Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές

Return

από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.

Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.

Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;

Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.

Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;

Υπάρχει 1 ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι παρασταση δωσατε ρε??για χαζους μας περνατε??
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
από Mīngus
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη.
Τον κράτησε ο κόσμος.
Το ότι τον καλούν ΤΩΡΑ για αναπροσαρμογή ενώ μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία συζήτηση, αυτό δείχνει.
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.

Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ ...
από Kaizen
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ηταν ο Ιβαν αραχτος με το fredo του και ενα ποδι πανω στο γραφειο, σκρολαρε στο ιντερνετ και ξαφνικα διαβαζει οτι ο Ντελιας εκλεισε στην Στουτγκαρδη;;
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;

Ειμαστε ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....

Ειμαστε ολοι στα κοκκινα, με αυτη τη μη πω που λες βοηθάς? ή πρεπει σε ολα να γινομαστε μπιλιες ας πουμε

Το ξερω φιλε οτι ειμστε ολοι στα κοκκινα και με συγχωρεις,αλλα καποιοι εδω μεσα που πουλανε και ειρωνεια δεν πρεπει ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν περίεργη η μέρα, ας ηρεμήσουμε σιγά σιγά γιατί όλοι είχαμε δικαιολογημένα νεύρα.

Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και στεναχωρεθηκαμε στην είδηση φυγής Ντελια, αλλά απ' ότι φαίνεται το μήνυμα έφτασε εκεί που έπρεπε.

Αναμένω την ανανέωση τώρα στην πράξη και όχι όπως πέρσι..

Και να ανανεωσει ...