Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Επειδή είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω, δεν είπα ποτέ ότι κλείνει ο Ζαφείρης. Η πληροφορία που έχω είναι ότι στο οικονομικό τα έχουν βρει με τον παίκτη, ήθελε και θέλει να αλλάξει πρωτάθλημα, δεν ξέρω τους λόγους, αλλά ξέρω πως το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη. Τώρα στα υπόλοιπα, ξεκαθαρίζω πως ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Η λογική λέει ότι αν αποχωρήσει χαφ, θα είναι ο Οζντόεφ. Στα 33 και με 1 χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του, θα ψαχτεί για διετές να εξασφαλιστεί. Λογικά θα το βρει σε Τουρκία ή Ρωσία. Τον γουστάρω σαν παίκτη γιατί είναι σκύλος, μπαίνει με χίλια και αν ένα ματς πάει στο κλωτσιδι, ρίχνει πολύ ξύλο ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
4 χαφ λογικά σημαίνει πως θα διατηρηθεί η σημερινή 3αδα+μεταγραφή+ Τσοπουρογλου
Προσωπικά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στον μικρό αλλά υπάρχει πλέον και σαν μια μορφή πίεσης, να βγάλουμε παίχτες από ακαδημίες.
Ένα καλό σενάριο θα ήταν η αντικατάσταση Οζντοεφ που λογικά του χρόνου θα χαιρετήσει σαν ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφείρης αν μείνει εκεί φυσικά και θα παίξει και θα τα δώσει όλα. Έχει μπροστά του Τσουλού, έχει Μουντιάλ, έχει μια καριέρα καθώς είναι 22. Θα το δεχτεί και θα παίξει, σιγά μη κάτσει να θυσιάσει την καριέρα του. Θα κάνει υπομονή μέχρι τον Γενάρη και στην επόμενη πρόταση που θα έχει, θα φύγει τότε ...