Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές

Return

από dimitris7777
Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Στη θέση ποιανού θα ρωτήσω εγώ. Να έρθει τώρα σαν τι; Σαν 4ος φορ; Εμένα μου αρέσει ο παίκτης αλλά νομίζω δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόουτς. Ο Λουτσέσκου δεν έμοιαζε να τον πιστεύει γι' αυτό και τον αφήσαμε να φύγει. Άρα είναι ήδη ένα εμπόδιο αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ξεπεραστεί ...
από dimitris7777
Παρ 23 Ιαν 2026, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Ιδανικά αν υπήρχε στα στόπερ ένα πρότζεκτ τύπου οπως ο Χατσιδης στα εξτρεμ και ο Μύθου στα φορ απο τις ακαδημίες νομιζω 90 στους 100 θα λέγαμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει για καλυψη πέμπτο στόπερ τώρα.

Νομίζω αυτή ακριβώς ήταν η λογική με το Μπαταούλα. Τον περίμεναν να παίξει αυτόν το ρόλο. Όλοι ...
από dimitris7777
Δευ 26 Ιαν 2026, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Χλωμο το βλεπω να δεχτουν οι Μεξικανοι μονο 2Μ για τον παιχτη..
Μακαρι να γινει..

Οι Μεξικανοί ζήτησαν αρχικά 2,5εκ. Η αρχική προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν κάτω από 2εκ. Την αρνήθηκαν. Τώρα ανέβηκε στα 2εκ. Το πιο πιθανό είναι να την απορρίψουν κι' αυτήν. Γι' αυτό και ο Κόλκας αναφέρει ότι υπάρχει η ...
από dimitris7777
Τρί 27 Ιαν 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή κάναμε πρόταση 4εκ. δολάρια για την αλλαγή του Κένυ;

έχει λογική αυτό που λες. Για εμάς που γνωρίζουμε πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ αποκλείεται στον αιώνα τον άπαντα να έδινε ο ΠΑΟΚ 4εκ για εναλλακτική στο δεξί μπακ. Από την άλλη και οι Μεξικανοί που έγραψαν για 4εκ, κάποια πληροφόρηση έχουν ...
από dimitris7777
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι ...
από dimitris7777
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

δηλαδη τα μπαλακια στην κληρωση ηταν κατευθεινομενα,και οι ομαδες βαλτες...μην βλεπουμε παντου φαντασματα!!!εξαλλου ετσι λεγαμε και για την κλαμπ μπριτζ και δεν ακουμπησαμε....περιμενετε...ισως τελικα να βγει οτι ηταν καλυτερα που παιξαμε με θελτα!!!χααλαρωστε...ΠΑΟΚ εισαι...

Πες τους τα ρε ...
από dimitris7777
Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Να πω κάτι ενάντια στο ρεύμα; Δε το συζητάμε ότι είναι άλλος ΠΑΟΚ με Ντέλια και άλλος χωρίς. Δε το συζητάμε για το τι σούπερ παικτάρα είναι αλλά "πάσα εμπόδιο σε καλό".....Πως το χάσαμε το ματς στη λεωφόρο με το βάζελο. Μπήκαμε με τουπέ της πολύ ανώτερης ποδοσφαιρικά ομάδας και ο βάζελος ήταν με ...
από dimitris7777
Δευ 02 Φεβ 2026, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Φαίνεται καθαρά επαφή, το χαρτί βρίσκει το πόδι του γαύρου και τον ρίχνει.

Καθαρό πέναλτι, από αυτά που πριν το VAR θα περνούσαν και δεν θα ακουμπούσαν.

Τη φάση τώρα την είδα. Το ματς εννοείται δεν το είδα αλλά πρώτα διάβασα πολλά σχόλια εδώ μέσα για τη φάση. Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα ...
από dimitris7777
Δευ 02 Φεβ 2026, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα είχε (και έχει) τρεις μεταγραφικές ανάγκες, που θα κρίνουν πολλά εάν τις καλύψει ή όχι. Τις οποίες ανάγκες είχε αναγνωρίσει και η ίδια η ομάδα και είχε βάλει ως στόχο να τις καλύψει σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Η πρώτη ανάγκη είναι για ποιοτικό δεξί μπακ, που ιδανικά θα μπορεί να παίζει ...
από dimitris7777
Δευ 02 Φεβ 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια για τον Κουαμέ αλλά έχει λογική στη βάση των χαρακτηριστικών του παίκτη. Ο Κουαμέ είναι αθλητικός, ταχυδυναμικός παίκτης και πολύ εργατικός στο πρεσάρισμα των αντίπαλων αμυντικών. Ιδανικός για παιχνίδι με γρήγορες μεταβάσεις. Δεν είναι ο παιχταράς τεχνικά, ούτε έχει τα ...
από dimitris7777
Τρί 03 Φεβ 2026, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Οι μεταγραφές τελειώνουν 6/2, και η λίστα πρέπει να δηλωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (5/2). Υπάρχουν και οι ελεύθεροι μέχρι 16/2.

Για τον εξτρέμ θα έλεγα μήπως για το Μπερνάρ του βάζελου που έχει γραφτεί ότι το ψάξαμε αλλά κάποιοι γράφουν ότι ο Κουλιανός είπε για καμπιονάτο οπότε δεν ξέρω....
από dimitris7777
Τετ 04 Φεβ 2026, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, είδα το βίντεο με τα 100 λάθη :lol:. Ο παίκτης μιας χαρά παίζει, δεν κάνει κανένα λάθος, σε αγώνες πολύ υψηλών απαιτήσεων με την εθνική. Το βίντεο έγινε από αντίστοιχους αεκτσήδες κριτικάροντας στο γιατί να παίζει αυτός εθνική και όχι κάποιος άλλος (πχ ο δικός τους ...
από dimitris7777
Τετ 04 Φεβ 2026, 00:37
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάστε το άρθρο του Μήλιου στο sdna για τον Σάντσες και θα σας λυθούν πολλές απορίες και προβληματισμοί από αυτές που καταγράφηκαν γι' αυτόν μέσα στις σελίδες του φόρουμ....
από dimitris7777
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Ταπεινά.

Άλλο ένα παιχνίδι υπάρχει.

πες τους τα γιατί μυαλό δε βάζουν....οι πανηγυρτζήδες του φόρουμ, που βλέπουν 4αρες και 5αρες στον επαναληπτικό. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, γι' αυτό θέλει πάντα σοβαρότητα, προσοχή και χαμηλά τη μπάλα....η πλάκα είναι ότι οι πανηγυρτζήδες είναι οι ...
από dimitris7777
Τετ 04 Φεβ 2026, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Τον Τετέη τον γράφαμε και τον προτείναμε το καλοκαίρι σαν μια χαμηλού ρίσκου και φθηνή μεταγραφή ως 3ο φορ. Και εάν αποδεικνυόταν καλός να έτρωγε στην ιεραρχία τον Τσάλωφ και να γινόταν 2ος. Αυτό θα ήταν το στοίχημα του. Έχει χαρακτηριστικά, έχει προσόντα, είναι γηγενής, ήταν φθηνός, μια χαρά για ...