Η αναζήτηση βρήκε 448 εγγραφές
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι ένας Γερμανός διαιτητής έκατσε κι έστησε τον ΠΑΟΚ? Τις γραφικότητες των 90ς και 00ς ας μην τις σέρνουμε ακόμα. Έκανε λάθος στις φάσεις του Σιώπη και του Τζούρισιτς, είτε γιατί δεν είναι καλός, είτε γιατί ήθελε να αφήσει το σκληρό παιχνίδι, είτε γιατί χέστηκε κιόλας για την ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια παιδιά που εντός αγωνιστικών χώρων είναι αντίπαλοι, εκτός αυτών είναι πολυ φίλοι.
Δυστυχώς κάποιες ηλίθιες σελίδες μας σηκώσανε σκόνη σε ένα θέμα που για εμένα δεν θα έπρεπε
Δυστυχώς κάποιες ηλίθιες σελίδες μας σηκώσανε σκόνη σε ένα θέμα που για εμένα δεν θα έπρεπε
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι δεν διαβάσατε καν τι γράφω
ΔΕΝ μιλάω για τη σχέση Ντελια σιωπη.
ΔΕΝ λέω να βγάλει μίσος για τον Σιωπη ούτε να πει ότι αδικήθηκε
Λέω ότι σιγά σιγά καλείται να καταλάβει, και να αντιδράσει όταν το θεωρήσει χρήσιμο και κρίσιμο, στο ότι τα ΜΜΕ και συμφέροντα άλλων ομάδων κάνουν παιχνίδι ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
...Το ιδιο εκανε και ο Τετε στον Μπαμπα. Γιατι αυτες ηταν οι εντολες.
Icue καλημέρα.
Γιατί λες πως ο Τετέ είχε εντολή να το κάνει αυτό; Είναι ακριβώς ίδια φάση με την κάρτα που τρώει ο Μπάμπα πέρυσι στο ΟΑΚΑ και αποβλήθηκε. Είχε εντολή πέρυσι ο Μπάμπα. Είναι μια φάση που συμβαίνει συνεχώς στα ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδες δεν ξερω πως θα ακουστεί αλλα είμαστε όλοι πολυ "μικροί" για να κρινουμε το Ντελια για το οτιδηποτε. Δεν εχει αναγκη να απαντησει σε τιποτα, ουτε όρια να θέσει. Το έχει κανει ετσι κ αλλιως, κάθε φορα που του ρίχνουν ξύλο σηκώνεται και τους κάνει χαζούς. Το ίδιο έγινε και στο χαριλάου οταν του ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
DamoN μόλις το είδα.
Η φάση δεν είναι καν κίτρινη. Η μπάλα μπισταει μπροστά από τον Μπαμπα και έρχεται με φόρα ο Τετε και είναι αυτός που βρίσκει τη μπάλα πρώτος και τη βγάζει πλάγιο και στη συνέχεια βρίσκει το πόδι του Μπαμπα. Δλδ ο Μπαμπα δε βρίσκει καθόλου μπάλα. Και μάλιστα δε πάει με ...
Η φάση δεν είναι καν κίτρινη. Η μπάλα μπισταει μπροστά από τον Μπαμπα και έρχεται με φόρα ο Τετε και είναι αυτός που βρίσκει τη μπάλα πρώτος και τη βγάζει πλάγιο και στη συνέχεια βρίσκει το πόδι του Μπαμπα. Δλδ ο Μπαμπα δε βρίσκει καθόλου μπάλα. Και μάλιστα δε πάει με ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Με μπροστα του/διπλα του τον (καλο) Μειτε,θα ειναι διαφορετικος.Επισης μετραει κ ποιον εχεις μπροστα σου,η χημεια του με Ταισον ειναι πολυ καλη,δεν θα μπορουν να αφησουν τον βραζιλιανο να αλωνιζει χαλαρα,σημερα ξαναπηραν γευση απο το νεκταρ του.
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Δεν είναι θέμα ταλέντου, είναι θέμα προσωπικότητας.
Δεν έχει αυτό που χρειάζεται, τι να γίνει.
Δεν έχει αυτό που χρειάζεται, τι να γίνει.
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ, να τους ξεφτιλίζεις σε κάθε συνέντευξη τύπου.
- Σάβ 06 Δεκ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Αποστόλη καλησπέρα. Ο Μιχα τραυματίζεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν μετά από ένα διωξιμο στο ύψος του κέντρου και προς το πλάι, ένας παίκτης του αρη τον βρίσκει στον αέρα και του χαλάει την ισορροπία στο σκάσιμο.
Δε θέλω να επεκταθω για το παιδί μιας και σήμερα έκανε επέμβαση και του ευχόμαστε ...
Δε θέλω να επεκταθω για το παιδί μιας και σήμερα έκανε επέμβαση και του ευχόμαστε ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Έχω μια ανησυχία για το που και πως θα χρησιμοποιήσει ο Λούτσος το Ζαφείρη.
Η τριπλέτα Μειτε - Οζντοεφ - Μπιάνκο δείχνει να έχει προβάδισμα για το προπονητή. Και έχουμε και Καμαρά από πίσω.
Ίσως να τον δοκιμάσει μεσοεπιθετικά.
Δε ξέρω.
Είναι σοβαρό ζήτημα. Και ειδικά για την ισορροπία στα ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πραγματικά τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος ώστε στα λάιβ των αγώνων να μη γράφουν κάποιοι μίζεροι λες και έχουμε τον Παράσχο ή τον Φρίγκερ στον πάγκο.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε george best το ότι ο Καμαρά δεν είναι ποδοσφαιριστής το λέμε κάποιοι εδώ μέσα πριν ακόμα έρθει σε μας
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ πραγματικά τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος ώστε στα λάιβ των αγώνων να μη γράφουν κάποιοι μίζεροι λες και έχουμε τον Παράσχο ή τον Φρίγκερ στον πάγκο.
Να πάρει πρωτάθλημα απ το -15.
Να πάρει πρωτάθλημα με Τοχούρογλου, Ναλιτζή, Φρουσο, Θενκ Γκοντ Αμαφουλε και εννοείται στην ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι κατι περιεργο. Με Ντελια κραταμε παραπανω την μπαλα. Οσο παραπανω την κραταμε τοσες λιγοτερες φασεις θα φαμε.