Καλα εσυ δε βλεπεις μπαλα, δεν εξηγειται αλλιωςvs40 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:12 Στο γκολ που φάγαμε δε γυρισε ο Αντριγια και αφησε το 2 vs 1 στα πλάγια . Που είστε όλοι εσείς που δε σας ξεφεύγει η ευκαιρία να την πείτε στον Ντεσποτοφ; Προς θεού παικταρας ο Αντριγια, απλά την εμμονή αυτή δεν καταλαβαίνω, ή μαλλον καταλαβαίνω..
Η αναζήτηση βρήκε 451 εγγραφές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Ο Καμαρα και περσι τα ιδια σκατα εκανε. Δεν θυμαμαι μισο ματς που να ηταν θετικος σε επιπεδο αναπτυξης ομαδας και λειτουργιας κεντρου. Απλα την ανυπαρξια του την καλυπτε με τα σημαντικοτατα γκολ που εβαλε. Γ αυτο και βγηκε MVP.
Οταν το καλοκαιρι ακουστηκε για πωληση χαρηκα, αλλα ποσα κοροιδα πια?
Οταν το καλοκαιρι ακουστηκε για πωληση χαρηκα, αλλα ποσα κοροιδα πια?
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd
Θέλει λίγο προσοχή αυτό το μοτίβο παιχνιδιού. Μας στήνουν μπλόκ στο αμυντικό τους τρίτο και φεύγουν αντεπιθέσεις. Πρέπει είτε να το σπάνε καλύτερα είτε να παίξουμε πιο αμεσα
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
Και για ποιο λόγο να ανοίξουμε ρυθμό ρε παλικάρια; Δεν ακολουθούν δύο κρίσιμα υψηλού ρυθμού και έντασης παιχνίδια; Ας βάλει κανέναν πιτσιρικά που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο σε θέση που χρειάζεται ξεκούραση και ας τρέξουν οι αλλαγές.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτό που λέτε πήγε στη δύναμη το ματς τι ακριβώς σημαίνει; Γιατί σε κάθε δυνατή φάση που μπήκαν οι δικοί μας άρπαξαν και καρτούλα. Βλ. Γιακουμάκης.
Ξερεις οτι σπανια διαφωνω μαζι σου. Ο διαιτητης επαιξε σπορια στον βαζελο αλλα ως εκει. Και ο Ντελιας εκανε φαουλ στον Σιωπη και δεν το σφυριξε ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και 100% ευθυνη της ΠΑΕ που απετυχε ΠΛΗΡΩΣ να καλυψει τα κενα.Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:04 ότι χαθεί φέτος, θα είναι κατά 90% ευθύνη της μεσοαμυντικής μας λειτουργίας.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !
Το ματς έπρεπε να είναι 0-3 στο 25.
Η ομάδα υπό το πρίσμα των πολλών αλλαγών δεν εμφανίζεται άσχημα
Αλλά έπρεπε να νικάει ΉΔΗ, ΕΥΚΟΛΑ. Παραφωνία το κέντρο ματς, πράγμα όμως λογικό αφού μπήκε ο Ζαφείρης που αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται (ακόμα) και λείπει ο Μεϊτε.
Με βασική ...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
ρε σεις χωρίς πλάκα.. Πού τους ξέρετε όλους αυτούς;;;; Εγώ μόνο τους δικούς μας ξέρω, ούτε καν του γαβρουjohn4serres έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 18:57 Όπως το βλέπω πάνε για:
Ραμίρεζ
Κονατέ Πέτκοφ Ούγκο Λαρουσί
Εμπό Αμανί Πόμπο
Ζέρσον Μίγιτς Μπένι
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το χέρι στην καρδιά, αν έπαιρνε τέτοιο πέναλντι ο γάβρος ή η χάρτινη τι θα λέγαμε? Δεν φάνηκε ηθελημένη αγωνίά, πάνω στην κίνηση στην πίεση ήταν. Νομίζω μας ευνοεί ηθελημένα ο φωτιάς για αρνητικές εντυπώσεις,.ώστε να μας γαμησουν στα πλέι.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ. Και δεν το λέω με την λογική του αυτομαστιγωματος. Θεωρώ ότι δεν ήταν.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δηλαδη ρε μαγκες, παίζουμε με αγιαξ πχ προκριματικα και δινει αυτο το πεναλτι και χάνουμε την πρόκριση. Τι θα λεγατε; Α κριμα; Μλκια του λοβρεν; Ή θα ειχε πέσει το φόρουμ για καμια βδομαδα;
Μην τρεχετε να χαρακτηρισετε πάντα. Όποιος το είδε αλλιως δεν σημαινει οτι πιστευει σε παράγκες γκαγκατση κλπ.
Μην τρεχετε να χαρακτηρισετε πάντα. Όποιος το είδε αλλιως δεν σημαινει οτι πιστευει σε παράγκες γκαγκατση κλπ.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν διαφωνησε κανεις οτι χτυπησε ο Σαντσεθ.
Φαινεται απο ολες τις καμερες οτι υπαρχει επαφη.
Αν δε βλεπετε οτι χωνεται κατω απο τη μασχαλη του αλλου που ειναι ντερεκι και πεφτει αυτος πανω του, τι να πω.
Απογοητευομαι λιγο που βλεπετε ορισμο του πεναλντι ορισμενοι.
Για μενα αυτα δεν δινονται ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε ένα πέναλτι που είναι στην ευχέρεια του διαιτητή και του βάρ αν θα το δώσουν.
Και για μένα είναι τραβηγμένο ( ίσως επηρεάστηκα με τον τρόπο που αντιδρά ο Σάντσες που ενώ πιάνει το πρόσωπο του έχει ανοίξει τα δάχτυλα και κοιτάει τον διαιτητή).. στα τέτοια μου κιόλας τόσα σφυρίγματα έχουν πάρει ...
Και για μένα είναι τραβηγμένο ( ίσως επηρεάστηκα με τον τρόπο που αντιδρά ο Σάντσες που ενώ πιάνει το πρόσωπο του έχει ανοίξει τα δάχτυλα και κοιτάει τον διαιτητή).. στα τέτοια μου κιόλας τόσα σφυρίγματα έχουν πάρει ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
....
Δεν καταλαβαίνω γιατί μας πιάνει μια ενοχικότητα αν για μια φάση πούμε ναι μεν αλλά.
....
Γιατί (λιγότερο) λέγε λέγε λέγε οι κάτω στο τέλος κάτι μένει υποσυνείδητα ακόμα και σε μας, συν (περισσότερο) ότι τόσα χρόνια έχουμε μάθει να μας παίζουνε 90-10 εναντίων και αυτά* μας είναι εντελώς ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε. Αποψεις εχουμε.
Και εγω χθες το ειπα οτι χωρις ιχνος αυτομαστιγωματος (γιατι οντας 45+ εχω νιωσει τα τρυφερα :D χρονια της νιοτης μου να με πηδανε με καθε τροπο και δεν θα ειχα προβλημα να τους πληρωσω με το ιδιο μαρμαρο) αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινα. Συντασομαι με ...
Και εγω χθες το ειπα οτι χωρις ιχνος αυτομαστιγωματος (γιατι οντας 45+ εχω νιωσει τα τρυφερα :D χρονια της νιοτης μου να με πηδανε με καθε τροπο και δεν θα ειχα προβλημα να τους πληρωσω με το ιδιο μαρμαρο) αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινα. Συντασομαι με ...