Η αναζήτηση βρήκε 13 εγγραφές

Return

από Aureliano Buendia
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο παίκτης δείχνει εδώ και χρόνια πως όχι μόνο δεν βιάζεται να φύγει, αλλά παίζει και να ψηνόταν να μείνει για αρκετά χρόνια.
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι σας παρακαλώ μην λέτε ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει γιατί είναι προκλητικό.
από Caballo Viejo
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα δεν με χάλασε το μπάσιμο Μυστακίδη. Είπα όμως μη μιλάς και μη γράφεις αφού οι περισσότεροι συνοπαδοί είναι με τον Ιβάν. Αχαριστία είπανε πως ήταν η υποστήριξη της προοπτικής Μυστακίδη, πήρε πόδι κι ο Κατσαρής που ξεβάλτωσε το θέμα του γηπέδου, το βουλώσαμε όσοι πήγαμε να πούμε κάτι διαφορετικό ...
από Odi
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μην μπλέκετε την γκοντζαρεβα κλπ μέσα σε όλο αυτό.

Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.

Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.

Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.

Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απορώ τι σας νοιάζει αν φύγει για 20 ή για 30Μ. Σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί από 30αρη κοντρολαρισμένο που θα έρθει ελεύθερος, δανεικός, ή με 2Μ μαξ, και θα γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω να φωνάζουν υπνωτισμένοι όλοι "balance". Όλη η ομάδα από πάνω μέχρι κάτω λειτουργεί με τρόπο ...
από bane1980
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Έλα, πάμε τώρα να δούμε εάν θα βγουν όλα τα πληρωμένα μέσα να τα ρίξουν στο παλικαράκι που τον κοροϊδεύουν 1 χρόνο με την ανανέωση :redcard:

Και μαζί δουλεύουν ΟΛΟΙ εκεί μέσα, από τον Ιβάν μέχρι τον τελευταίο και εμάς :redcard:

Να δούμε και τη "φρουρά" του Ιβάν τώρα τι δικαιολογίες θα βρει για ...
από Metagrafakias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Που ειστε βρε ολοι οι λογιστες του Ιβαν τωρα κρυμενοι??
Ολοι εμεις καναμε αυστηρη κριτικη τοσο καιρο επειδη το βλεπαμε να ερχεται και με τον τροπο μας θελαμε να προλαβουμε καταστασεις...
Δυστυχως και το τονιζω δυστυχως επιβεβαιωθηκαμε οτι υπαχει οντως οικονομικο προβλημα και γινεται αποεπενδυση καθε ...
από paok x.m.
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Ας δουμε την αληθεια καταματα απο τα γεγονοτα και μονο. Ο Ντελιας ουσιαστικα σπρώχτηκε με καθε τροπο προς την εξοδο!

Σου ετυχε για τα 100 χρονια ενας παιχτης απιστευτος και ταυτοχρονα διαμαντη και σαν χαρακτηρας. Ενας που στην σύγχρονη εποχη δημιουργει απο μονος του ΠΑΟΚτσακια. Και εσυ καθαρα απο ...
από Tisis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μιλάμε για περίπτωση cash out γενικότερου.Επομενες μέρες περιμένουμε ανακοινώσεις εργασιών στην θέρμη ( αξίας 400€ όπως οι προηγούμενες ) και προσγειώσεις ούφο στο κέντρο του γηπέδου.
από tsamos4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Γεια σε όλους,

παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.

Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από ...