Η αναζήτηση βρήκε 37 εγγραφές

Return

από Dio-4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
από Dio-4
Τρί 13 Ιαν 2026, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαστρε "φαγωνεται" επειδη ειναι λιγος..οχι επειδη ειναι του Μποτο..Τα 5 μυρια για Γιακουμινιο ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ...με 3 τ πολυ ναι..Στα αλλα μαζι σου..

Οταν κανει 5 καποιος βαργκα στα 32 που δεν εχει βγει απο την χωρα του και μεχρι πριν 4 χρονια επαιζε β΄εθνικη ουγγαριας και ειναι αγκυρα σε ...
από Dio-4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Είναι τόσο καλά δουλεμένη η ομάδα που με τρεις προσθήκες σε αυτό το μομεντουμ χτυπάει τα πάντα!
Φέρνεις Ντρκουσιτς
Πας Λιβαδειά δεινεις κοντά στο ένα χαρτί στον Κομπότη και όποιον-ους από Σαστρε, Μουργκ,Θυμιανη να γεμίσει το ρόστερ για τους στόχους του και παίρνεις Τσάπρα.
Πίεζεις αφόρητα με την ...
από Dio-4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας στη fox bet πριν είπε ότι το δεξί μπακ που συζητούσαμε το παγώσαμε και ότι ξεκάθαρα θέλουμε Τσάπρα, αλλά δεν τον δίνει τώρα ο Κομπότης και ίσως πάμε να τον κλείσουμε τώρα για καλοκαίρι.
Επίσης είπε πως θεωρεί δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για το Γιαννουλη το καλοκαίρι μετά το άνοιγμα που έκανε ...
από Dio-4
Παρ 16 Ιαν 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαστρε τι κινητρο να εχει να τα δωσει ολα ενω ξέρει οτι θα φυγει το καλοκαιρι; Οσο για Τσορμπα και λοιπους που λενε δεν καιγομαστε, πιο πολυ για γραμμή να πεσουν οι τονοι προς οφελος της διαπραγμάτευσης μου μοιαζει εμένα.
από Dio-4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέει…😁
Ρε πείτε κανένας insider κανένα μεταγραφικό νέο update ή παλιό τελος πάντων ,θα βγάλουμε και καθρεφτάκια σε λίγο και στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει.😂😂😂
Black zone κάνε το καλό βρε πασά μου, ή έστω ο priest να βάλει κανένα γρίφο και ας είναι άσχετος ...
από Dio-4
Τρί 03 Φεβ 2026, 01:25
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Βασιλόπουλος τώρα είπε πως βρέθηκε εξτρέμ και κοιτάζουν την περίπτωση του, όχι από το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ περιμένει σύντομα να κλείσει και ο Μεξικάνος.