Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές

Return

από SCIFO
Τετ 14 Ιαν 2026, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Αναμενομενο το αποτελεσμα αφού οχι μόνο δεν έγινε το μεγάλο λαθος πίσω, η μονη επιφυλαξη πριν το ματς, αλλά γιατι ο Μιχαηλίδης ηταν και κυριαρχικος και ηγετικος αλλα ειχε και τον παλιο καλο Κετζιόρα σκούπα δίπλα του.
Καποια στιγμη θα πρεπει να σταματήσουμε να περιμένουμε πότε θα ξαναδουμε τον μπακ ...
από SCIFO
Σάβ 17 Ιαν 2026, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

"Δεχθήκαμε ατελείωτες – αφόρητες πιέσεις και προτροπές ‘’κάντε κάτι για το νέο γήπεδο, βρείτε επενδυτές’’. Όλα αυτά μας ώθησαν – καθώς και ο δικός μας καημός είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου μας – ώστε να ενεργοποιηθεί όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να βρεθεί επενδυτής..."

.. Το ημερολόγιο έδειχνε ...
από SCIFO
Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.

Μπορεί κανείς να μου πει έναν σοβαρό μπακ που να καλύπτει και τις 2 πλευρές;;😁😎😁😎😁

βιερινια

Ο Λούτσε ειναι ενας προπονητής που παίζει με προσαρμογές.
Οταν εχεις στην ομάδα τετράδα ...
από SCIFO
Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Αφού μας έκανε ο Ντρκουσιτς και το καλοκαίρι και τώρα,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ;

Μια είναι η απάντηση: τα λεφτά.
Αυτοί θέλουν 5, εμείς δίνουμε 3,5.

Ε δεν το γουστάρω αυτό στον ΠΑΟΚ του δισεκατομμυριούχου προέδρου, επιτρέπεται;

Με γεια σου και με χαρά σου,
μάλλον οι περισσότεροι γουστάρουν ...
από SCIFO
Σάβ 17 Ιαν 2026, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ισως αντιδημοφιλης αποψη
Σε ολη τη συζητηση και κουβέντα και διαφωνία το καλοκαίρι και πριν την είσοδο του Α.Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είχαμε έναν διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ τον Ι.Σαββίδη στην ΠΑΕ απέναντι σε ενα εξωδιοικητικο πρόσωπο, και η συζήτηση γνώμη μου ειναι αυτή έπρεπε να γίνεται με βάση και ...
από SCIFO
Σάβ 17 Ιαν 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2

https://i.postimg.cc/3NbYg78K/616796909-1461319589335147-9218106230232317454-n.jpg

Από το AI.
Οι 2 τους δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντίπαλοι!
ο Barlow είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ πριν ο Zdovc έρθει στην Ελλάδα για τον Ηρακλή.
Επίσης σε προηγούμενες ομάδες τους δεν έτυχε να συναντηθούν ...
από SCIFO
Δευ 19 Ιαν 2026, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

@pk77 ανασφάλεια του οπαδού λέγεται που θελει μονο επιτυχίες και νίκες για την ομαδα του και εχει βρει το φόρουμ αυτό για να την εκφράσει
από SCIFO
Τετ 21 Ιαν 2026, 01:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Κι εγω ετσι το βλεπω δύσκολα να μενει αν και είναι πολύ καλός και νέος εξελίξιμος. Μήπως και δεν ειναι στη λίστα ο Ιβανουσεκ όμως.
από SCIFO
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Ενας λόγος που επιμένω λιγο τις τελευταίες μέρες στο θέμα το μεταγραφών, δεν είναι τοσο για το αν η ομάδα χρειάζεται ή όχι ενα και δυο παίκτες ακόμη.
Στην τελική αλλοι αποφασίζουν, εμείς γνώμες λεμε αναμεταξύ μας, και αυτοί που αποφασίζουν τους έχουν δικαιώσει στα πολλά οι επιτυχίες της ομαδας ...
από SCIFO
Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd

μια τετοια κερκιδα αυριο

https://www.facebook.com/reel/1434039168164925

φίλε μου τι ωραιο ποστ αλλά αυτά δεν γίνονται πια
δεν υπήρχαν τα καρεκλακια στην Τούμπα, δεν θελω να τολμησω να πω ποσος κοσμος ηταν μεσα στο πέταλο της 4 αρα χωρις εισιτήριο σφιχταγκαλιασμενος ο ενας πανω στον αλλο, και ...
από SCIFO
Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd

Στο μπετισμανια πάντως το γενικότερο κλίμα για το παιχνίδι είναι του στυλ την αγοράζουν την ισοπαλία. Φυσικά η ομάδα τους πιθανώς σκέφτεται αλλιώς. Αλλά εμείς την αγοράζουμε την ισοπαλία?

Εγώ δεν είμαι σίγουρος, νομίζω θα έπαιζα τις πιθανότητες μας για νίκη στο φουλ μιας και δεν έχουμε και ...
από SCIFO
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

σορρυ απο τους παίκτες μας
αλλα mvp του σημερινού αγώνα
ειναι ο μεγάλος Λούτσε
Αυτος είναι ο πρωτομάστορας της σημερινης κυριαρχικης μας ευρωπαϊκής νίκης στην Τούμπα
Αυτος σφυρηλάτησε σκλήρυνε λείανε και γυάλισε το μέταλλο αυτης της σπουδαίας ομάδας μεσα στα πλαίσια λειτουργίας, που οδηγησαν σε ...
από SCIFO
Παρ 23 Ιαν 2026, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS» η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να συμμετέχει στο NBA Europe.
https://www.sdna.gr/mpasket/1390324_etoimi-na-dehthei-tin-prosfora-toy-nba-europe-i-real-madritis

Καταφρακτε ο προεδρος ΦΙΜΠΑ Ευρωπης Γκαρμπαχοθα δηλωσε σημερα σε ραδιο ...
από SCIFO
Παρ 23 Ιαν 2026, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Για κατι τέτοιους τυπους εγω αναποδα μπηκα φόρουμ αν και το παρακολουθουσα χρόνια γιατι εκεί εξω τοτε αρχη καλοκαιριου μ αυτα που ακουγα ακομα και απο κοντινούς ανθρώπους εσφιγγε το κεφάλι μου Τα γνωστα δηλ. επιχειρηματίες ειναι και οι δυο να τηρούμε ισες αποστάσεις, το σημαντικο ειναι να γίνει το ...
από SCIFO
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

...
Προφανώς τα χρήματα είναι προϋπόθεση για την επιτυχία όπως ήταν και για τον Σαββίδη. Αν όμως εξετάσει την ψυχολογία του συλλόγου θα καταλάβει πως η αποδοχή του Σαββίδη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και σε μικρογραφία τον Χατζόπουλο ή τον Τσαλόπουλο στο μπάσκετ και στο βόλλευ αντίστοιχα, θα δει πως η ...