Η αναζήτηση βρήκε 500 εγγραφές

Return

από gervasio artigas
Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

ελατε πειτε την αληθεια
Αυτον τον ΠΑΟΚ ουτε στα ονειρα
από Maklaz
Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που γούσταρα σήμερα περισσότερο από όλα ήταν που μπήκαμε μέσα και δώσαμε μπουνιά στο μαχαίρι.
Παίξαμε στα ίσα την 6 ομάδα της λα λιγκα και το παιχνίδι σου έδινε την εντύπωση ότι αν ήταν ο Ντέλιας από την αρχή θα είχαμε ακόμα ένα τεράστιο Ευρωπαϊκο βράδυ.

Τώρα τι να πεις; Για τον Κένι; Για τον ...
από tad
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια περηφάνια για αυτήν την ομάδα ...

το επίπεδο μας μεγαλώνει συνεχώς και χαίρομαι γιατί που πλέον θα παίξει και ο Ζαφείρης Ευρώπη ...

Ιωάννη Σαββίδη σε ευχαριστώ για όλα ...
από GEOL
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Τα είπατε όλα αλλά θέλω να σταθώ στον Μιχαηλίδη: αυτές σου οι μπαλιές των 50 - 55 μέτρων διαλύουν κάθε οργανωμένο σύστημα και κάθε οργανωμένη άμυνα. Σε κάποια στιγμή του παιγνιδιού, στην αρχή, είμαστε σε φάση άμυνας, 55αρα μπαλιά ο Γιαννάκης, τετ α τετ για γκολ ο Γιακουμ :nairepaok:
από Γερασίμου
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο για την νίκη, αλλά και για την σχεδόν αψεγάδιαστη αμυντική λειτουργία κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλες επιθετικές αρετές.
Συνεχίστηκε η παράδοση που μας θέλει αήττητους από ισπανικές ομάδες στην Τούμπα, που σήμερα μας πέρασε στην επόμενη φάση. Τις δύο τζάμπα ισοπαλίες να μην είχαμε με Μακάμπι ...
από icue
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Απολαυστική εμφάνιση.

Αντριγια αρχηγός. Ντελιας μαέστρος. Γιακουμακης θωρηκτό. Κενι απροσπέλαστος. Μειτε βράχος. Τα δύο στόπερ πάντα στην θέση τους.
από Blackgr4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ που έχω δει εγώ προσωπικά σε όλη μου τη ζωή. Ουσιαστικός, με ανέβασμα εντάσεων μετά το 60', συνδυασμούς, άμυνα γρανίτη, όμορφο ποδόσφαιρο, ταχύτητα σχεδόν σε κάθε θέση και έναν Λουτσέσκου να διδάσκει άλλη μια φορά.
Επικός Κένι, τρομερός Γιακουμάκης, άψογος ...
από Stelios Bagios
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Απολαυστική ευρωπαϊκή εμφάνιση από όλη την ομάδα σήμερα που συνοδεύτηκε από νίκη και πρόκριση! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; (ξέρω, κι άλλο διπλό στη Γαλλία!)
από leomatos88
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς ήσουν ανώτερος.
Κάνει τη διαφορά ο Κωνσταντέλιας, αλλά λίγο περισσότερο την κάνει όλη η ομάδα.
Τρομερή αμυντική λειτουργία, με τον Κετζιόρα να είναι παντού και τον Μιχαηλίδη άρχοντα.
Με τον Κένι δυναμίτη και τον Μπάμπα σαν το παλιό κρασί.
Έναν Μεϊτέ να κρατάει το ...
από makispaspartou
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Για να νιώσουμε τι είδαμε σήμερα.
1. Είδαμε τα δύο μας χαφ απέναντι στα τρία χαφ των Ισπανών να στέκονται βράχοι. Ελάχιστες κάθετες θυμάμαι να πέρασαν και με την υποσημείωση ότι πρεσάραμε ψηλά.
2. Είδαμε τα πλάγια μπακ να σβήνουν το παιχνίδι των Ισπανών από τα άκρα , να έχουν καλές τοποθετήσεις και ...
από paokspren
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Κυριαρχική εμφάνιση.

Η ομάδα στα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν ως τώρα έχει πιάσει εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης.

Την καταστρέψαμε την Μπέτις.

Μειτέ αρχοντικός. Κέννυ φοβερός.

Ο Μιχαηλίδης παίζει σαν τον Νέστα.

Ο Γιακουμάκης έχασε 5-6 γκολ αλλά με γκολ/ασσιστ (και ΤΙ ασσίστ!) και τόσες ...
από margas
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Μολις γυρισα απ τον ΝΑΟ και νομιζω οτι σημερα καταλαβα οτι η ομάδα πραγματικά αλλαξε επιπεδο. Πριν ελαχιστα χρονια θα λεγαμε αντε να κοιμηθει ο Θεος να το κλεψουμε. Σημερα αυτοι παρακαλουσαν να κοιμηθει ο Θεος να χασει καμια μονομαχια ο Κενι

Τεραστιοι Ιβαν και Ραζβαν :nairepaok:
από Dimitris_L4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Τι ζησαμε κ παλι σημερα!!! τι ΠΑΟΚ εχεις κανει ρε Ραζβαν..ενα ολοκληρο ματς χωρις να απειληθεις απο την τρομερα φορμαρισμενη (αλλα κ με απουσιες) Μπετις..
Θελω να αποθεωσω τα σκυλια του πολεμου Οζντοεφ κ Κενυ... Τν ΑΠΟΛΥΤΟ αρχηγο Ζιφκο...κ τον πολεμιστη Γιακουμακη!!!
από gpap5
Παρ 23 Ιαν 2026, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

άκουσα και εγώ παρόμοια σχόλια κατά την διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο ημίχρονο, από μια παρέα μεγάλων σε ηλικία, πίσω μου.
Πως η Τούμπα δεν θυμίζει τίποτα τα παλιά, πως παλιά έβραζε, πως ο κόσμος όλος συμμετείχε, κτλ, κτλ.

Εγώ ρε μάγκες, πάω χρόνια στο γήπεδο. Είμαι 50 και πάω από τα 9 (με τον ...