και στο στοίχημα.
Την Κυριακή έχει ντέρμπι Κωτσόβολος - Σκλαβενίτης

Να πάμε στα δικαστήρια και να μας παίζουν όλα τα κανάλια, στα 100 χρόνια ιστορίας μας, αφού δεν μπόρεσαν οι κάτω να βρούνε πάτημα ...
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Παίδες παρατηρώ ότι δίνετε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των χρεών στο δημόσιο, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρής σημασίας για εμένα γιατί ούτως η άλλως είναι λίγα και ρυθμισμένα. Και να μην τα αποπληρώσει άμεσα αλλά να τηρήσει τη ρύθμιση δεν έγινε τίποτα.
Αντιθέτως τους προμηθευτές ...
από astral
Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Σίγουρα υπάρχει μια γεωπολιτική εξήγηση που πήραμε και τον τέρμα του αστέρα που παίζει πλέον βασικός. Ίσως κάποια κολλεγια? Φωτοβολίδα ? Πυγολαμπίδα?
από thomas Murg
Πέμ 09 Οκτ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Μετά τον Γενάρη ούτε ο Ζαφείρης θα ξεκινά βασικός.
από paok_athens_g4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σε παρα πολλά σαιτ του εξωτερικού διάβασα οτι παρόλο που έχουν το βίντεο στη διάθεσή τους , δε το ανεβάζουν ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα κ τους αναγνώστες...κ έχεις όλους τους πουτανας γιους τους Έλληνες δημοσιογράφους...τη χειρότερη φάρα, ,να μας το πετάνε στα μούτρα συνεχόμενα επί ώρες...ξανά κ ...
από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από Panx Romana
Παρ 03 Οκτ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

john4serres έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:37
ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:17 Δυστυχώς θα το δω.
Ευτυχώς δεν θα το δω.
Ευτυχώς
θα είμαι εκεί
από gervasio artigas
Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αρη θεσσαλονικης σε σχέση με τον ΠΑΟΚ ήταν την περίοδο 1972-73, Αρης – ΠΑΟΚ 1-2 και την περίοδο 1976-77, Αρης – ΠΑΟΚ 1-2 με ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ σκορ ΚΑΙ τα δυο (η δευτερη μεσα σε σε 2 λεπτα στο τελος)
Εκει και οι ίδιοι κατανόησαν ότι ο ΠΑΟΚ τους ξεπερνά
Τα χρόνια πέρασαν και η ...
από mpafos4
Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Εκείνη την εποχή μέσα Σεπτέμβρη από την ήττα στη Λιβαδειά με αρχές Οκτώβρη και μέχρι το ματς με τον γαύρο, δεν ήμασταν στα καλύτερά μας.

Στα καλύτερά μας δεν ειμασταν αλλά δεν είμασταν και τόσο κακοί.

Απλά οι άλλοι τα έβαζαν όλα και μεις χάναμε τα αχαστα.

Το είχε πει και ο Λουτσεσκου....τότε ...
από margas
Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Το άλλο το φιδι, που έκανε καριέρα από τον ΠΑΟΚ, γιατί προωθεί τους Έλληνες διαιτητές εκεί στην ΕΠΟ; Ποιος πραγματικά τους θέλει εδω και χρόνια μάλιστα πριν καν τον ποιητή;

Πιστευεις θα σου στέλνει η ΟΥΕΦΑ ξένους διαιτητές μια ζωή; Πρέπει να αναδειχθούν και οι αιλληνες, ώστε να ανέβει το επίπεδο ...
από marsantos
Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...

Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
από warmeater
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Πριν απ' όλα θέλω να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ.ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ για την σοβαροτατη παρουσία του και το ότι εχει δημιουργησει ενα ΚΑΛΟ συνολο με ολους αυτους τους τσουρουκαδες που προπονει
Και επίσης που παίζει ποδόσφαιρο χωρις τις γνωστες λιμανισιες αλητειες προηγουμενων ετων (εντος γηπέδου)
Απορώ πως ...