Η αναζήτηση βρήκε 519 εγγραφές

Return

από deathmassious
Σάβ 09 Μάιος 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

να περιμενουνε να δούμε πανω σε ποιους θα κουμπώσει ο παίκτης, δυνατο σουτ κλασικ2.1, κατέκτησε αυτο που θέλουμε.. και αυτο ειναι σημαντικό, διαφορετικος απ τον Ταιρί αλλη σωματοδομη και δεν θελει τοσο πολυ την μπαλα στα χέρια για να σκοράρει δηλ. κουμπώνει καλύτερα με κλασικο άσσο

Ακριβώς αυτό ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 09 Μάιος 2026, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Για να μην τα μπλέκουμε πολύ μιας και άρχισαν ήδη οι πρώτες συμφωνίες για την νέα χρονιά, ας μεταφέρουμε την συζήτηση ontopic.

Ευχή να μην είναι το μοναδικό μεταγραφικό topic φέτος, για πρώτη χρονιά στα ιστορικά του μπάσκετ.

Νομίζω πως θα ζήσουμε τεράστιες στιγμές εδώ μέσα!!

Κρατήστε λοιπόν το ...
από Maurice_Escargot
Σάβ 09 Μάιος 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Ροστερ Ευρωλιγκας δεν νοειται μονο ενα ροστερ που εχει παικτες που ερχονται η εχουν παιξει προσφατα Ευρωλιγκα. Μπορει να ειναι και ενα ροστερ με παικτες υψηλου επιπεδου που προετοιμαζονται για την Ευρωλιγκα. Η Χαποελ το 2024 εχτισε ομαδα που πηρε το Eurocup με ροστερ παικτων που δεν επαιζαν ...
από paok_cv
Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτάθλημα στη β' εθνική δεν παίρνεις με παίκτες της α' εθνικής. Πρώτα μετράει η άνοδος και μετά όλα τα άλλα έρχονται και παίρνουν τη σειρά τους.
Λοιπόν παίκτες που ξέρουν την κατηγορία σωστός σχεδιασμός προσεκτικός συνδυασμός χαρακτηριστικών και σίγουρα και κάποιες πινελιές ανώτερης ποιότητας που ...
από renegade
Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα είναι ο ασσος
Με τον καλάθη βάζεις στην ομάδα έναν τόπ παίκτη αλλά για ένα 20λεπτο. Πρέπει να βρεθεί ένας ακόμα πλέι μεικερ πολύ υψηλού επιπέδου γιατί εκεί κρίνονται οι ομαδες
από Hayate
Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μυρωδιάς Σπυριάρας κλείνει με το συμπέρασμα ότι βγάζει νόημα το δίδυμο Foster - Tyree. Εξηγεί το πως το βλέπει
https://www.youtube.com/watch?v=KbkKNGZEUks

Δεν κατάλαβα αυτό που λεει στο τέλος

Ότι δηλαδή τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Τρινκιερι

Εμας δηλαδή εδώ στο φόρουμ και ...
από DamoN
Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν ισχύει αυτό που λες που και εγώ σαν κλασσικος άσσος ξέρω τι μπορεί και τι όχι ο ταίρι και συμφωνώ .
Τότε έχει φουλ λογική η μεταγραφή του φοστερ και όχι κάποιου παίχτη που θα είναι ο βασικός σου στο 2 με φανέλα σπιτι του .
Εγω με την σειρά μου να πω ότι για μπεβερλι δεν είμαι σίγουρος .
Δλδ αν ...
από Unpsofable78
Κυρ 10 Μάιος 2026, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

7 pts μέσο όρο είχε μέχρι χθές. Έκανε εξωγήινο παιχνίδι. Κάτι σαν τον Iakopini τότε.

Παρακαλώ να μην ξανά γραφτεί το όνομα του Ιταλού.
Ακόμη πονάω γμ την τρέλα μου μέσα. Είχα γράψει και άρθρο στην εφημερίδα του σχολείου τότε, με τίτλο "Το καυτό χέρι του Μασιμο Ιακοπινι στέρησε από τον ΠΑΟΚ το ...
από Psaras
Παρ 15 Μάιος 2026, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Η Βαλένθια ειναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ απαραίτητα. Με 2.5+ φορες μικρότερο μπάτζετ απο τον Βαζελο, έπαιξε πολυ πιο ολοκληρωμένο μπάσκετ παρά την απειρία τους. Γι αυτό, θα ηθελα και εγω να δω και πιο ψαγμένες επιλογές.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τερματίσει στην ACB ...
από Unpsofable78
Σάβ 16 Μάιος 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς; Αυτόν της Οκλαχόμα;
Τρολαρεις;
από Nikos 74
Σάβ 16 Μάιος 2026, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο άσσος και το πεντάρι τα παλιά χρόνια ήταν η ραχοκοκαλιά της κάθε ομάδας. Τα τελευταία χρόνια ο πλέι μέικερ έχει σχεδόν εκλείψει σαν θέση. Στην ομάδα μας αρκεί η ικανότητα κάποιου να τριπλάρει μέχρι το κέντρο για να καλύψει την θέση, χωρίς δημιουργικές ικανότητες. Ο Μπέβερλι δεν δημιουργεί, ο ...
από Metagrafakias
Κυρ 17 Μάιος 2026, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ζαγκαρς ειναι πιο πολυ στο στυλ Καλαθη παικτης...
Θεωρω οτι το βασικο Πλει μεικερ μας θα ειναι Αμερικανος που θα ειναι και σκορερ μαζι περα απο δημιουργος..
Επισης θεωρω οτι θα ειναι πολυ μεγαλο μπαμ,Αμερικανος του μυριου και πανω...
από Ιάσονας
Κυρ 17 Μάιος 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Unpopular opinion.
Εφόσον αποκτηθεί ένα ακόμη πλέιμεικερ για βασικός συν Μήτρου Λονγκ και Φόστερ για βασικό δυάρι τότε δεν έχει κανένα νόημα να παραμείνει ο Ταίρι ή να έρθει οποιοσδήποτε άλλος.
Για δύο θέσεις έχουμε Καλάθη, ξένο άσο, Μήτρου Λονγκ, Μπαζινα, Φόστερ συν Φιλλιο. Είναι αρκετοί πόσους ...
από jibbie
Κυρ 17 Μάιος 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 16:12 Gazzetta πριν από λίγο αναφερει συμφωνία για διετές με Κακλαμανάκη. Ε;
Ιστιοπλοΐα στο αντίστοιχο τοπικ ρε 😁
από Stelios Bagios
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Μία παρατήρηση μικρής ίσως σημασίας, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Αυτό που κάνουμε αγοράζοντας, ή έστω στοχεύοντας, αξιόλογους Έλληνες είναι πιθανό να καταλήξει στο να επιτραπεί 7ος ξένος στο πρωτάθλημα, όχι άμεσα, αλλά όχι και στο πολύ μακρινό μέλλον.

Υπάρχει εδώ και χρόνια ένα status quo με το ...