η καλυτερη λυση ειναι Ακπομ δανεικος και να πληρωσουμε μισο μισο το συμβολαιο του γιατι ειναι υψηλο...
χωρις υποχρεωτικη οψιον...
βεβαια ο Αγιαξ θελει να τον πουλησει η να βαλει πολυ μεγαλη οψιον...θα δουμε..πολυ σημαντικο αν εχει προτασεις εκτος απο μας
Αναζήτηση για περισσότερες από 1911 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας
Δεν είναι και συμμετοχικός σε φάση αμυνας
Δεν είναι και συμμετοχικός σε φάση αμυνας
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν στην λιστα εξακολουθουν να υπαρχουν ονοματα που δεν ερχονται, τοτε ναι υπαρχει προβλημα. Η σορτλιστ που λεμε των ομαδων ειναι κατι δυναμικο. Ονοματα μπαινουν και βγαινουν συνεχεια. Και απλα κρατας οτι πληροφοριες εχεις μαζεψει για καποιον παικτη, μπας και μελλοντικα.
Σιγουρα σε ολες τις ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ξανά γράφτηκε ποτέ τίποτα για Άμπελ Ρουιθ και Σονταρντ ονόματα που όντως προτάθηκαν ( και σε μας και στην κουλα) και είναι παίκτες που δεν κλείσανε κάπου και όντως κάνουν τη διαφορά. Για Ρουιθ είχε βγει μάλιστα ότι τα είχαμε βρει με Χιρονα και για Σοταρντ ότι η Μονπελιέ ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια ομάδα δηλαδή θα δώσει τρία εκ και 1,5 εκ συμβόλαιο για αυτό το βιογραφικό;leftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:44 Ίσως πρέπει να συμβιβαστεί γιατί δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του γράφουν οι Ιταλοί για τον Μαροκινό killer.
Σφίξαμε
Μην είμαστε τρελοί.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ ομάδα για πονεμένες καρδιές ποια είναι;;
Μακρυά από εμάς οι κρυοκωλοι ανιωθοι
Μακρυά από εμάς οι κρυοκωλοι ανιωθοι
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόβλημα στην καρδιά = φθηνός.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Οντας αισιοδόξος απο τη φύση μου ελπίζω να μην έκλεισαν την πόρτα με τη Γιουνιόν και να φέρουν τον Κρααλ.Στόπερ δεν ακούγεται και ο καιρός περνάει.
aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι ...
aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει νάπολιμανια να πάμε να το κάνουμε τανα μπας και ο πρόεδρος τον κρατήσει για να χαρεί ο κόσμος της
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η θα μπορουσε λεω εγω ο αδαης, να ειχε φτιαξει τοσα χρονια μια οργανωμενη ΠΑΕ που θα δουλευε σωστα και δεν θα χρειαζοτανε να συζηταμε κατι τετοιο. Κατι το οποιο δεν εκανε. Και δε προκειται να κανει.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος ειναι που εχει θεμα στην καρδια; Ειναι καθαρος να παιξει μπαλα; Μην εχουμε κανενα περιεργο. Πρωτα για τον ιδιο και μετα για την ομαδα.Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:26 Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας νοιάζει αν έχει πρόβλημα στην καρδιά. Στα πόδια να μην έχει...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω ο οποιοσδήποτε να ρισκαρε να παίξει αν δεν τον διαβεβαίωναν 100% οι γιατροί ότι μπορεί και δεν κινδυνεύει, πόσω μάλλον 30 χρόνων παίκτης που έχει κάνει καβαντζα κάτι εκατομμύρια
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Παναγια μου τι χαφUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:32 Nabil Bentaleb vs PSG
Αν ο παίκτης είναι υγιής νομίζω είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό σε χαφ στην superleague
Νταξει ειναι γνωστος παικτης με γεματο βιογραφικο
Αν δεν ειχε θεμα δε θα ερχοταν να ερθει κατα δω.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Nabil Bentaleb is currently playing professional football for Lille, despite suffering a cardiac arrest in June 2024. He returned to competitive play in February 2025, scoring a goal in his first game back, just minutes after being substituted on. Following the incident, he was fitted with a ...