Η αναζήτηση βρήκε 487 εγγραφές

Return

από tolis14
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

Απορώ τι κάθεστε και τρελαίνεστε μερικοί. Δεν είναι καν κανονική ομάδα ο ΠΑΟΚ Β. Ομάδα χωρίς στόχους και κίνητρο που απαρτίζεται από παίκτες που δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ, παίκτες που δοκιμάζονται και παικτες που δεν έχουν που αλλού να πάνε. Για μένα τα αποτελέσματα των Κ15, Κ17 και Κ19 είναι πολύ πιο ...
από Woodman73
Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Σεβασμός στον πιο πετυχημένο προπονητή της ομάδος...
Από εκεί και πέρα,όπως λέει ο φίλος παραπάνω, αν θέλεις ααλλαγή ( που και εγώ θέλω) δεν τον αλλάζεις τώρα. .ας τον ενημέρωνες μια βδομάδα μετά την λήξη του πρωταθλήματος...
Φέρε ΑΤ/ΤΔ, στελέχωσε την ΠΑΕ, και του χρόνου, τον αλλάζεις..
από aivas19
Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ φίλε άιβας πήγε να βγάλει τον Ντέλια στο μάτς με τον Άρη πρίν την ενέργεια την μαγική που έκρινε όλο το πρωτάθλημα. Είχε σηκώσει παίκτη στην γραμμή για την αλλαγή.

Εδώ και χρόνια τα έχω γράψει οτι ο προπονητής αυτός αν και δουλευταράς με τα λάθη του και τις εμμονές του έχει καταστρέψει την ...
από marsantos
Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Κατάλαβες Ρασβαναρε γιατί φτάσαμε ως εδώ;
Αυτή η επιλογή να μη βάλεις από την αρχή τον Ζαφείρη στον τελικό μας έχει φέρει εδώ.
Έχει χαθεί πλέον κάθε πυξίδα στη σκέψη μας. Δεν ξέρουμε τι ζητάμε , τι ψάχνουμε, τι κρίνουμε. Όλα τα ρίχνουμε στη μηχανή του κιμά. Ένα ατελείωτο μπέρδεμα βιώνουμε και εδώ ...
από rade paprica
Σάβ 06 Ιουν 2026, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά και δεν είναι κακό να ψάχνεις προπονητή, αν θεωρείς ότι χρειάζεται αλλαγή

Είναι, όμως, τουλάχιστον προβληματικό να ψάχνεις ακόμα προπονητή,
σκάρτα δυο βδομάδες πριν ξεκινήσει ηπροετοιμασία,
όταν μάλιστα έχεις ανοιχτά θέματα σε όλες σχεδόν τις θέσεις του ρόστερ

Αν δεν έχει κλείσει του ...
από Dimitris_L4
Τετ 10 Ιουν 2026, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες.. βλέπω σας έχει πιάσει ορισμένους μια πρεμουρα... Ο προπονητής είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και εάν πουληθεί 4 εκατομμύρια είναι τεράστια επιτυχία.

Το εάν εσείς τον κρίνετε ως τον πιο πετυχημένο πρώτον δεν σημαίνει ότι είναι και δεύτερον δεν σημαίνει ότι όλοι οι οπαδοί του ...
από Kabamaru11
Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον το λεω απο τωρα,αν τυχον γινει καμια ανατροπη με Λουτσε,οπως με Ντελια.Ε τοτε αγαπημενε μου μπαρμπαστρουμφ Ιβαν,αντε και ξυρισου.
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το ...