Η αναζήτηση βρήκε 166 εγγραφές

Return

από George Best4
Πέμ 16 Οκτ 2025, 07:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

24 χρόνων παίκτης και δύο εβδομάδες τώρα παρακαλάμε οι μπαλαδόφατσες να τον κλείσουν. Η ΠΑΕ, λογικά, την ύπαρξή του την έμαθε από τον κόσμο. Σιγά μην ήξεραν οι άσχετοι, που μαζί με τον γαύρο έχουν σκουπίσει ό,τι ταλέντο υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα θετικά και αρνητικά ...
από George Best4
Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πρέπει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι οποίος έχει μια διαφορετική άποψη να τον βάζουμε στην γωνία και να τον χαρακτηρίζουμε με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Γεγονός 1.
Το γήπεδο είχε βαλτώσει.Ρευστοτητα δεν υπάρχει και δεν ξέρω πως θα λυθεί το θέμα αυτό γενικά.

Γεγονός 2.
Χωρίς τον Ιβάν δεν ...
από George Best4
Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Τι α ρε Τάισον γράφετε ρε παιδιά, λες και ήταν εύκολη φαση, κάνει κίνηση παίρνει μπάλα, η μπάλα σκάει και είναι στον αέρα και πρέπει να πλασάρει, να περάσει πάνω από το πόδι του Βιντα και να πάει στο παράθυρο.

Α ρε Γιακουμάκη να λέτε που σε εύκολες φάσεις κάνει μαλακίες
από George Best4
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

......

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

...

θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...

Ε ναι ρε ...
από George Best4
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Παντού θα χωθεί, θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γ αυτό και κινήθηκε για το μπάσκετ, όπως έχω γράψει άπειρες φορές @The Equalizer .

Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.

Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Από εκεί και πέρα το να στεναωριέται κανείς και να ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)

Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)

Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ πρεπει να εχει ατομα που δεν ειναι ουτε με το μυστακιδη ουτε με το σαββιδη να νοιάζονται μονο για το καλό του Συλλόγου.
Αν καταλαβαίνεις τι γράφω θα δεις κ την απάντηση που ζητας

Ναι συμφωνούμε σε αυτό.

Και θεωρείς ότι αυτό συμβαίνει όταν διακόπτεται η διαδικασία ψηφοφορίας και ο πρόεδρος ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Τι ωραία. Διαβάζουμε ποστ για χρηματισμούς συνδέσμων, ατόμων κλπ. από Μυστακίδη.
Αν γράφαμε τέτοια για άλλον θα είχαμε φάει μπαν και εννοείται διαγραφή.
Τώρα τα αφήνουμε αφού είναι αλήθεια και εξακριβωμένα πράγματα και με στοιχεία.

Όταν βγήκε η είδηση μίλησα για περισσότερο προβληματισμό παρά ...