Αναζήτηση για περισσότερες από 1911 εγγραφές

Return

από Athens
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

η καλυτερη λυση ειναι Ακπομ δανεικος και να πληρωσουμε μισο μισο το συμβολαιο του γιατι ειναι υψηλο...
χωρις υποχρεωτικη οψιον...
βεβαια ο Αγιαξ θελει να τον πουλησει η να βαλει πολυ μεγαλη οψιον...θα δουμε..πολυ σημαντικο αν εχει προτασεις εκτος απο μας
από paokovios1974
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας
Δεν είναι και συμμετοχικός σε φάση αμυνας
από embuji
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Εαν στην λιστα εξακολουθουν να υπαρχουν ονοματα που δεν ερχονται, τοτε ναι υπαρχει προβλημα. Η σορτλιστ που λεμε των ομαδων ειναι κατι δυναμικο. Ονοματα μπαινουν και βγαινουν συνεχεια. Και απλα κρατας οτι πληροφοριες εχεις μαζεψει για καποιον παικτη, μπας και μελλοντικα.

Σιγουρα σε ολες τις ...
από makispaspartou
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ξανά γράφτηκε ποτέ τίποτα για Άμπελ Ρουιθ και Σονταρντ ονόματα που όντως προτάθηκαν ( και σε μας και στην κουλα) και είναι παίκτες που δεν κλείσανε κάπου και όντως κάνουν τη διαφορά. Για Ρουιθ είχε βγει μάλιστα ότι τα είχαμε βρει με Χιρονα και για Σοταρντ ότι η Μονπελιέ ...
από makispaspartou
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

leftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:44 Ίσως πρέπει να συμβιβαστεί γιατί δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του γράφουν οι Ιταλοί για τον Μαροκινό killer.

Σφίξαμε
Ποια ομάδα δηλαδή θα δώσει τρία εκ και 1,5 εκ συμβόλαιο για αυτό το βιογραφικό;
Μην είμαστε τρελοί.
από nunies4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είναι ο ΠΑΟΚ ομάδα για πονεμένες καρδιές ποια είναι;;
Μακρυά από εμάς οι κρυοκωλοι ανιωθοι
από giaxxo
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Οντας αισιοδόξος απο τη φύση μου ελπίζω να μην έκλεισαν την πόρτα με τη Γιουνιόν και να φέρουν τον Κρααλ.Στόπερ δεν ακούγεται και ο καιρός περνάει.
aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι ...
από loukas karadimos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει νάπολιμανια να πάμε να το κάνουμε τανα μπας και ο πρόεδρος τον κρατήσει για να χαρεί ο κόσμος της
από embuji
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Η θα μπορουσε λεω εγω ο αδαης, να ειχε φτιαξει τοσα χρονια μια οργανωμενη ΠΑΕ που θα δουλευε σωστα και δεν θα χρειαζοτανε να συζηταμε κατι τετοιο. Κατι το οποιο δεν εκανε. Και δε προκειται να κανει.
από embuji
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:26 Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
Αυτος ειναι που εχει θεμα στην καρδια; Ειναι καθαρος να παιξει μπαλα; Μην εχουμε κανενα περιεργο. Πρωτα για τον ιδιο και μετα για την ομαδα.
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μας νοιάζει αν έχει πρόβλημα στην καρδιά. Στα πόδια να μην έχει...
από Skoufos_tou_Lucescu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ο οποιοσδήποτε να ρισκαρε να παίξει αν δεν τον διαβεβαίωναν 100% οι γιατροί ότι μπορεί και δεν κινδυνεύει, πόσω μάλλον 30 χρόνων παίκτης που έχει κάνει καβαντζα κάτι εκατομμύρια
από aivas19
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:32 Nabil Bentaleb vs PSG

Αν ο παίκτης είναι υγιής νομίζω είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό σε χαφ στην superleague
Παναγια μου τι χαφ

Νταξει ειναι γνωστος παικτης με γεματο βιογραφικο

Αν δεν ειχε θεμα δε θα ερχοταν να ερθει κατα δω.
από Blackgr4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Nabil Bentaleb is currently playing professional football for Lille, despite suffering a cardiac arrest in June 2024. He returned to competitive play in February 2025, scoring a goal in his first game back, just minutes after being substituted on. Following the incident, he was fitted with a ...