Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές

Return

από xpek20
Παρ 22 Μάιος 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Πρέπει να δούμε τα δεδομένα με καθαρό μυαλό. Ο Λουτσε είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αν δεν κανω λάθος άρα τον σχεδιασμό της ομάδας με τους +32 άλλος θα τους λουστεί από την επόμενη σεζόν εκτος αν ανανεώσει ή τους κάνουμε για 1 χρόνο μόνο.
Το να λεμε ότι θα ανανεώσουμε τον Ozdoev ...
από xpek20
Παρ 22 Μάιος 2026, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Καλάθη απέναντι στον Ερυθρό, πραγματικά με κάνει να ανυπομονώ πάρα πολύ για αυτόν τον παίκτη, ακόμα και στην ηλικία που λέτε κάποιοι ότι είναι. Ωστόσο ακόμα πιο πολύ με έκαναν να ανησυχώ ότι ίσως κάτι στραβώσει... :pano: :opaokara:
από xpek20
Τετ 27 Μάιος 2026, 03:32
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 02:26 Κάτι ψήνεται :lol:
Για να εμφανίστηκες εσύ και ο πριστ σίγουρα κάτι παίζει :D
Το θέμα είναι φέτος να μην στραβώσουν όλα όπως το περσινό καλοκαίρι
από xpek20
Τετ 27 Μάιος 2026, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 11:04 Ραπόρτο Τζόρμπα

4 κινήσεις άμεσες (σχετικό): Αριστερό Εξτρεμ, Αριστερό Μπακ, Στόπερ, Χαφ + 1 εξτρα Γιακουμάκης ή άλλο φορ
Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε....
από xpek20
Τετ 27 Μάιος 2026, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

ΠΑΟΚ και Μπουργκ θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στο Eurocup, όπου υπάρχει ρεκόρ αιτήσεων και στο βάθος αύξηση ομάδων και νέο format.
Όπως αναφέρει το «basketnews», οι αιτήσεις για τη νέα σεζόν έχουν ξεπεράσει τις 40, την ίδια στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια έφταναν τις 22-23, κάτι που είναι πολύ ...
από xpek20
Παρ 29 Μάιος 2026, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Ψαχνοντας αυτον τον Χατζηαλεξιου που γραφτηκε, το προφιλ του μου αρεσει πολυ. Και η φιλοσοφια που δειχνει να εχει. Και εβαλα και τον τζιπιτι να με κανει ενα προφιλ του και μου αρεσε αρκετα.

Ενα προβλημα βγαζει κυριως. Οτι δε κολλαει με Λουτσεσκου. Ο λουτσεσκου ειναι πιο ready-heavy προπονητης ...
από xpek20
Κυρ 31 Μάιος 2026, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είπα ότι θα έρθει είπα ότι κάναμε πρόταση. Ούτε εγώ θέλω Φαλ, δεν θα αντέξει..

Εχουμε κάνει σε 2-3 στην Ευρωλίγκα και 2-3 από Eurocup. Ειναι ποιος Θα πει πρώτος το ναι.

Για Χλινανσον ισχύει;

Ναι αλλά είναι από τις τελευταίες μας επιλογές

Δηλαδή οι πρώτες πόσο καλύτερες είναι ...
από xpek20
Δευ 01 Ιουν 2026, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Ο Αντρέα Τρινκέρι έρχεται στη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ φουλάρει για να κλείσει το ρόστερ του.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό να σηματοδοτεί το τέλος μιας απαιτητικής χρονιάς και την έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα ...
από xpek20
Δευ 01 Ιουν 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Περσίδης σε συνέντευξη προανήγγειλε την ενδεχόμενη παραμονή του.

«Είχαμε την ευκαιρία μας, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ και τότε, θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στο Παλατάκι. Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ εύστοχος από τη γραμμή των τριών πόντων ...
από xpek20
Δευ 01 Ιουν 2026, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Μπάσκιοϊ = Κεφαλοχώρι Σερρών
Θεοδόσης = @trouman
Λύθηκε αυτό, πάμε στα επόμενα :opaokara:
από xpek20
Τρί 02 Ιουν 2026, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι το περσινό καλοκαίρι, πολλοί που έδιναν χρησμούς και πληροφορίες εκ των έσω, είχαν πει πως στο τέλος της χρονιάς θα βγουν να τα πουν όλα.
Δεν λέω, έχει χαβαλέ να κάθεσαι να σκέφτεσαι γρίφους και χρησμούς αλλά και να ακούς insiders ωστόσο καλό θα ήταν να δίνεται και μια καλύτερη εξήγηση μετά.
από xpek20
Τρί 02 Ιουν 2026, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά δε γίνεται να φτιάχνετε ένα σενάριο με το μυαλό σας και μετά να εκνευριζεστε με αυτό.

Η ομάδα έχει προπονητή, τα υπόλοιπα είναι σενάρια. Εγώ θα ξαναπώ να δείτε τη συνέντευξη του βιειρινια όσοι δεν την έχετε δει.

Βάλε τη συνέντευξη κι εδώ αν μπορείς.

https://www.youtube.com ...
από xpek20
Τρί 02 Ιουν 2026, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως κατάλαβα οτι μιλάει συνέχεια με τον Ιβάν κσι εκφέρει άποψη για τα πάντα, απο τους μικρούς και τη β ομάδα μέχρι και τις μεταγραφές.

Όμως μίλησε και για τη φετινή χρονιά, τη χαρακτήρισε αποτυχία και οτι πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν πολλά κ οχι μονο σε ότι αφορά τους παίχτες. Είπε ...
από xpek20
Τετ 03 Ιουν 2026, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το γήπεδο καθώς έχω άγνοια επί του θέματος

1. Γιατί δεν προσπαθήσαμε να πάρουμε χρηματοδότηση από κάποιο ταμείο/πρόγραμμα για το γήπεδο και πάμε να το κάνουμε 100% μόνοι μας, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν θέματα στην ροή;
2. Δεν υπάρχει κάποιος να κάνει ένα ρεπορτάζ γύρω ...
από xpek20
Τετ 03 Ιουν 2026, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ίσως οφφτοπικ για εδώ αλλά δεν ήξερα που να το αναρτήσω. Από Mononews.gr

Το NBA θα προχωρήσει με το NBA Europe ακόμη κι αν δεν έχει συμφωνία με την EuroLeague!

Το NBA επιβεβαίωσε για πρώτη φορά με τόσο ξεκάθαρο τρόπο ότι η νέα ευρωπαϊκή λίγκα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2027 ακόμη και χωρίς ...