Η αναζήτηση βρήκε 448 εγγραφές

Return

από gika
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ στην ελλάδα και είναι 8 πόντους πίσω από την ομάδα του Πηλίου,του Ροτα και που έχει σούπερσταρ τον Ζινι και τον Κοιτά

Το πρόβλημα είναι συνδυαστικό.

Τα ρόστερ των πρώτων 4 ομάδων είναι ...
από Panostas1995
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Αντί να βγει διαρροή την τέταρτη ότι θα χαιρετήσουμε, Κετζιορα Μπαμπά Οζντοεβ Σαστρε Λοβρεν κ σια…. Έχουν αρχίσει κ λένε για ανανεώσεις…..μια από τα ίδια!!

Ναι ψάχνουμε ήδη για δύο στόπερ, ένα χαφ ,και θες εσύ να ψάξουμε για τρία στόπερ, δύο χαφ

Πρώτα βρίσκεις τον αντικαταστάτη του βασικού ...
από icue
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Βεβαια η ιστορια (οχι μονο σε εμας) εχει δειξει οτι τις προκρισεις μεσα στο κατακαλοκαιρο τις φερνουν συνηθως οι περσινες ομαδες.
από Special 4
Τρί 12 Μάιος 2026, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ είχαμε διαβάσει ότι ήθελε τον Μπακαγιόκο που τον είχε "κόψει" και του τον φέρανε, τον Μιτρίτσα δεν θα ακούγαμε μετά από τόσα χρόνια ότι τον ήθελε;
από Special 4
Τρί 12 Μάιος 2026, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Το χειρότερο δεν είναι αυτό.
Το χειρότερο είναι να ζητάει εξτρέμ για back up του Τάισον και να του φέρνουν τον Ιβανούσετς για να γίνει δεκάρι.
από Montrealiotis
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Value for money είναι. Αντικατάστατης του Γιακουμάκη δεν είναι. Θα ήταν τέλειος ως τρίτος.
Οπως προσπαθούσαν να μας πείσουν οι αρδ, ότι έρχεται για να είναι δεύτερος ο Μύθου. Λες και δεν ξέραμε τον Λουτσεσκου
από gika
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Αρα από την στιγμή που είχαμε φτωχό ή ελλιπές ρόστερ, πρέπει να κάνουμε πολλές μεταγραφές ώστε να αποκτήσει πληρότητα η ομάδα.
Σωστά ?
Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε την άποψη του Λουτσέσκου γι' αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο θέμα ο Λουτσέσκου αν του κρατούσες τον κορμό που ...
από van rooy
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Άντε εμείς έχουμε μάπα προπονητή που όταν έμεινε ελεύθερος έπαιζε για και τους 3 του ΠΟΚ. Γιατί άραγε? Ήθελαν και αυτοί να δοκιμάσουν το μάπα καρπούζι?

Δηλαδή φέτος το ρόστερ μας ήταν δομημένο σωστά?

Στόπερ?

Μπακ του μπάμπα και του κέννι που ήρθε τον γενάρη?

Χωρίς εναλλακτική στο αριστερό ...
από van rooy
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει με τόσους τραυματισμούς.
από Andrew R
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν πολλών ειδών τραυματισμοί κι το να ρίχνουμε το ανάθεμα στον προπονητή κι στο τοπικ του ιατρικού τιμ να μην κουνιέται φύλλο το λες κι ύποπτο . στην ΑΕΚ φέτος το πρώτο πραγμα που έκανε η διοίκηση ήταν να προχωρήσει στην αντικατάσταση και προσληψη ενός εκ των κορυφαίων άθλιατρων της χώρας Αν ...
από Andrew R
Τετ 13 Μάιος 2026, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή Andrew για τις θλάσεις φταίνε οι γιατροί;

Εξήγησε μου λίγο πως.

Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τραυματισμός προηγείται της ιατρικής αντιμετώπισης.

Οπως, επίσης, εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο θλάσεις=κακή προπόνηση φυσικής κατάστασης+κακή αθλητική ζωη.

Αν ισχύει κάτι διαφορετικό με χαρά ...
από Andrew R
Τετ 13 Μάιος 2026, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

μπες σε μια σελιδα ομαδος της πρεμιερ κι δες σε ολες τον εκτιμωμενο χρονο επιστροφης καποιου παικτη. Μονο σε εμας τραυματιζεται καποιος κι πολλες φορες δεν γνωριζουμε απολυτως τιποτα για τον χρονο της επιστροφης του , κι επισης εγω για το ιατρικο τιμ μιλησα οποτε η πρωτη παραγραφος ειναι εντελως ...
από Kostas_FI
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω μια απαξίωξη του ρόστερ μας εδώ και χρόνια για να δικαιολογείται ο Ραζβάν, ο οποίος επιλέγει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, αν όχι ονομαστικά όπως ο Μεϊτέ, αλλά σε χαρακτηριστικά και επιπλέον προτιμά έμπειρους: δεν ισχύουν αυτά, παραδείγματα πολλά πχ Μπακαγιοκο Τσαλοφ Τισουνταλι ...
από cartman
Τετ 13 Μάιος 2026, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν η ομάδα δεν είχε την επιδημία των τραυματισμών εγώ πιστεύω θα ήταν πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα θες 3 βασικούς και οι αντίστοιχοι βασικοί να γίνουν ποιοτικές λύσεις από πάγκο. Δεξί στόπερ στυλ Βαρελα, αριστερό εξτρέμ στυλ Γκάρι Ροντρίγκεζ , και αριστερό Μπακ Γιαννούλη. Στο σέντερ φορ δεν ξέρω
από Kostas_FI
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Αν εννοούμε εθνικότητες οκ ναι..εγώ κατάλαβα σαν πρωταθλήματα που στοχεύουμε ..οι εθνικότητες δεν νομίζω ότι αποτελούν πρόβλημα...ακόμη και οι παίκτες που ήρθαν από Ρωσία πλην τσαλοβ και χατσεριδη παίξανε μπάλα..βλέπε Μαουρίτσιο Νατχο Ζαμπα κτλ.

Ναι 50 μεταγραφές έχουν έρθει απο Ρωσική λίγκα η ...