Ναι θα ερθει ο Τέλης και θα μας σώσει. Δεδομενο αυτό.
Ρε θέλετε και τα γράφετε αυτά; Γιατί να εμπιστευτουμε στη τελική τον οποιονδήποτε Μυστακιδη; Τον ξέραμε και απο χθες;
Εδώ ο Ιβαν που θα έχει πραγματικό κόστος να χάσει τη στήριξη του κόσμου και δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του.
Γιατί να το ...
Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον κλεισμένο Γιακουμάκη, έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει τελικά; Που είναι πια αυτή η πιρόγα ;
Καλά για χαφ μόνο 10 μυρια δίνουμε ; Βάλε αλλά 4-5, ο νιος είναι λεβέντης.
Για σενα μονο Odi, μεγαλο ΠΑΟΚτσακι γαλλακι ο καμαβινγκα παρακαλαει να ερθει και η γκοτσαρεβα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση 
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελείωσαν τα μοντέλα για παρουσίαση φανέλας?Odi έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:47 Εκείνη την ψυχή τον Μπακαγιόκο την κρατήσαμε ;
Μήπως είναι διαθέσιμος ; Γιατί μας βλέπω λίγο σφιχτούς.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν τους γονείς που και καλά μαλώνουν τα παιδιά άμα κάποιο πήρε καλύτερους βαθμούς αλλά άμα πάρει το δικό τους τότε "δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι"Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:07 Ε εντάξει αφού τα έχουν κάνει όλοι οι άλλοι σκατά, ας τα κάνουμε κ εμείς.
12 μέρες
Πάμε γερά
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές ...
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
I've created a monster...

- Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντερσον Εσίτι.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Περάστε από αύριο παρακαλώ...Odi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 08:01 Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, κάντε καμία πίτα να μας φανερώσει χαφ και στόπερ.
Βοήθεια μας.
Νομίζω ότι όλα θα βγουν μετά το ματς. Χωρίς το αποτέλεσμα του να καθορίζει τις κινήσεις
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βολιακο είναι ωραίος παίχτης, αν όλα πάνε καλά θα ταιριάξει καλά στο σύστημα Λουτσεσκου, καμία σχέση με Βιετεσκα που δεν έστριβε με τίποτα και ήταν πιο αργός από εμπορική αμαξοστοιχια.
Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της ...
Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και ...