Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Ζητούνται παίκτες για πρωτάθλημα. Κι ο Μπαμπα δεν ανήκει σε αυτους. Όπως και πολλοί αλλοι. Άλλωστε το απέδειξαν με την αξία τους τα παλληκάρια.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αδυνατο να δεχτώ ότι ο κάθε Κλοουν πρόεδρος ομάδας κάνει....βόλτες στην Τούμπα και εγώ δεν ξέρω που βρίσκεται ο πρόεδρος μου. Πονάω, τρελαίνομαι, θυμώνω, ταπεινωνομαι!!!! Ομαδα ακεφαλη, παρατημένη....
- Παρ 15 Μάιος 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μια ματιά στο αγωνιστικά λεπτά της κούλας στο transfmarket και ο μύθος των πολλών παιχνιδιών ή των πολλών λεπτών συμμετοχής των κουρασμένων μας παικτών θα καταρριφτεί!!!! ο ροτα π.χ. έχει 4133, ο μουκουντί 3593!!! και πολλοί άλλοι περίπου τα ίδια με τους δικούς μας. όσο για τα πολλά παραπάνω ματς ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.
Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;
Για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα για μένα- αν κρατησουν τον λουτσεσκου -θα γίνουν ως εξής: πλέον με την παραμικρή στραβή θα τον διώξουν. Δηλαδή θα λειτουργεί κάθε μέρα με πίεση. Η στραβή θα έρθει νωρις το καλοκαίρι. Έτσι, στην χειρότερη χρονική, θα ψάχνουμε προπονητή. Άρα διωξτον απο τωρα τον ρουμανο ,που έχει κλείσει ...