Η αναζήτηση βρήκε 506 εγγραφές

Return

από Metagrafakias
Σάβ 20 Δεκ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Patrick Beverley

Περιμενατε να δειτε παλαιμαχο παικτη ε??
Παικταρας και τυπαρα!!
από Maurice_Escargot
Δευ 19 Ιαν 2026, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Χουγκάζ

Δικαιολογώ τον χθεσινό του παραγκωνισμό. Εάν δεν αποβαλοταν ο προπονητής, θα έπαιζε περισσότερο. Ο Μπουτσκος το πήγε όσο πιο safe γίνεται κι έπαιξε με αυτά που ξέρει και νιώθει πιο άνετα. Και τι καλή δουλειά που έκανε σε αυτό!
από KalamarGiannis
Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Χουγκάζ

το παιχνίδι το πήρε στον τομέα της ψυχολογίας σχεδόν μόνος του. Διότι ντύθηκε Ντιρκ και τα έγραφε μέσα στα μούτρα του ατσούμπαλου Αργεντίνου, που σημειωτέον είναι η αιχμή του δόρατός τους και με το ποστάρισμά του περιμένανε να μας χτυπήσουνε.
Ε, τον έκανε γιογιο ο Χουγκάζ και πάπαλα η ψυχολογία τους ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Μπουντούρης

Εστω και μεσω facebook, μια ματια των εξελιξεων εκ των εσω.

Με αυτοκριτικη (για την ιδια την ΚΑΕ), καπως απολογιστικη, καπως λιγο αποσυμπιεστικη για τον ιδιο.

Δεδομενα ουτε σε αυτους μεσα στην ομαδα αρεσει αυτα που γινονται εκτος του αγωνιστικου.

Αλλα, εαν εστιασουμε στο αγωνιστικο, εγω δεν ...
από Guitarman
Κυρ 15 Φεβ 2026, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω οτι οι περισσότεροι οπαδοί αντιλαμβάνονται οτι το πρόβλημα δεν είναι το αγωνιστικό αλλά ολα τα υπόλοιπα. Καλώς ή κακώς ο Ιβαν εχει "εκπαιδεύσει" τον λαό σε 2 πράγματα:

1) Για να κανεις ομάδα όντας άσχετος (γιατι τέτοιος ηταν και ο Ιβαν) θα κάνεις ένα σωρο αστοχίες. Ο Ιβαν για 5 χρονια έπεφτε ...
από scarsick
Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είχα γράψει και τότε που ο Χατζόπουλος ήθελε 17κ διαρκείας επειδή τόσα είχε η Παρτιζάν (του Ομπράντοβιτς), έτσι και τώρα αυτό το "δείτε και ο βάζελος πήρε τον μβπ της ευρωλίγκας και δεν του βγήκε" που έγραψε σε σχόλιο της ανάρτησή του μου θυμίζει τον φίλο μου τον Γιάννη που έλεγε οκ χώρισα εγώ ...
από flash4
Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο που βγήκε και μίλησε...Έχει στο basketball retro ένα ωραίο άρθρο που εξηγεί γιατί ολες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι φυσιολογικό να έχουν τα ups and downs.Βλεπε Χάποελ και βαζελο...Εμεις εδώ,κιεγω μαζί, κράζουμε μετά από μια ήττα.Ωραια μέχρι εκεί .Πάμε παρακάτω...

Το θέμα δεν είναι η μία ...
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ben Alexander Moore

Δίκαιο.
Συγχαρητήρια Μπεν με το σπαθί σου
από katafraktos
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Καλησπέρα στο forum, πλέον με το μπάσκετ στη νέα εποχή ανοίγεται μπροστά μας ένα λαμπρό μέλλον ευρωπαϊκής καταξίωσης και επιτυχιών και για αυτό το λόγο θεώρησα σημαντικό να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα για να καταγράψω κάποιες πληροφορίες και ιδέες για την τωρινή αλλά και την επερχόμενη κατάσταση ...
από katafraktos
Παρ 19 Δεκ 2025, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

@katafraktos μόλις πήρα είδηση το θέμα
εξαιρετικό
και πολύ κατατοπιστικό το εισαγωγικό ποστ.
Ναι η λογική λέει euroleague αρα eurocup για την επόμενη χρονιά
και για λόγους δυνατότητας εξελιξης ενός προτζεκτ
που με αβεβαιους τους ορους του ΝΒΑeurope ειναι δύσκολο να το προυπολογισεις εκει. Απο ...
από Psaras
Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να πέτυχει το εγχείρημα του NBA Europe από την πρώτη ημέρα είναι να καταφέρει να βάλει στο νέο προϊόν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα προσεγγίζεις αυτές τις δύο χωρίς να κάνεις σκόντο ή χωρίς να θεσπίσεις ένα ειδικό καθεστώς ένταξης ...
από Maurice_Escargot
Τρί 23 Δεκ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Το βλέπω το κολπο-γκροσο να αγοράζουμε την θέση της Βιλερμπάν από του χρόνου κιόλας.
από katafraktos
Δευ 29 Δεκ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Στο οικονομικό και επενδυτικό σκέλος, NBA και FIBA έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία σε πολύ συγκεκριμένη βάση. Το καλοκαίρι προσέλαβαν δύο από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στον κόσμο, την JP Morgan και τη Raine, οι οποίοι λειτουργούν ως financial advisors στο εγχείρημα. Από ...
από Ettien26
Τρί 30 Δεκ 2025, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Ισως βλέπω λίγο ρομαντικά το πράγμα, αλλά εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καμιά κλειστή διοργάνωση που δεν συνδέεται με τα εγχώρια πρωταθλήματα.