Η αναζήτηση βρήκε 447 εγγραφές

Return

από Demir
Τετ 08 Απρ 2026, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

οσο λειπουν ο ζιφκο και ο μειτε δεν βγαινει ποτε με καλες προοπτικες γιατι δεν εχει σωστα μετρα η ομαδα μεσα στο γηπεδο και δεν μπορει να προωθησει (οζντοεφ) την μπαλα αμεσα σε αυτον σε σωστο χρονο.. το κρατημα της μπαλας που κανει ο ζιφκο δινει χρονο σε ολη την ομαδα να παρει σωστες τοποθετησεις ...
από gika
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.

Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς ...
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Εμφανίστηκες ρε Ραζβάναρε στην Αριστοτέλους μόλις είχα φύγει... Εν μέσω αποθέωσης από ό,τι διαβάζω...
Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο. Και του ΠΑΟΚ και γενικά. Ούτε έκλεισε ο κύκλος ούτε τίποτα.
Μόνο αγάπη για τον Στρατηγό.
από Bono.
Δευ 27 Απρ 2026, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βάργκας που έβαλε όσα γκολ έβαλε ο Γερεμέγιεφ σε μας?

Εκτιμώ γενικώς την οπτική σου σε θέματα ρόστερ αλλά αυτό που γράφεις, το θεωρώ παντελώς άκυρο.
Δεν θα κάτσω να μετρήσω γκολ κ ασίστ αυτών των δύο, αλλά η επιδραστικότητα του Βάργκας στο παιχνίδι της χάρτινης σε σύγκριση με του Γερεμέγεφ ...
από van rooy
Δευ 27 Απρ 2026, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Όσο διαβάζω ότι δεν υπάρχει πιο προβλέψιμος προπονητής απλά θα γελάω.

Ότι ξέρει μόνο ένα πράγμα.

Επίσης μεγάλο ψέμα.

Να δεχτώ ίσως τον κορεσμό.

Να δεχτώ ότι συνήθισε ο ένας τον άλλον.

Να δεχτώ ότι κάποιες φορές τους γαμαει όλους και άλλες μας γαμανε.

Όμως μονοδιάστατος και προβλέψιμος ...
από Franky
Τρί 28 Απρ 2026, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Κατανοητά όλα αυτά και η κρητική.

Το Βρυζα, το Μιχελ, και τον Φερειρα ποιος τους υπονομευσε?

Τη μεταγραφή Κωνσταντελια ποιος την προωθούσε?
από embuji
Τρί 28 Απρ 2026, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγω του εκανα πολλες φορες σκληρη και αδικη κριτικη γιατι εβλεπα το δεντρο και οχι το δασος θα πω οτι φοβαμαι παρα πολυ να φυγει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοσο ανικανη η διοικηση που αληθεια φοβαμαι τρομακτικη κατρακυλα αν φυγει.
από jibbie
Τρί 28 Απρ 2026, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Μια συμπλήρωση εδώ είναι ότι τις εποχές που ο Ολυμπιακός είχε κάνει δόγμα το "απέτυχες->έφυγες" είχε και ένα μπάτζετ τριπλάσιο από τον δεύτερο και έλεγχε τους πάντες. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η διαφορά του απέτυχες υπό αυτές τις συνθήκες και του "είναι 4 ομάδες με λίγο πολύ κοντινά μπάτζετ ...
από pagotatzis
Τρί 28 Απρ 2026, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Για να έρθει νέος προπονητής, πρώτα πρέπει να έρθει ΤΔ που θα τον επιλέξει,αν γίνει αυτό και στηριχθουν και οι δύο όπως πρέπει,σε μια ομάδα με στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο,εγω προσωπικά τον πάω στο αεροδρόμιο τον Λουτσεσκου και του κουβαλάω και τις βαλίτσες.
Σε οποιοδήποτε άλλο ...
από jibbie
Τρί 28 Απρ 2026, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον ...
από Kabamaru11
Τρί 28 Απρ 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;

Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα.... :lol:
από vasilis1976
Τρί 28 Απρ 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά έχω τρελαθεί με αυτά που ακούω τις τελευταίες μέρες. Άνοιξαν τα στόματα όλων και ομολογούν ότι το Δεκέμβρη δεν ενισχυθηκαμε. Όταν κάποιοι σωφρονες λέγαμε ότι θα κλαταρουμε είμασταν ....περιεργοι!!! Το επιχείρημα ήταν πως ο στρατηγος λουτσεσκου παίρνει το 110 % απο τους παίκτες και τους ...
από Miles
Τετ 29 Απρ 2026, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δεν είναι να βρούμε πανομοιότυπους παίχτες, αλλά αυτούς που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό που παίζουμε, ακόμα και όταν οι αντίπαλοι θέλουν να το ακυρώσουν και όχι μόνο όταν οι συνθήκες ενός αγώνα είναι ευνοϊκές για άνετη ανάπτυξη από πίσω. Όταν βλέπεις πια ότι ακόμα και μικρομεσαίες ομάδες σε ...
από zoran
Πέμ 30 Απρ 2026, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Οχι περίεργοι …. Μυστακιδικοι , εχθροί του Ίβαν και του ΠΑΟΚ
Που θαμπώθηκαν από τα μυρια του Θεσσαλονικευς , του μπροστινού
από Ιάσονας
Παρ 01 Μάιος 2026, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

fidel έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 19:13 Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Ο Πετμεζάς.
Και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ...