Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Στο οικονομικό και επενδυτικό σκέλος, NBA και FIBA έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία σε πολύ συγκεκριμένη βάση. Το καλοκαίρι προσέλαβαν δύο από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στον κόσμο, την JP Morgan και τη Raine, οι οποίοι λειτουργούν ως financial advisors στο εγχείρημα. Από ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισως βλέπω λίγο ρομαντικά το πράγμα, αλλά εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καμιά κλειστή διοργάνωση που δεν συνδέεται με τα εγχώρια πρωταθλήματα.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 04:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που προκύπτει για μένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ με τον ίσως πιο πλούσιο ιδιοκτήτη ΚΑΕ στην Ευρώπη θα παίζει στο κοντινό μέλλον σίγουρα σε κορυφαία διοργάνωση,είτε Ευρωλίγκα ,είτε NBA Europe...Το θέμα είναι που θέλουμε ,που μας συμφέρει και που μας θέλουνε ναι..
Βέβαια διαβάζω ότι θα παίξουμε και στο ...
Βέβαια διαβάζω ότι θα παίξουμε και στο ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
@Psaras
Πω, πω!
Εφιαλτικό σενάριο !
Σε 6-7 χρόνια ο Τελης φεύγει για άλλες πολιτείες!
Μιλάω γενικά και όχι για τον Μυστακίδη.
Τα πράγματα περιπλέκονται, γιατί όπως είπα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστεί ποιος θα είναι ο κάτοχος της άδειας. Στην Ευρώπη έχουμε σωματεία. Στις ΗΠΑ, αντίθετα, το ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς σαν οπαδοί θα απαιτούμε πρωταθλητισμό είτε Eurocup είτε Champions league.
Οπότε αν παίξουμε σε μία απ'αυτές τις διοργανώσεις μικρή διαφορά θα μου κάνει. Την ίδια αίγλη έχουν.
Αν μου έλεγε κάποιος ότι μπαίνεις του χρόνου Ευρωλίγκα το παίρνω ασυζητητί κι ας τρώω τη πρώτη χρονιά 20 πόντους.
Να ...
Οπότε αν παίξουμε σε μία απ'αυτές τις διοργανώσεις μικρή διαφορά θα μου κάνει. Την ίδια αίγλη έχουν.
Αν μου έλεγε κάποιος ότι μπαίνεις του χρόνου Ευρωλίγκα το παίρνω ασυζητητί κι ας τρώω τη πρώτη χρονιά 20 πόντους.
Να ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
απο την αρχη εχω πει πως ειμαι της αποψης να προσπαθησουμε για το nba europe, που απο οτι φαινεται θα γινει η top διωργανωση στην ευρωπη, ειδικα απο την στιγμη που φαινεται οτι μπαρτσελονα και ρεαλ θα πανε εκει, οποτε εαν δεν κατεφερουμε να εξασφαλισουμε μια απο τις μονιμες αδειες προτιμαω να παω ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BASKETNEWS.COM
https://basketnews.com/news-238366-euroleague-new-alliance-expansion-targets.html
Το basketnews, ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά site στην Ευρώπη, προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη σήμερα:
Μια νέα ένωση βρίσκεται στα σκαριά, αποτελούμενη από ...
https://basketnews.com/news-238366-euroleague-new-alliance-expansion-targets.html
Το basketnews, ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά site στην Ευρώπη, προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη σήμερα:
Μια νέα ένωση βρίσκεται στα σκαριά, αποτελούμενη από ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα
Νομίζω ότι λόγω της περσινής πορείας υπερτιμούμε την ομάδα μας και υποτιμούμε τη διοργάνωση.
Πέρυσι η Μπιλμπάο βγήκε 16η στην Ισπανία, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η άλλη ισπανική ομάδα στη διοργάνωση, η Σαραγόσα, βγήκε 12η. Επίσης, οι Σολέ και Ντιζόν, στη Γαλλία βγήκαν στις θέσεις 4 ...
Πέρυσι η Μπιλμπάο βγήκε 16η στην Ισπανία, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η άλλη ισπανική ομάδα στη διοργάνωση, η Σαραγόσα, βγήκε 12η. Επίσης, οι Σολέ και Ντιζόν, στη Γαλλία βγήκαν στις θέσεις 4 ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα
Ηρεμία παλικάρια. Η ομάδα έχει πολλά στάδια να περάσει με την νέα ιδιοκτησία για να φτάσει να θεωρείται κανονική. Στο ποδόσφαιρο φάγαμε στη μάπα χίλιους δυο ακριβοπληρωμένους κι άκρως ακατάλληλους σε όλα τα πόστα μέχρι να στρώσει η ομάδα. Στο μπάσκετ η ίδια διαδικασία θα γίνει και μάλιστα πολύ πιο ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket 87-88,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κραταω μονο τα πρωτα 30-31 λεπτα, σε αυτα ειδα μια αλλη ομαδα. Μια ομαδα που παλεψε για καθε κατοχη και εκανε την Μπιλμπαο να ματωσει για να βαλει σουτ. Οκ και αυτοι πρεπει να βαλανε περισσοτερα 3ποντα απο 2ποντα (ελεος) αλλα αυτα εχει το μπασκετ. Θυμαμαι φαγαμε γυρω στα 3-4 τριποντα ελευθερα μετα ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες στη συνέντευξη του Trinchieri έγιναν ερωτήσεις για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Νέος πλέον CEO της Euroleague ειναι εδω και ένα μήνα ο Chus Bueno. Προηγουμένως ήταν αντιπρόεδρος του NBA Ευρωπης Αφρικής Μέσης Ανατολής και υπεύθυνος του τμήματος NBA Ισπανίας. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 03:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι βαζελοαρδ κλειδοκράτορες του μπάσκετ άρχισαν να μιλάνε για σοβαρές πιθανότητες συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην EuroLeague ήδη από την επόμενη σεζόν.
Η αποχώρηση της Βιλερμπάν και η διάλυση της Μονακό σε συνδυασμό με τα προβλήματα των Ισραηλινών ομάδων με τον πόλεμο φαίνεται να μας ανοίγουν το έδαφος ...
Η αποχώρηση της Βιλερμπάν και η διάλυση της Μονακό σε συνδυασμό με τα προβλήματα των Ισραηλινών ομάδων με τον πόλεμο φαίνεται να μας ανοίγουν το έδαφος ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγουρα μεγαλη ευκαιρια αν μπορεις να μπεις ευρωλιγκα απο του χρονου αλλα και τεραστιο τεστ πιο πολυ για το εξωαγωνιστικο κομματι της ομαδας..
Στο αγωνιστικο πλεον εχεις ενα κοουτς εμπειρο απο αυτο το επιπεδο και εχεις ανοιξει πορτες με μανατζερ οποτε μπορεις να κανεις μια ομαδα που στην πρωτη ...
Στο αγωνιστικο πλεον εχεις ενα κοουτς εμπειρο απο αυτο το επιπεδο και εχεις ανοιξει πορτες με μανατζερ οποτε μπορεις να κανεις μια ομαδα που στην πρωτη ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ είμαι της άποψης της σταδιακής ανόδου, δηλαδή EuroCup>EuroLeague. ΑΛΛΑ, όταν σου παρουσιάζεται ευκαιρία να σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες στην EuroLeague και να εδραιωθείς μεσα στα υψηλά δίκτυα, δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Το γηπεδικο δεν είναι θέμα, ακόμα και στην τωρινή κατάσταση το ...