Η αναζήτηση βρήκε 487 εγγραφές
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Απορώ τι κάθεστε και τρελαίνεστε μερικοί. Δεν είναι καν κανονική ομάδα ο ΠΑΟΚ Β. Ομάδα χωρίς στόχους και κίνητρο που απαρτίζεται από παίκτες που δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ, παίκτες που δοκιμάζονται και παικτες που δεν έχουν που αλλού να πάνε. Για μένα τα αποτελέσματα των Κ15, Κ17 και Κ19 είναι πολύ πιο ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Σεβασμός στον πιο πετυχημένο προπονητή της ομάδος...
Από εκεί και πέρα,όπως λέει ο φίλος παραπάνω, αν θέλεις ααλλαγή ( που και εγώ θέλω) δεν τον αλλάζεις τώρα. .ας τον ενημέρωνες μια βδομάδα μετά την λήξη του πρωταθλήματος...
Φέρε ΑΤ/ΤΔ, στελέχωσε την ΠΑΕ, και του χρόνου, τον αλλάζεις..
Από εκεί και πέρα,όπως λέει ο φίλος παραπάνω, αν θέλεις ααλλαγή ( που και εγώ θέλω) δεν τον αλλάζεις τώρα. .ας τον ενημέρωνες μια βδομάδα μετά την λήξη του πρωταθλήματος...
Φέρε ΑΤ/ΤΔ, στελέχωσε την ΠΑΕ, και του χρόνου, τον αλλάζεις..
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ φίλε άιβας πήγε να βγάλει τον Ντέλια στο μάτς με τον Άρη πρίν την ενέργεια την μαγική που έκρινε όλο το πρωτάθλημα. Είχε σηκώσει παίκτη στην γραμμή για την αλλαγή.
Εδώ και χρόνια τα έχω γράψει οτι ο προπονητής αυτός αν και δουλευταράς με τα λάθη του και τις εμμονές του έχει καταστρέψει την ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατάλαβες Ρασβαναρε γιατί φτάσαμε ως εδώ;
Αυτή η επιλογή να μη βάλεις από την αρχή τον Ζαφείρη στον τελικό μας έχει φέρει εδώ.
Έχει χαθεί πλέον κάθε πυξίδα στη σκέψη μας. Δεν ξέρουμε τι ζητάμε , τι ψάχνουμε, τι κρίνουμε. Όλα τα ρίχνουμε στη μηχανή του κιμά. Ένα ατελείωτο μπέρδεμα βιώνουμε και εδώ ...
Αυτή η επιλογή να μη βάλεις από την αρχή τον Ζαφείρη στον τελικό μας έχει φέρει εδώ.
Έχει χαθεί πλέον κάθε πυξίδα στη σκέψη μας. Δεν ξέρουμε τι ζητάμε , τι ψάχνουμε, τι κρίνουμε. Όλα τα ρίχνουμε στη μηχανή του κιμά. Ένα ατελείωτο μπέρδεμα βιώνουμε και εδώ ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και δεν είναι κακό να ψάχνεις προπονητή, αν θεωρείς ότι χρειάζεται αλλαγή
Είναι, όμως, τουλάχιστον προβληματικό να ψάχνεις ακόμα προπονητή,
σκάρτα δυο βδομάδες πριν ξεκινήσει ηπροετοιμασία,
όταν μάλιστα έχεις ανοιχτά θέματα σε όλες σχεδόν τις θέσεις του ρόστερ
Αν δεν έχει κλείσει του ...
Είναι, όμως, τουλάχιστον προβληματικό να ψάχνεις ακόμα προπονητή,
σκάρτα δυο βδομάδες πριν ξεκινήσει ηπροετοιμασία,
όταν μάλιστα έχεις ανοιχτά θέματα σε όλες σχεδόν τις θέσεις του ρόστερ
Αν δεν έχει κλείσει του ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες.. βλέπω σας έχει πιάσει ορισμένους μια πρεμουρα... Ο προπονητής είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και εάν πουληθεί 4 εκατομμύρια είναι τεράστια επιτυχία.
Το εάν εσείς τον κρίνετε ως τον πιο πετυχημένο πρώτον δεν σημαίνει ότι είναι και δεύτερον δεν σημαίνει ότι όλοι οι οπαδοί του ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον το λεω απο τωρα,αν τυχον γινει καμια ανατροπη με Λουτσε,οπως με Ντελια.Ε τοτε αγαπημενε μου μπαρμπαστρουμφ Ιβαν,αντε και ξυρισου.
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το ...
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το ...