Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Καλημέρα και από μένα. Καινούργιος κωδικός επειδή έμπαινα σαν Καμάρας, αλλά μετά από δύο περίπου χρόνια που ήθελα να συνδεθώ και να γράψω δεν μπόρεσα και έκανα καινούριο σαν makaras. Μερικά ερωτήματα ψύχραιμα και δέκα μέρες πρόκειται επίσης Ω να συνδεθώ αλλά δεν μπορούσα. Εχθές όσο διάβαζα για φυγή ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα. Για τον Γιακουμάκη. Late bloomer φάση μου φαίνεται.
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ. ΤΙΜΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
ΕΑΝ λέω ΕΑΝ στηρίξουμε και υποδεχτούμε το Γιακουμάκη όπως εμείς ξέρουμε ξερεται τι θα γίνει? Θα έχει την πρώτη ...
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ. ΤΙΜΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
ΕΑΝ λέω ΕΑΝ στηρίξουμε και υποδεχτούμε το Γιακουμάκη όπως εμείς ξέρουμε ξερεται τι θα γίνει? Θα έχει την πρώτη ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης έψαξα για την φορολογία του Μεξικό. 31,92 είναι για τους ποδοσφαιριστές. Και το συμβόλαιο του Γιακουμάκη είναι 1.94 καθαρά. Εάν του δώσει διετές με 1.6 τότε χάνει 680000χιλιαδες ευρώ στα δύο χρόνια αλλά είναι Ελλάδα με την οικογένειά του παίζοντας Ευρώπη. Εγώ πάντως θα ψηνομουν για να είμαι ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος. Τελικά τους ΑΡΔ τους πιστεύουμε ή όχι. Τα λεγόμενά τους όταν είναι θετικά για την ΟΜΑΔΑ μας είναι ΑΡΔΙΕΣ και όταν είναι αρνητικά για παίχτες ΙΒΑΝ προπονητή είναι πικρές αλήθειες..... Προπερσι η ομάδα έφερε με 3,5 τον Δεσπότοφ που ήταν δύσκολη υπόθεση για Γαύρο αλλά ...