Η αναζήτηση βρήκε 627 εγγραφές

Return

από vs40
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Σοβαρά τώρα θα έπαιζε χθες ο Τεττέη αν υπέγραφε με τον ΠΑΟΚ; Ο παίκτης προφανώς έχει ποιότητα και τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, το έγραψα στο θρεντ των μεταγραφών. Όμως, καθε εθνική έχει υποτίθεται ιεραρχία. Από που προκύπτει ξαφνικά ο Τετέ; Οι του Ποκ θα μας είχανε φάει αν τα πράγματα ηταν αντίθετα. Ας ...
από Mitsospaoki4
Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Υπερθέαμα κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης.
Άλλη μια ένδοξη βραδιά.
από warmeater
Τετ 19 Νοέμ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Miles έγραψε: Τετ 19 Νοέμ 2025, 14:41 Σαν να διάβαζες τόπικ Λουτσέσκου επί κακών ημερών, απλά τον δικό μας δεν τον έχουν πει χαρτάκια... ακόμα.
Μπορεις ν' αναφερεις "κακες ημερες ¨ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
Γιατι εγω προσωπικα δεν θυμαμαι
από Guitarman
Τρί 16 Σεπ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Και κάτι άλλο που δεν σχολιάστηκε εδώ.

Τι δουλειά έχει ο Λιολιος μέσα στα αποδυτήρια να πανηγυρίζει? Ως τι πανηγυρίζει? Ούτε πρόεδροι ομάδων που έχουν ρίξει χρήμα δεν μπαίνουν στα αποδυτήρια να πανηγυρίσουν. Αυτή η στιγμή ανήκει στους αθλητές. Όχι στον κάθε καρεκλοκενταυρο διορισμένο...

Στο ...
από trouman
Παρ 13 Μαρ 2026, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Με αυτές τις δηλώσεις, "βρήκα κάτω, βρέθηκε στο χέρι μου ένα μαχαίρι κάπως" , όλοι μια χαρά καταλαβαίνουν την κοροϊδία.

Όλοι μέσα τους ξέρουν.

Απλά, θα ζήσουμε αυτό που βλέπουμε στις δολοφονίες οπαδών του ΠΑΟΚ. Μια προσπάθεια απαξίωσης του γεγονότος και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ...
από aivas19
Παρ 13 Μαρ 2026, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βγάζει ανακοίνωση, θεωρώντας ως δεδομένο πως το κίνητρο ήταν οπαδικό και ζητά δικαιοσύνη.”

“Ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουμε την οδύνη και τον αποτροπιασμό μας για την τραγωδία που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμαριά με την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ.Εκφράζουμε τα ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Όσο και αν πάνε να το περάσουν αλλιώς τα γεγονότα δεν αλλάζουν δολοφονία και ναι ήταν οπαδός συγκεκριμένης ομάδας που μας έκανε άθλιο μπουλιγκ όλους τούς οπαδούς του ΠΑΟΚ με την κραυγή δολοφόνοι τώρα τι έγινε?δεν τους βάζουμε ολους σε ένα τσουβαλι? Όπως φυσικά έπρεπε να γίνει εξ αρχής υπόθεση Άλκη ...
από Parolos
Σάβ 14 Μαρ 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχω αηδιασει με τα ξεπλυματα των σκουληκιών.

Αυτή είναι και η διαφορά μας.

Στον Αλκη κάναμε όλοι τουμπεκί και σκύψαμε το κεφάλι, παρόλο που ήρθε η ώρα άμα συνεχίσουν έτσι να ανοίξουν στόματα να μιλήσουμε ανοιχτά και εκεί , ποιοι ήταν στα σκαλιά κλπ... Αφού έτσι το θέλουν.

ΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% των ...
από eorptol1
Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

χρεος μας να προστατεψουμε την μνημη του παιδιου και τον συλλογο απο την στοχοποιηση γιατι πανε να μας βγαλουν και φταιχτες.....ο τυπος πιαστηκες αλλες δυοφορες τουλαχιστον....

Γνώριμος των Αρχών φέρεται είναι ο 23χρονος, οπαδός του Άρη και δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φίλου του ΠΑΟΚ ...
από leomatos88
Δευ 16 Μαρ 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_o-kleomenis-kratoyse-pano-gia-ton-alki-prin-apo-4-hronia-ti-dilose-o-kathigitis

Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του

Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε ...
από paoki19
Δευ 16 Μαρ 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά βγήκε απο τους συγγενής του Κλεομενη οτι το παλικάρι γυρνούσε απο την σχολή του εξου και γιατί βρέθηκε ανατολικά.
Πρέπει να βγαίνουν δηλαδή οι σοκαρισμενοι γονεις παππούδες για να προστατεύουν την μνήμη του παιδιού για να μην ακούγονται αίσχη...

Ντροπή!
από Montrealiotis
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Η αίτηση σας έγινε δεκτή στην υπ.αριθμ. 25/22.12.2025 συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου και είστε οικονομικά τακτοποιημένος μέχρι 31/12/2026.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Αύριο πηγαίνω στον ΑΣ για εγγραφή.
από Kabamaru11
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Εστειλα και εγω μολις email μπας και,χαρηκα παντως για σενα Καναδε,αρα υπαρχει ελπιδα κ για εμας τους υπολοιπους πλεμπαιους. :D