Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές

Return

από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;

Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.

Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;

Υπάρχει 1 ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Αρα να περιμενουμε απολυσεις?

Αυτό από που προκύπτει;

E αφου ο Ιβαν ηταν αρνητικος απο την αρχη μεχρι και σημερα και καποιοι τοσο καιρο μιλανε με την Στουτγκαρδη και εφτασαν να κανονιζουν εισητηρια,ιατρικα και εγω δεν ξερω τι αλλο, ξαναλεω με αρνητικο τον ιδιοκτητη της ομαδας ,δεν πρεπει ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
από markos4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Και πως το λέω τώρα στην 9χρονη κόρη μου ;

Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.

Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.

Τι κέρδισε ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Η θρησκεία του που αναφέρεις τι σχέση έχει Unpsofable78 όπως και το "μπουλινγκ"? Κάποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι μετατόπιση ευθυνων και γκαςλαιτινγκ το μηνυμα σου, εχουμε τεταμενα νεύρα όλοι και καλό θα ηταν να προσέχουμε τι λέμε
Θα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και όχι ...
από bane1980
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?

Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
από blackzi
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Το πιο εκνευριστικό είναι η συντονισμένη προσπάθεια να μας πείσουν ότι πίεσε ο παίκτης να φύγει. Βγείτε και μιλήστε ντόμπρα και αφήστε τις μπούρδες για νταμπλ. Εμένα αυτή η κοροϊδία με πονάει πιο πολύ γιατί στήριζα και θα στηρίζω εμπράκτως στο γήπεδο, όχι για κανέναν Σαββίδη αλλά για τον ΠΑΟΚ. Αλλά ...
από Developer4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Η θρησκεία του που αναφέρεις τι σχέση έχει @Unpsofable78 όπως και το "μπουλινγκ"? Κάποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι μετατόπιση ευθυνων και γκαςλαιτινγκ το μηνυμα σου, εχουμε τεταμενα νεύρα όλοι και καλό θα ηταν να προσέχουμε τι λέμε
Θα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και ...
από Developer4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
από niknikos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
από niknikos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:33
niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32 υποπτος εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.
Τα ψωμια σας τελειωνουν
Κι εσας τελειωνουν καθε μερα φιλε αλλα ξαναβγαινουν. Φουρνο έχετε φτιαξει, τυφλα να χει ο βενετης.
δυσκολη μερα να εχεις βαρδυα φιλε σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
συμπασχω μαζι σου :lol: :lol: :lol:
από niknikos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

δυσκολη μερα να εχεις βαρδυα φιλε σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
συμπασχω μαζι σου :lol: :lol: :lol:

Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.

Τι συμπτωση να τρωνε μονιμως μπαν οι σασταλεγακηδες και το ...