Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ναι θα ερθει ο Τέλης και θα μας σώσει. Δεδομενο αυτό.
Ρε θέλετε και τα γράφετε αυτά; Γιατί να εμπιστευτουμε στη τελική τον οποιονδήποτε Μυστακιδη; Τον ξέραμε και απο χθες;
Εδώ ο Ιβαν που θα έχει πραγματικό κόστος να χάσει τη στήριξη του κόσμου και δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του.
Γιατί να το ...
από embuji
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον κλεισμένο Γιακουμάκη, έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει τελικά; Που είναι πια αυτή η πιρόγα ;

Καλά για χαφ μόνο 10 μυρια δίνουμε ; Βάλε αλλά 4-5, ο νιος είναι λεβέντης.

Για σενα μονο Odi, μεγαλο ΠΑΟΚτσακι γαλλακι ο καμαβινγκα παρακαλαει να ερθει και η γκοτσαρεβα ...
από tolis14
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση :opaokara:
από sn0ufel4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:47 Εκείνη την ψυχή τον Μπακαγιόκο την κρατήσαμε ;

Μήπως είναι διαθέσιμος ; Γιατί μας βλέπω λίγο σφιχτούς.
Τελείωσαν τα μοντέλα για παρουσίαση φανέλας?
από sn0ufel4
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:07 Ε εντάξει αφού τα έχουν κάνει όλοι οι άλλοι σκατά, ας τα κάνουμε κ εμείς.
Σαν τους γονείς που και καλά μαλώνουν τα παιδιά άμα κάποιο πήρε καλύτερους βαθμούς αλλά άμα πάρει το δικό τους τότε "δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι"

12 μέρες

Πάμε γερά
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.

Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές ...
από PaokFiesta
Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

nikos_algio έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:33
nunies4 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:27
JohnDag έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:19

Αν δεν έρθει από τώρα ο Ζαφ αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Θα ερθει χαφ και πολυ συντομα...
Αν ειναι και αυτος που εφτασε στα αυτια μου...θα μας φερει γλυκιες αναμνησεις
Γιόσιπ Μίσιτς;
Άντερσον Εσίτι.
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Odi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 08:01 Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, κάντε καμία πίτα να μας φανερώσει χαφ και στόπερ.

Βοήθεια μας.
Περάστε από αύριο παρακαλώ... :D
Νομίζω ότι όλα θα βγουν μετά το ματς. Χωρίς το αποτέλεσμα του να καθορίζει τις κινήσεις
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
από Sera4
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βολιακο είναι ωραίος παίχτης, αν όλα πάνε καλά θα ταιριάξει καλά στο σύστημα Λουτσεσκου, καμία σχέση με Βιετεσκα που δεν έστριβε με τίποτα και ήταν πιο αργός από εμπορική αμαξοστοιχια.

Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
από KalamarGiannis
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
από Sera4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της ...
από aristeidis4
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν ...
από joshua
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και ...